Portada > Consell Comarcal > Serveis > Àrea de Desenvolupament Econòmic Local > Pacte per la Reindustralització del Vallès Occidental

Pacte per la Reindustralització del Vallès Occidental

.
.

TIPUS D'ACTUACIÓ

Actuacions de lobby, pel foment de la cooperació institucional i posicionament del territori.

Impulsades pels responsables polítics institucionals de les entitats, que poden comptar amb el suport de la comissió delegada tècnica.

Objectiu: enfortir la relació institucional entre les administracions locals i entitats de la comarca, connectar les diferents estratègies supralocals que hi conviuen, aconseguir un posicionament comú davant tercers, aprofitant així el potencial i la diversitat del territori.

A títol d’exemple: acords de cooperació, actes o reunions de posicionament o demandes, cerca de finançament o reivindicació de programes pilot, intercanvi d’experiències, etc.

Pots fer-ne seguiment a l’apartat d’Òrgans permanents de govern i executius.

Actuacions directes, amb impacte amb empreses i persones.

Impulsades per les entitats especialistes en cada àmbit d’intervenció, concertades en el sí dels grups de treball i executades pels diferents agents interessats, en un àmbit supralocal.

Objectiu: generar un impacte específic sobre empreses i persones que sigui quantificable. A títol d’exemple: accions per millorar la competitivitat i sostenibilitat del territori, per recolzar les empreses en la transformació del model productiu, per generar vocacions en ocupacions industrials.

Pots fer-ne seguiment a l’apartat Transformem la indústria.

Actuacions de dinamització, pel foment de la cohesió.

Impulsades des de la secretaria tècnica del Pacte i entitats impulsores de les mesures.

Objectiu: facilitar recursos i instruments per ajudar al desplegament de les actuacions.

A títol d’exemple: accions transversals de seguiment i avaluació, eines i productes d’informació i coneixement, accions de trobada i cooperació, accions de difusió i promoció, etc.

Pots fer-ne seguiment a l’apartat Jornades Pacte per la Reindustrialització.

IMATGE CORPORATIVA: DESCARREGA'T AQUÍ EL LOGO DEL PACTE I CREA EL BANNER A LA TEVA WEB

DOCUMENTS D'INTERÈS

CONTACTE AMB NOSALTRES:

Per a qualsevol consulta, comentari o aclariment podeu contactar amb la Secretaria Tècnica del Pacte per la Reindustrialització: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Consell Comarcal del Vallès Occidental (Secretaria Tècnica del Pacte) 93 727 35 34 (Ext. 309)

Contingut relacionat

 

Esdeveniments de l'agenda