Portada > Consell Comarcal > Next Generation EU

Next Generation EU

.
.

El Fons Next Generation EU és un instrument aprovat el 21 de juliol pel Consell Europeu que té com a finalitat contribuir a la reconstrucció dels membres de la Unió Europea,  reparant els efectes econòmics, socials i sanitaris de la pandèmia de la COVID-19 i alhora impulsar la transició ecològica i digital dels països de la Unió Europea.

Estem doncs davant una oportunitat de finançament extraordinària i sense precedents pels territoris, que pot tenir un impacte important en les futures generacions.

En aquest marc, des del Consell Comarcal es treballa en dues línies.  D’una banda, en diferents projectes territorials per a presentar a la convocatòria Next Generation, uns projectes que tenen la voluntat de ser el màxim de participats pel territori, des del sector públic i privat, per aconseguir el màxim impacte.

D’altre banda, posem a disposició de tots els ajuntaments el suport comarcal des de l’Oficina comarcal Next Generation per tal que els municipis puguin disposar de tota la informació i valorar la seva adhesió als diferents projectes.

Aquest espai està en construcció i es va actualitzant permanentment.