Piula contra la violència masclista

Imatge del Piula 2020
Imatge del Piula 2020

El Consell Comarcal engega la 8a edició del concurs “Piula per unes relacions igualitàries i lliures de violències masclistes”

Per 8è any consecutiu, el Consell Comarcal del Vallès Occidental posa en marxa el concurs ‘Piula per unes relacions igualitàries i lliures de violències masclistes”.

Què és el Piula?

El Piula és un concurs que té per objectiu fer visible la importància de les relacions igualitàries i promoure el diàleg participatiu i cooperatiu, així com sensibilitzar contra les violències masclistes el jovent i la ciutadania de la comarca, proposant la creació d’obres artístiques i la seva posterior divulgació a les xarxes socials.

Es convoca a la tardor, coincidint amb la commemoració del 25 de novembre com a Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència contra les dones i nenes i enguany es podrà concursar fins el 25 de febrer. Les obres guanyadores es donaran a conèixer al voltant del 8 de març, el Dia de les Dones.

S’estableixen 3 modalitats col·lectives:

1)    Vídeo i arts escèniques. Espectacle de composició pròpia d’1 minut de durada.

2)    Música. Rap o qualsevol altre estil o forma d’expressió musical.

3)    Arts visuals i plàstiques. Fotos, còmics, grafits o cartells.

Qui pot participar?

Es pot participar a través d’entitats juvenils i/o de caire social o feminista del Vallès Occidental o bé de centres educatius de la comarca. Els treballs han d'estar realitzats per 3 joves, almenys, amb edats compreses entre els 12 i els 29 anys. Els equips de treball poden ser intergeneracionals, és a dir comptar amb altres membres fora d’aquesta franja d’edat.

Per a més informació consulteu les BASES del concurs !

A través del compte d’instagram @xarxajovevalles es difondran les obres  presentades, es realitzarà el vot popular i es podrà seguir tota la informació de la campanya de sensibilització.

Altres activitats relacionades

Els centres educatius i equipaments per a joves de la comarca també acullen, a través d’un estand itinerant, accions puntuals de sensibilització i informació de recursos de diversitat sexual i identitat de gènere, així com atenció a les violències masclistes.

Des del mes d’octubre i fins al mes de març també es porten a terme diferents tallers online i presencials als instituts de la comarca i altres centres educatius i/o equipament per a joves en favor de les relacions igualitàries i lliures de violències masclistes. Us podeu informar d’aquestes accions i més al vostre ajuntament.

PARTICIPA AL CONCURS AMB AQUEST FORMULARI

Per participar heu d'omplir la sol·licitud que trobareu a continuació.

El formulari s’ha d’entrar abans del 25 de febrer de 2021 i revisar que es disposa del comprovant d’enviament. Per qualsevol aclariment, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través de l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

És obligatori emplenar els camps marcats amb un asterisc (*).

Nom de l'entitat o centre educatiu *
Adreça de l'entitat o centre educatiu *
Municipi del Vallès Occidental *
NIF / CIF
Escriu-lo sense punts ni guions.
Telèfon *
Correu electrònic *
Usuari Instagram (si en té)
Usuari d'altres xarxes socials (si en té)
Persones participants: Nom sentit, cognoms i data de naixement de cadascun/-a dels/les participants *
Dades de l'obra a concurs (escull opció) *
Nom de l'obra presentada a concurs *
Enllaç per a la descàrrega (copia l'enllaç on poder descarregar el material presentat) *
Cal acceptar les següents afirmacions per poder participar *
Comentaris