Serveis i recursos per a les empreses

Si tens una idea de negoci tens al teu abast serveis especialitzats per a la creació d'empreses que ofereixen diverses entitats de la comarca. 

El serveis que recolzen l'emprenedoria us ofereixen suport per redactar els estudis de viabilitat econòmico-financera de la vostra idea de negoci, assessorament en la realització del pla d’empresa, obtenció de coneixement i suport a la tramitació d’ajuts i subvencions que ofereixen altres organismes que fomenten les empreses de nova creació, etc. 

Així mateix, als centres d’empresa i negocis les empreses poden accedir a una sèrie de serveis específics de recolzament i de gestió d’espais, així com serveis complementaris d’administració. Es dirigeixen principalment a petites i mitjanes empreses, persones autònomes, professionals lliberals i persones amb noves idees de negoci. Habitualment, els serveis que ofereixen tenen establertes unes quotes de pagament per servei. 

Les empreses de nova creació tenen l’oportunitat de posar en marxa el seu projecte sota el paraigües de serveis dels vivers d’empresa existents, que ofereixen suport en temes d’espais, oferint uns preus adaptats a les necessitats específiques d’aquesta etapa del cicle vital de les organitzacions, estant aquests per sota del preu de mercat.

Pel que fa a aquelles empreses de base tecnològica, poden tenir l’oportunitat de desenvolupar la seva activitat en el marc dels parcs tecnològics que treballen a la comarca.

El Consell Comarcal del Vallès Occidental presta serveis de forma estable en els següents municipis:

  • Badia del Vallès: Av. Costa Blava, s/n . Tel. 937181662
  • Matadepera: Pl. De l’Ajuntament, 1 Tel. 937870200
  • Montcada i Reixac: C. Alt de Sant Pere, 73 Tel. 935648505
  • Ripollet: C. Sant Sebastià, 26 Tel. 935807642

Si vols informació i assessorament per valorar la teva idea de negoci o posar en marxa la teva pròpia empresa, contacta amb nosaltres a:
Correu electrònic: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)
Tel. 937273534