Emprenedoria i empresa

Es presta el servei d’emprenedoria als municipis de Badia del Vallès, Gallifa, Matadepera, Rellinars, Ripollet, Ullastrell, i Sant Llorenç Savall, assessorant en el model de negoci, l’elaboració del pla d’empresa i els tràmits per a la constitució i creació de les empreses.

En paral·lel, també es desenvolupen activitats concretes de dinamització i foment de l’emprenedoria, tan en els municipis que es presta el servei com en d’altres que estan interessants en participar-hi.

Finament, es recolza la localització, consolidació i competitivitat del conjunt d’empreses de la comarca proporcionant un catàleg de serveis i recursos, que van des del foment de l’ocupació fins al suport en la instal·lació.

JORNADA DE COOPERACIÓ INTEREMPRESARIAL A ULLASTRELL

El proper dimecres, dia 23 de novembre de 15:00 a 19:00 hores a l’Ajuntament d’Ullastrell, tindrà lloc l’activitat de Cooperació interempresarial

El seu objectiu és el d’explorar, afavorir i fomentar àmbits de col.laboració i d’autoconeixement entre persones autònomes, emprenedors/res i empresari/àries amb seu social o residència al municipi d’Ullastrell.

Aquesta activitat està organitzada per l’Ajuntament d’Ullastrell, amb la col.laboració de la Diputació de Barcelona i el suport de l’Associació AMEU i del Consell Comarcal del Vallès Occidental.

Dinamitza l’activitat Teresa Guix, fundadora de COemprèn, Consultora d’estratègia empresarial.

Si us plau, demanem a aquelles persones interessades i que compleixin els requisits de participació, omplin el següent formulari  d’inscripció.

Data límit d’inscripció fins al 18 de novembre.

És obligatori emplenar els camps marcats amb un asterisc (*).

Nom *
Cognoms *
Nom legal de l'empresa *
Activitat principal
Mida de la plantilla *
Dintre del la pràctica de cooperació interempresarial, assenyali quins són els seus 3 interessos preferents: *