Activitats educatives

Visita d'escolars al Consell Comarcal
Visita d'escolars al Consell Comarcal
Activitat Descobreix el Vallès Occidental en una escola de la comarca
Activitat Descobreix el Vallès Occidental en una escola de la comarca

Des del servei de joventut en col·laboració amb els serveis d’educació del Consell Comarcal des de l’any 2008 s’impulsen les activitats educatives i projectes d’interès comú per a infants i joves. Amb la realització d’aquest projecte se’n deriven tres subprojecte: La guia d’activitats educatives del Consell Comarcal, les activitat que s’organitzen des de l’Àrea de Benestar Social i Educació i la col·laboració amb la Universitat Autònoma de Barcelona per a la realització del Campus Ítaca.

Guia d’acivitats educatives

El Consell Comarcal del Vallès Occidental i els consorcis de Turisme i de gestió de Residus editen anualment una guia que recull les activitats eductives que ofereixen per als centres educatius de la comarca. Es tracta d’una proposta que vol complementar les activitats que ofereixen els ajuntaments de la comarca i que vol donar a conèixer la tasca dels ens comarcals i apropar-la als nens i nenes del Vallès Occidental.

Les Guia d’Activitats del curs 2016/2017 inclou un total de 36 activitats que fan referència a diferents àmbits: ciutadania, igualtat, sensibilització social, alimentació saludable i el mercat comarcal, medi ambient i residus i alguns aspectes de promoció econòmica, emprenedoria i innovació. També es proposa una visita al Consell Comarcal i l’activitat Descobrir el Vallès Occidental, mitjançant la qual els alumnes coneixen la seva comarca a través de llegendes i del patrimoni intangible. A la guia trobareu les indicacions necessàries per conèixer les activitats i fer les reserves. El curs 2015/2016 van passar per les activitats organitzades pels ens comarcals un total de 10.675 alumnes d’escoles de molts municipis de la comarca.

FES LA INSCRIPCIÓ AQUÍ

És obligatori emplenar els camps marcats amb un asterisc (*).

Centre Educatiu *
Nom *
Cognoms *
Càrrec *
Email de contacte *
Telèfon de contacte
Activitat *
Data proposta activitat *
Format: dd/mm/aaaa
Horari proposta activitat
Format: hh:mm
Nombre de participants *
Curs/os participants *
"Política de privacitat" *
Comentaris