Portada > Consell Comarcal > Serveis > Àrea de Drets Socials > Polítiques d'igualtat > Piula contra la violència masclista

Piula contra la violència masclista

Cartell del Concurs Piula 2021
Cartell del Concurs Piula 2021

Engega una nova edició del Concurs Piula per fomentar la lluita envers les violències masclistes entre el jovent

Coincidint amb el 25N el Consell Comarcal ha posat en marxa una nova edició del “Concurs Piula”. Per novè any consecutiu es convida els centres educatius i entitats juvenils de la comarca a treballar amb el jovent la lluita contra les violències masclistes i a “piular” per unes relacions igualitàries i lliures de violències.

El període de participació en la 9a edició del Concurs “Piula contra la violència masclista” s'inicia el 25 de novembre de 2021, Dia Internacional per a l’Eradicació de la Violència masclista i finalitza el 8 de març de 2022, Dia Internacional de les Dones, ambdós inclosos.

Qui hi participi ha de tenir entre 12 i 29 anys i fer una obra multimèdia, artística i musical que expressi un missatge per unes relacions igualitàries i lliures de violències masclistes.

Podeu consultar les bases en el document adjunt.

Altres activitats relacionades

Els centres educatius i equipaments per a joves de la comarca també acullen accions puntuals de sensibilització i informació de recursos de diversitat sexual i identitat de gènere, així com atenció a les violències masclistes.

Des del mes d’octubre i fins al mes de març també es porten a terme diferents tallers als instituts de la comarca i altres centres educatius i/o equipament per a joves en favor de les relacions igualitàries i lliures de violències masclistes. Us podeu informar d’aquestes accions i més al vostre ajuntament.