Mercavallès

Façana del mercat comarcal
Façana del mercat comarcal

Mercavallès és el nom comercial del mercat de majoristes de fruites i verdures endegat el 1972 per l’antiga Mancomunitat Terrassa-Sabadell. Té 60 parades i compta amb una xifra de negoci anual entorn dels 70 milions d’euros i una ocupació d’uns 300 treballadors/es.

El mercat és un bé de domini públic, gestionat per una administració pública, que cedeix els espais de les parades en règim de concessió administrativa per a desenvolupar activitats econòmiques. Les despeses del funcionament ordinari del mercat es cobreixen amb la taxa corresponent, fixada a les ordenances. Les despeses en inversions o millores s’han de cobrir amb ingressos extraordinaris.

Cartell del concurs de Mercavallès de 2017
Cartell del concurs de Mercavallès de 2017

CONCURS DE NADAL DE MERCAVALLÈS 2017

Per segon any consecutiu el mercat comarcal Mercavallès posa en marxa una promoció comercial a l'entorn de les festes de Nadal. Coincidint amb un moment àlgid de compres per part dels majoristes clients de Mercavallès, el mercat comarcal ha  la celebració d’un concurs dirigit als compradors i compradores del mercat comarcal. El concurs comença el divendres 1 de desembre.

A través del concurs de Nadal es vol incentivar les vendes durant aquest període així com fomentar que els clients i clientes estiguin registrats amb el carnet de client de Mercavallès. Una de les condicions per poder participar al concurs és tenir el carnet de client del mercat. Aquest es pot tramitar fins el 10 de desembre. Fins el dia 14 de desembre els diferents majoristes repartiran butlletes de participació al concurs als clients i clientes que hi comprin. Aquestes s’hauran de dipositar en una urna que s’ha instal·lat a la part central de la nau del mercat. El sorteig es farà el dia 15 de desembre i els premis es lliuraran el dilluns 18 de desembre a les 12 hores del migdia en un acte públic.

Els premis de concurs tenen relació amb l’oferta gastronòmica i turística de la comarca per tal que, a la vegada, es promocioni i es posi en valor el Vallès Occidental i els seus productes. El primer premi serà una estada de cap de setmana a l’Hotel La Mola Conference Center. El segon premi serà un dinar o sopar degustació per a dues persones al Restaurant Can Feu de Sabadell, membre del col·lectiu Cuina Vallès. El tercer, quart i cinquè premi serà una panera de productes agroalimentaris elaborada per Casanovas Selecció.

Es poden consultar les bases del concurs en el document que trobareu a continuació.

INICI DEL PROCEDIMENT DE MODIFICACIÓ DEL REGLAMENT DEL MERCAT COMARCAL DE FRUITES I VERDURES DEL VALLÈS OCCIDENTAL

CONTACTE:

Adreça: Carretera Nacional 150, km. 15
CP: 08227
Població: Terrassa
Telèfon de contacte: 93 745 74 50
Fax: 93 725 18 37
c_e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)
Horari de venda: de dilluns a divendres, de 13 a 19 hrs.
Com demanar visita: trucant al telèfon de contacte o enviant un mail