Portada > Consell Comarcal > Serveis > Àrea de Govern > Projectes estratègics

Projectes estratègics

Projectes estratègics 2020
Projectes estratègics 2020

Els Projectes Estratègics són projectes transversals que no impliquen només a una àrea o servei sinó que volen ser projectes integrals, amb la participació i implicació de totes les àrees. En un primer estadi, s’han identificat tres grans projectes que s’aniran desenvolupant progressivament i que són fruit del treball i l’experiència d’aquest Consell Comarcal.

S’ha iniciat el desenvolupament dels tres projectes estratègics següents:

  • Salari Mínim Comarcal: fruit de l’acord del Consell d’Alcaldes del Vallès Occidental del mes de juny i del compromís del govern comarcal d’ampliar el salari mínim en les contractacions públiques.
  • Vallès Circular: fruit de la feina feta en aquesta institució amb la signatura de l’Acord Vallès Circular i més enllà de l’aspecte estrictament econòmic, amb projectes de gran envergadura com el Reccooperem, d’aprofitament alimentari a les escoles per a finalitats socials.
  • Serveis públics compartits: fruit del treball iniciat amb la mancomunació de serveis i la voluntat d’optimitzar sinèrgies i recursos públics per garantir l’eficiència dels serveis que es presten a la ciutadania.