Portada > Actualitat > Vídeos i audios

Vídeos i audios

Reportatge emès el 22 de desembre de 2017
Reportatge emès el 22 de desembre de 2017

Noves fonts de recuperació d’aliments

El programa "Banc d'aliments, tones de solidaritat", de la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya ha emès aquest reportatge sobre el projecte Recooprem, d'aprofitament alimentari a les escoles. El reportatge ens porta fins a Rellinars, la primera escola que va inciar el projecte.

Podeu veure el reportatge en aquest enllaç.

 

Estampació de samarretes en una escola de Senegal
Estampació de samarretes en una escola de Senegal

Projecte de cooperació internacional al Senegal, "Avant de manger, je me lave les mains"

És un projecte desenvolupat per cinc tècnics i tècniques del Consell Comarcal, que van viatjar al Senegal durant dues setmanes. Van treballar amb 450 nens i nenes de 6 a 8 anys per ensenyar hàbits d'higiene de les mans per prevenir malalties infeccioses. Ho van fer a través d'activitats pedagògiques com jocs, cançons i tallers. Podeu conèixer una mica més el projecte a través d'aquest reportatge de Canal Terrassa.

VEURE EL REPORTATGE AQUÍ

Escola Serralavella d'Ullastrell
Escola Serralavella d'Ullastrell

Projecte d'emprenedoria a l'escola Serralavella d'Ullastrell al programa Vallès educa
El programa Vallès Educa ha fet un seguiment de les activitats de l'alumnat de l'escola Serralavella d'Ullastrell que participa al programa d'emprenedoria a l'escola. En reportatge acompanyem als i les alumnes a la seva tasca diària i també a una sortida a l'Ajuntament del poble.

MIRA EL REPORATGE AQUÍ

.
.

L'ACTIVITAT "I TU COM HO VEUS" A LES ESCOLES DE LA COMARCA

Dins la Guia d'Activitats Educatives del Consell Comarcal podeu trobar l'activitat "I tu com ho veus".  És una activitat creativa que mostra les diferents maneres de percebre una mateixa realitat per despertar la consciència crítica de prejudicis i rumors sobre la diversitat. Us convidem a conèixer-la a través d'aquest reportatge del programa Vallès educa.

 
 
.
.

El 20 de gener es va celebrar un acte de tribut comarcal a Joan Oliver, Pere Quart. Us convidem a veure el resum de l'acte celebrat a Sant Llorenç Savall.

 POTS MIRAR EL REPORTATGE AQUÍ

 

El jovent és el protagonista de l'activitat Piula contra la violència masclista
El jovent és el protagonista de l'activitat Piula contra la violència masclista

TALLERS DE SENSIBILITZACIÓ CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA ALS INSTITUTS DE LA COMARCA

Reportatge sobre el Taller Piula contra la violència masclista que es fa als instituts de la comarca per conscienciar els joves sobre aquesta problemàtica social. És una proposta del programa d'activitats educatives del Consell Comarcal.

PODEU VEURE EL REPORTATGE AQUÍ

Reportatge emès el 22 de setembre a Canal Terrassa
Reportatge emès el 22 de setembre a Canal Terrassa

La nostra comarca està portant a terme el projecte "Boscos del Vallès" que promou una bona gestió dels boscos per a prevenir incendis forestals. Gràcies a aquest projecte s'estan construint un Centre Logístic de Biomassa i dues calderes que produiran energia neta i de proximitat per alimentar equipaments comarcals. En aquest reportatge de Canal Terrasa podeu comprovar la importància d'una bona gestió del bosc i de l'aprofitament de la fusta sobrant per evitar incendis forestals.

VEURE AQUÍ EL REPORTATGE SOBRE L'APROFITAMENT FORESTAL

.
.

El Vallès Occidental compta amb una nova marca turística: Viu el Vallès. Vols conèixer la nova imatge? Canal Terrassa ens ho explica en el reportatge que ha emès als seus serveis informatius.

MIRA AQUÍ EL REPORTATGE SOBRE VIU EL VALLÈS

Vallès Educa
Vallès Educa

El Consell Comarcal va a les escoles! Coneix l'activitat educativa "Descobrir el Vallès Occidental", que el Consell Comarcal oferix dins la Guia d'activitats educatives. Aquest reportatge s'ha emès en el programa de televisió Vallès Educa.

MIRA AQUÍ EL REPORTATGE SOBRE L'ACTIVITAT "DESCOBRIR EL VALLÈS OCCIDENTAL"

 

Coneix el projecte Recooperem a través d'aquest reportatge del programa de televisió Vallès Educa gravat a una escola de Castellar del Vallès.

MIRA AQUÍ EL REPORTATGE SOBRE EL PROJECTE RECOOPEREM

 

Ullastrell porta a terme el projecte "Fem escola, fem societat". Podeu saber com ho viuen els i les alumnes i la comunitat educativa en aquest reportatge del programa Vallès Educa.

MIRA AQUÍ EL REPORTAGE SOBRE L'ESCOLA D'ULLASTRELL

 

Rellinars compta actualment amb 85 nens i nenes en edat escolar que poden cursar l'educació infantil i primària a l'escola rural del poble. Us la presentem en el següent reporatge, emès al programa Vallès Educa.

MIRA AQUÍ EL REPORTATGE SOBRE L'ESCOLA DE RELLINARS

 

Badia del Vallès i el Consell Comarcal participen en un projecte europeu d’orientació formativa i labora. Podeu conèixe'l millor amb aquest reporatge que s'ha inclòs dins el programa de televisió Vallès Educa.

MIRA AQUÍ EL REPORTATGE SOBRE L'INSTITUT DE BADIA DEL VALLÈS

 

 

 

 

Telecinco
Telecinco

Els Informatius de Telecinco s'han fet ressò del projecte Recooperem. Us deixem el reportatge emès el 25 de maig a l'edició migdia. Es va gravar a l'escola Joan Blanquer de Castellar del Vallès.

MIRA AQUÍ EL REPORTATGE DE TELECINCO

Canal Terrassa explica en aquest reportatge com funcionarà el Centre Logísitc de Biomassa del Vallès Occidental i dóna detalls del projecte Boscos el Vallès. Aquest projecte preveu la prevenció de grans incendis forestals mitjançant la gestió de l'excedent de fusta dels boscos. Aquest excedent es convertirà en estella per a biomassa.

Mira el reportatge AQUÍ.

.
.

Pots veure el reportatge del Telenotícies Comarques de TV3, del dia 11 de maig de 2016, sobre el projecte Recooperem a l'escola Torredemer de Matadepera.

Mira el reportatge aquí