Portada > Consell Comarcal > Serveis > Àrea de Govern

Àrea de Govern

Comissió informativa a la que pertany: Govern i Serveis Generals

Adreça: Ctra. N-150, Km 15. 08227 - Terrassa
Telèfon: 93 727 35 34
Correu electrònic(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

L’Àrea de Govern aglutina els departaments que donen servei global i transversal a la institució i al govern comarcal com la Gerència, Comunicació i Imatge i Relacions Institucionals. En el mandat 2011-2015 ha inclòs també les accions de Cooperació Internacional i la gestió del mercat comarcal de fruites i verdures, Mercavallès.

La visió volguda defineix el Consell Comarcal com una organització útil a la ciutadania i als municipis de la comarca, eficaç, eficient i innovadora, que desenvolupa serveis de valor afegit i articula eines de cooperació entre els ajuntaments per aprofitar totes les oportunitats possibles de desenvolupament del territori i de la seva població. 

La missió de l’Àrea de Govern és “configurar-se com un espai organitzatiu dedicat fonamentalment a garantir la governança de la institució i la coherència entre els objectius polítics i estratègics fixats pels òrgans de govern i les actuacions de l’estructura tècnic-administrativa”. 

El desenvolupament de la missió comporta vetllar per l’execució i compliment del PAC i donar suport directe al govern comarcal, als òrgans comarcals i al ple de la corporació al mateix temps que fer l’oportuna difusió de la informació d’interès per la ciutadania; i també la coordinació i execució de les actuacions de Cooperació Internacional dedicant el 0’7% del pressupost comarcal i coordinar la gestió de Mercavallès a través de la direcció de l’equipament.