Portada > Actualitat > Vídeos i audios

Vídeos i audios

Us oferim un recull de reportatges sobre activitats del Consell Comarcal del Vallès Occidental.

També podeu trobar aquests i d'altres vídeos al nostre canal de You Tube, fent clic aquí.

Noves fonts de recuperació d’aliments

El programa "Banc d'aliments, tones de solidaritat", de la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya ha emès aquest reportatge sobre el projecte Recooprem, d'aprofitament alimentari a les escoles. El reportatge ens porta fins a Rellinars, la primera escola que va inciar el projecte.

Mira el reportatge

 

Projecte de cooperació internacional al Senegal, "Avant de manger, je me lave les mains"

És un projecte desenvolupat per cinc tècnics i tècniques del Consell Comarcal, que van viatjar al Senegal durant dues setmanes. Van treballar amb 450 nens i nenes de 6 a 8 anys per ensenyar hàbits d'higiene de les mans per prevenir malalties infeccioses. Ho van fer a través d'activitats pedagògiques com jocs, cançons i tallers. Podeu conèixer una mica més el projecte a través d'aquest reportatge de Canal Terrassa.

Mira el reportatge

Activitat "I tu, com ho veus?" a les escoles de la comarca

Dins la Guia d'Activitats Educatives del Consell Comarcal podeu trobar l'activitat "I tu com ho veus".  És una activitat creativa que mostra les diferents maneres de percebre una mateixa realitat per despertar la consciència crítica de prejudicis i rumors sobre la diversitat. Us convidem a conèixer-la a través d'aquest reportatge del programa Vallès educa.

 

Acte de tribut a Joan Oliver, Pere Quart

El 20 de gener es va celebrar un acte de tribut comarcal a Joan Oliver, Pere Quart. Us convidem a veure el resum de l'acte celebrat a Sant Llorenç Savall.

Mira el reportatge

 

Projecte "Boscos del Vallès"

La nostra comarca està portant a terme el projecte "Boscos del Vallès" que promou una bona gestió dels boscos per a prevenir incendis forestals. Gràcies a aquest projecte s'estan construint un Centre Logístic de Biomassa i dues calderes que produiran energia neta i de proximitat per alimentar equipaments comarcals. En aquest reportatge de Canal Terrasa podeu comprovar la importància d'una bona gestió del bosc i de l'aprofitament de la fusta sobrant per evitar incendis forestals.

Mira el reportatge

Viu el Vallès

El Vallès Occidental compta amb una nova marca turística: Viu el Vallès. Vols conèixer la nova imatge? Canal Terrassa ens ho explica en el reportatge que ha emès als seus serveis informatius.

Mira el reportatge

Telecinco
Telecinco

Projecte Recooperem a l'escola Joan Blanquer de Castellar del Vallès

Els Informatius de Telecinco s'han fet ressò del projecte Recooperem. Us deixem el reportatge emès el 25 de maig a l'edició migdia. Es va gravar a l'escola Joan Blanquer de Castellar del Vallès.

Mira el reportatge

Centre logístic de Biomassa del Vallès Occidental

Canal Terrassa explica en aquest reportatge com funcionarà el Centre Logísitc de Biomassa del Vallès Occidental i dóna detalls del projecte Boscos el Vallès. Aquest projecte preveu la prevenció de grans incendis forestals mitjançant la gestió de l'excedent de fusta dels boscos. Aquest excedent es convertirà en estella per a biomassa.

Mira el reportatge

.
.

Projecte Recooperem a l'escola Torredemer de Matadepera

Pots veure el reportatge del Telenotícies Comarques de TV3, del dia 11 de maig de 2016, sobre el projecte Recooperem a l'escola Torredemer de Matadepera.

Mira el reportatge

Programa "El Vallès Educa"

El Vallès Educa
El Vallès Educa

Activitat "Descobrir el Vallès Occidental"

El Consell Comarcal va a les escoles! Coneix l'activitat educativa "Descobrir el Vallès Occidental", que el Consell Comarcal oferix dins la Guia d'activitats educatives. Aquest reportatge s'ha emès en el programa de televisió Vallès Educa.

Mira el reportatge

 

Projecte Recooperem a Castellar del Vallès

Coneix el projecte Recooperem a través d'aquest reportatge del programa de televisió Vallès Educa gravat a una escola de Castellar del Vallès.

Mira el reportatge

 

Projecte "Fem escola, fem societat" a Ullastrell

Ullastrell porta a terme el projecte "Fem escola, fem societat". Podeu saber com ho viuen els i les alumnes i la comunitat educativa en aquest reportatge del programa Vallès Educa.

Mira el reportatge

 

Escola rural de Rellinars

Rellinars compta actualment amb 85 nens i nenes en edat escolar que poden cursar l'educació infantil i primària a l'escola rural del poble. Us la presentem en el següent reporatge, emès al programa Vallès Educa.

MIra el reportatge

 

Projecte europeu d'orientació formativa i laboral a Badia del Vallès

Badia del Vallès i el Consell Comarcal participen en un projecte europeu d’orientació formativa i laboral. Podeu conèixe'l millor amb aquest reporatge que s'ha inclòs dins el programa de televisió Vallès Educa.

Mira el reportatge

Projecte d'emprenedoria a l'escola Serralavella d'Ullastrell al programa Vallès educa

El programa Vallès Educa ha fet un seguiment de les activitats de l'alumnat de l'escola Serralavella d'Ullastrell que participa al programa d'emprenedoria a l'escola. En reportatge acompanyem als i les alumnes a la seva tasca diària i també a una sortida a l'Ajuntament del poble.

Mira el reportatge

Taller de sensibilització contra la violència masclista als instituts de la comarca

Reportatge sobre el Taller Piula contra la violència masclista que es fa als instituts de la comarca per conscienciar els joves sobre aquesta problemàtica social. És una proposta del programa d'activitats educatives del Consell Comarcal.

Mira el reportatge

.
.

Arxiu Comarcal del Vallès Occidental

Coneix l'Arxiu de Terrassa - Arxiu Comarcal del Vallès Occidental i les activitats que es porten a terme amb escoles a través d'aquest reportatge del programa de televisió Vallès Educa.

Mira el reportatge

Ciberassetjament taller
Ciberassetjament taller

Tallers contra el ciberassetjament

L'IES Viladecavalls realitza un taller per tractar l'assetjament i el ciberassetjament, utilitzant el teatre. Aquesta és una de les activitats incloses a la Guia d’Activitats Educatives 2017 – 2018 del Consell Comarcal del Vallès Occidental. És un reportatge del Vallès Educa.

Mira el reportatge

.
.

Projecte de cooperació internacional al Senegal "Avant de manger, je me lave les mains"

El Consell Comarcal ha desenvolupat un projecte de cooperació internacional a Missirah, una comunitat rural del Senegal. S'ha treballat amb 450 nens i nenes per  aconseguir traslladar el missatge de la importància de rentar-se les mans abans de menjar, evitant així contraure malalties. És un reportatge del Vallès Educa.

Mira el reportatge