Mercavallès

Façana del mercat comarcal
Façana del mercat comarcal

Mercavallès és el nom comercial del mercat de majoristes de fruites i verdures endegat el 1972 per l’antiga Mancomunitat Terrassa-Sabadell. Té 60 parades i compta amb una xifra de negoci anual entorn dels 70 milions d’euros i una ocupació d’uns 300 treballadors/es.

El mercat és un bé de domini públic, gestionat per una administració pública, que cedeix els espais de les parades en règim de concessió administrativa per a desenvolupar activitats econòmiques. Les despeses del funcionament ordinari del mercat es cobreixen amb la taxa corresponent, fixada a les ordenances. Les despeses en inversions o millores s’han de cobrir amb ingressos extraordinaris.

CONTACTE:

Adreça: Carretera Nacional 150, km. 15
CP: 08227
Població: Terrassa
Telèfon de contacte: 93 745 74 50
Fax: 93 725 18 37
c_e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)
Horari de venda: de dilluns a divendres, de 13 a 19 hrs.
Com demanar visita: trucant al telèfon de contacte o enviant un mail

CAMPANYA COMERCIAL 2019

El Consell Comarcal posa en marxa a principis de desembre una nova promoció comercial a l'entorn de les festes de Nadal al mercat comarcal Mercavallès. Coincidint amb un moment àlgid de compres per part dels majoristes clients de Mercavallès, s’organitza una acció dirigida a compradors i compradores del mercat comarcal. Per a cada compra, els participants rebran una butlleta per participar a un sorteig de productes turístics i gastronòmics de la comarca. L’objectiu és fomentar la compra de productes a les parades del Mercat Comarcal de fruites i verdures del Vallès Occidental. Mercavallès vol, d’aquesta manera, promocionar i posar en valor els productes i l’oferta gastronòmica de la comarca.

Trobareu més detalls al document adjunt amb les bases del concurs situat a sota la imatge.

Cartell del concurs
Cartell del concurs

INICI DEL PROCEDIMENT DE MODIFICACIÓ DEL REGLAMENT DEL MERCAT COMARCAL DE FRUITES I VERDURES DEL VALLÈS OCCIDENTAL

REGLAMENT MERCAT COMARCAL DE FRUITES I VERDURES MERCAVALLÈS