Benvinguda de la presidència

Ignasi Giménez, president del Consell Comarcal del Vallès Occidental
Ignasi Giménez, president del Consell Comarcal del Vallès Occidental

Benvinguts i benvingudes al web corporatiu del Consell Comarcal!

Us vull donar la benvinguda al Vallès Occidental, comarca diversa, metropolitana i a la vegada rural, amb el municipi més ric i també el de menys renda per càpita del país, el territori industrial més potent del sud d’Europa i amb tres Parcs Naturals en els seus límits territorials.

La web corporativa és la finestra que permetrà apropar-vos als projectes i actuacions que aquesta institució porta a terme així com, facilitar l’accés a la informació que es gestiona diàriament. En el context actual, la transparència i el bon govern han esdevingut imperatius legals i una exigència ciutadana que el Consell Comarcal ha adoptat com a eixos fonamentals d’actuació. En aquest sentit, volem que el la web sigui l’instrument vertebrador i permanent on es puguin articular altres fonts d’informació com la Seu electrònica i el Portal de Transparència.

En els darrers quatre anys, la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ens ha distingit amb el guardó Infoparticipa, de qualitat de la informació i la comunicació. El nostre repte és seguir oferint-vos una informació propera i exhaustiva, íntegra i fiable, apropar-vos totes les dades d’interès, informacions dels diferents serveis que desenvolupa el Consell i facilitar-vos la informació referent als òrgans de govern de la institució, garantint així l’accés i la disponibilitat a la informació pública.

Si voleu aprofundir en la informació turística sobre el Vallès Occidental també ens podeu visitar al web www.visitvalles.cat. Així mateix també ens trobareu a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram i You Tube, amb l’usuari @consellvallesoc.

Ignasi Giménez Renom, president del Consell Comarcal del Vallès Occidental

@ignasicastellar