Piula contra la violència masclista

Cartell campanya Piula 2019
Cartell campanya Piula 2019

El Consell Comarcal engega la 7a edició del concurs “Piula contra les violències masclistes”

Per 7è any consecutiu, el Consell Comarcal del Vallès Occidental posa en marxa el concurs de piulades “@PiulaVallesOcc per unes relacions lliures de violències”.

Què és el Piula?

El Piula és un concurs que té per objectiu sensibilitzar contra les violències masclistes al jovent i a la ciutadania de la comarca, promoure el diàleg participatiu i fer visible la importància de les relacions igualitàries, proposant la creació d’una piulada i la seva posterior divulgació a les xarxes socials.

Es convoca a la tardor, coincidint amb la commemoració del 25 de novembre com a Dia Internacional per l’Erradicació de la Violència contra les Dones.

Tota la població major de 14 anys que visqui, estudiï o treballi al Vallès Occidental pot concursar amb una frase escrita, enviant-la a través del formulari que trobareu en aquesta pàgina. També es pot participar omplint el formulari en paper i dipositant-lo a les urnes repartides per instituts i altres equipaments del territori.

Per participar cal crear una frase responent a la pregunta 'I tu? Què en dius de la violència masclista?' i que no tingui més de 110 caràcters (amb espais inclosos). Ha de ser una frase original, inèdita, sense abreviatures i no pot haver estat mai premiada en un altre concurs.

A través del compte de twitter @PiulaVallesOcc i Instagram es difondran les frases de les persones participants. També es pot seguir tota la informació de la campanya de sensibilització.

Des del mes d’octubre i fins al desembre també es porten a terme diferents tallers als instituts de la comarca en favor de les relacions igualitàries r lliures de violències masclistes. Us podeu informar d’aquestes accions i més al vostre ajuntament!

Tallers Piula 2018
Tallers Piula 2018

TALLERS PIULA CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA

El Consell Comarcal ofereix als centres educatius de la comarca els Tallers Piula contra la violència masclista.  Aquests tallers estan adreçats als i les alumnes d’ESO, Batxillerat i Cicles formatius (grau mitjà i superior). L'objectiu és assolir un canvi sociocultural que afavoreixi les relacions interpersonals igualitàries i lliures de violència. També es donaran eines per detectar i prevenir les violències masclistes i LGTBIfòbiques. A més, els Tallers tractaran temes com l’amor romàntic, la sexualitat i l’empoderament de les dones.

D’altra banda, s’ofereixen diversos Tallers dirigits al professorat de secundària i a les famílies dels alumnes.

Els Tallers Piula es porten a terme a aquelles poblacions amb menys de 20.000 habitants.

Podeu veure en aquest enllaç un reportatge sobre aquests tallers.

PARTICIPA AL CONCURS DE PIULADES AMB AQUEST FORMULARI

Podeu participar al concurs de l'1 de novembre al 5 de desembre de 2019 (ambdós inclosos). Les piulades fetes fora del termini, no entraran al concurs.

 

És obligatori emplenar els camps marcats amb un asterisc (*).

Nom *
Cognoms *
Nom sentit
DNI /NIE / Passaport / TSI
Escriu-lo sense punts ni guions.
Data de naixement *
Format: dd/mm/aaaa
Edat
Centre educatiu
Municipi *
Telèfon *
Correu electrònic *
Pseudònim
Usuari Twitter
Frase (màxim 110 caràcters)