Salutació de la Presidència

Ignasi Giménez Renom, President del Consell Comarcal del Vallès Occidental
Ignasi Giménez Renom, President del Consell Comarcal del Vallès Occidental

Benvolgudes i benvolguts,

El Vallès Occidental és un territori divers i plural, situat en un enclavament excepcional i amb unes fortes peculiaritats i potencialitats. Una comarca activa, viva, repleta d’entitats, institucions i associacions que vetllen a tots nivells per un territori millor. Una comarca amb tradicions vives i amb un fort caràcter innovador i generador de coneixement, un alt nivell de competitivitat i un futur ple d’oportunitats. 

Des del Consell Comarcal, treballem per la cohesió i l’equilibri del territori, per garantir la qualitat dels serveis bàsics i essencials i som la veu dels 23 municipis vallesans davant altres administracions. 

Gràcies a les tecnologies de la informació i la comunicació hem pogut establir una via més directe amb la ciutadania, els 365 dies de l’any. El Consell Comarcal posa a la vostra disposició la informació dels serveis i activitats a través d’aquesta pàgina web i també us dóna accés al la Seu electrònica, al Perfil del contractant i a la presentació de factures electròniques. Properament disposarem d’una nova pàgina web, actualment en elaboració, encara més dinàmica i entenedora. 

Per seguir l’actualitat comarcal també us recomanem seguir el perfil de Twitter @consellvallesoc on es fa difusió de les activitats , notícies, avisos i convocatòries. Tot plegat amb la voluntat de màxima transparència i eficiència per la institució comarcal que ens representa a totes i tots. Sigueu benvingudes i benvinguts.