Despertem vocacions

Estem immersos en un canvi de model productiu i de model energètic. Aquests canvis transformaran el teixit industrial del Vallès, on les noves tecnologies, la sostenibilitat i els canvis en el sistema organitzatiu faran emergir noves professions.

Des de la comarca, fem una diagnosi constant d’aquets canvis i generem activitats i materials en diferents formats per a l’orientació d’aquelles persones que vulguin accedir a la indústria.

Et convidem a descobrir-los i a utilitzar-los.

Vocacions industrials amb futur

Tallers, xerrades i visites

Activitats orientades a facilitar informació sobre els canvis en el model econòmic actual, i que afecten a els processos de producció de serveis i productes, als models de consum, al mercat i als perfils professionals i competències requerides. Busca la nostra oferta la Guia d’activitats educatives

Activitats de descoberta i coneixement de l’entorn

La millor manera de conèixer l’entorn és apropant-se amb curiositat i descobrir les indústries que ens envolten. Per aquesta raó posem en disposició la Xarxa d’empreses sensibilitzadores, que s’han afegit al repte de “despertar vocacions industrials” obrint les seves portes, tan per a l’alumnat que encara no ha iniciat la seva formació professionalitzadora, com pel que ja està immers en un itinerari d’inserció.

Al curs 2018-2019 l’alumnat de 4rt d’ESO de l’IES Jaume Mimó de Cerdanyola del Vallès ha descobert el centre tecnològic EURECAT.

Si vols conèixer les empreses que ja formen part d’aquest repte, fes clic aquí .

NOTES DE PREMSA