Activitats educatives

Visita d'escolars al Consell Comarcal
Visita d'escolars al Consell Comarcal
Activitat Descobreix el Vallès Occidental en una escola de la comarca
Activitat Descobreix el Vallès Occidental en una escola de la comarca

Des del servei de joventut en col·laboració amb els serveis d’educació del Consell Comarcal des de l’any 2008 s’impulsen les activitats educatives i projectes d’interès comú per a infants i joves. Amb la realització d’aquest projecte se’n deriven tres subprojecte: La guia d’activitats educatives del Consell Comarcal, les activitat que s’organitzen des de l’Àrea de Benestar Social i Educació i la col·laboració amb la Universitat Autònoma de Barcelona per a la realització del Campus Ítaca.

Guia d’acivitats educatives

El Consell Comarcal del Vallès Occidental porta a terme una programació d’activitats educatives que es recullen en la guia d'activitats. La propostacomplementa les activitats que ofereixen els ajuntaments de la comarca i  vol donar a conèixer la tasca de les institucions que treballen al Vallès Occidental. Hi participen també el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental i l’Arxiu Històric comarcal. El curs 2017-2018 es varen realitzar gairebé 200 activitats, participades per més de 5.000 alumnes.

Pel curs 2018-2019, s'ofereixen una quarantena d’activitats per a l’alumnat des d’Educació infantil fins a Batxillerat. Destaquen com a novetats propostes que volen sensibilitzar sobre el fet migratori, l’asil i el refugi; així com també sobre les vocacions industrials.  Al mateix temps, es seguexien oferint activitats de coneixença de la comarca i els seus serveis, sobre medi ambient i sobre la nostra història. I també es mantenen un seguit de propostes que apropem els infants al món laboral, a una economia més social i responsable i que els donen eines per afrontar el seu futur.

A la guia trobareu tota la informació sobre les activitats i també, en molts casos, un reportatge de vídeo que us mostra com es desenvolupen. També hi trobareu les indicacions per fer les reserves. Les activitats es poden adaptar a la demanda de cada centre educatiu i fins i tot es poden plantejar tallers a mida en alguns casos. Us recomanem però que pugueu reservar amb antelació ja que les activitats són limitades. Les activitats estan totalment subvencionades i el cost pels centres és gratuït.

FES LA INSCRIPCIÓ AQUÍ

És obligatori emplenar els camps marcats amb un asterisc (*).

Centre Educatiu *
Nom *
Cognoms *
Càrrec *
Email de contacte *
Telèfon de contacte
Activitat *
Data proposta activitat *
Format: dd/mm/aaaa
Horari proposta activitat
Format: hh:mm
Nombre de participants *
Curs/os participants *
"Política de privacitat" *
Comentaris