Concurs d'Idees Innovadores per a reptes socials

El Concurs d’Idees Innovadores per a reptes socials vol identificar, fer emergir i accelerar la posada en marxa d’idees innovadores que tinguin potencial de crear ocupació de manera sostenible i que es plasmin en una proposta inicial de projecte empresarial.

Les propostes presentades estan vinculades al sector de l’economia social i solidària i proposen un model de gestió empresarial que fomenti la democràcia interna i la responsabilitat social amb el territori. També incorporen elements innovadors ja sigui en la pròpia idea com en el producte, servei o procés i potencien i fomentin la cultura emprenedora, la participació i la creativitat..

Al concurs s'hi poden presentar associacions, entitats i/o fundacions, ciutadans/es, cooperatives i empreses, universitats i centres de recerca, i escoles de formació professional, entre d’altres

El concurs es va posar en marxa el 2014 i ja compta amb cinc edicions. En total,  s’han rebut 169 propostes i el 85% dels projectes finalistes i guanyadors encara estan actius.

Coneix els projectes guanyadors de la 5a edició!

Coneix els projectes finalistes de la 5a edició!