Portada > Actualitat > Vídeos i àudios

Vídeos i àudios

Us oferim un recull de reportatges sobre activitats del Consell Comarcal del Vallès Occidental.

També podeu trobar aquests i d'altres vídeos al nostre canal de You Tube, fent clic aquí.

.
.

Reportatge emès per Canal Terrassa sobre el Servei d'informació i acompanyament emocional 

Podeu mirar el vídeo en aquest enllaç

.
.

Reportatge sobre el Servei d'informació i acompanyament emocional per la Covid 19 emès per Catalunya Ràdio

Podeu escoltar el reportatge en aquest enllaç.

Ignasi Giménez parla sobre el PEMV
Ignasi Giménez parla sobre el PEMV

El president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, parla del Pla Específic de Mobilitat del Vallès a La Xarxa

El Pla Específic de Mobilitat del Vallès (PEMV) és un document de consens entre les institucions per millorar la mobilitat dels dos vallesos d’aquí al 2026. Preveu una setantena de mesures i una inversió d'uns 2.500 milions d’euros.

Mira el vídeo

Reportatge sobre la polèmica del trasllat dels jutjats de violència contra les dones
Reportatge sobre la polèmica del trasllat dels jutjats de violència contra les dones

Polèmica per la proposta del TSJC de traslladar els jutjats de violència contra les dones del Vallès i del Baix Llobregat

TV3 va editar un reportatge sobre l'oposició del Consell Comarcal del Vallès Occidental, entre altres entitats, a la supressió i trasllat dels jutjats de violència domèstica de Cerdanyola del Vallès i Rubí. Aquest procés de recentralització traslladaria els jutjats de violència contra les dones de Cerdanyola a Sabadell, i els de Rubí a Terrassa. El mes de gener, el Ple del Consell Comarcal va aprovar una moció per demanar la no supressió i trasllat d'aquesta tipologia de jutjats d'aquests municipis de la comarca.

Mira el reportatge

 

Programa de suport a les famílies a Polinyà i Palau-solità i Plegamans
Programa de suport a les famílies a Polinyà i Palau-solità i Plegamans

Programa d’intervenció familiar grupal de Polinyà i Palau-solità i Plegamans

El Consell Comarcal ha posat en marxa recentment un programa de suport a les famílies a Polinyà i a Palau-solità i Plegamans. Amb aquesta iniciativa es pretén acompanyar als pares i mares en la cura dels nens i les nenes d'aquestes poblacions. El programa d’intervenció familiar grupal vol, a través de la reflexió i el diàleg, promoure els vincles afectius, estables i segurs que permetin un desenvolupament de la autonomia del nucli familiar. 

Escolta l'àudio

Vallès Circular
Vallès Circular

El Projecte Vallès Circular

Vallès Circular és una iniciativa promoguda pel Consell Comarcal del Vallès Occidental, que se centra en impulsar i acompanyar la incorporació de l’economia circular en l’agenda política dels municipis a través de diferents accions per avançar envers la implementació de la circularitat en els municipis tot construint ciutats circulars.

Mira el reportatge

 

El Vallès arrelat a la indústria
El Vallès arrelat a la indústria

El Vallès arrelat a la indústria

En aquest reportatge s'expliquen les actuacions que s'impulsen des del Pacte per la Reindustrialització del Consell Comarcal del Vallès Occidental. L’aposta de la comarca per la reindustrialització té a veure amb la seva capacitat per a la transformació del seu teixit productiu, dels espais industrials i de la qualificació i competències de la població, etc. La missió del Pacte per la Reindustrialització és compartir les estratègies de desenvolupament econòmic local per concertar una política comuna capaç de posar en pràctica mesures específiques de transformació del sector industrial en cooperació amb l’estratègia catalana.

Mira el reportatge

Salari Mínim
Salari Mínim

El Salari Mínim Comarcal

Des del Consell Comarcal actualment s’està treballant en el desenvolupament del “Projecte Estratègic Salari Mínim Comarcal” que té com a objectiu fer de l’administració local del Vallès Occidental un motor i referència de l’aplicació del Salari Mínim i incorporar el màxim de sectors socials i productius a l’aplicació d’un salari mínim, en el marc de la RSE.

Mira el reportatge

Noves fonts de recuperació d’aliments

El programa "Banc d'aliments, tones de solidaritat", de la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya ha emès aquest reportatge sobre el projecte Recooprem, d'aprofitament alimentari a les escoles. El reportatge ens porta fins a Rellinars, la primera escola que va inciar el projecte.

Mira el reportatge

 

Projecte de cooperació internacional al Senegal, "Avant de manger, je me lave les mains"

És un projecte desenvolupat per cinc tècnics i tècniques del Consell Comarcal, que van viatjar al Senegal durant dues setmanes. Van treballar amb 450 nens i nenes de 6 a 8 anys per ensenyar hàbits d'higiene de les mans per prevenir malalties infeccioses. Ho van fer a través d'activitats pedagògiques com jocs, cançons i tallers. Podeu conèixer una mica més el projecte a través d'aquest reportatge de Canal Terrassa.

Mira el reportatge

Activitat "I tu, com ho veus?" a les escoles de la comarca

Dins la Guia d'Activitats Educatives del Consell Comarcal podeu trobar l'activitat "I tu com ho veus".  És una activitat creativa que mostra les diferents maneres de percebre una mateixa realitat per despertar la consciència crítica de prejudicis i rumors sobre la diversitat. Us convidem a conèixer-la a través d'aquest reportatge del programa Vallès educa.

 

Acte de tribut a Joan Oliver, Pere Quart

El 20 de gener es va celebrar un acte de tribut comarcal a Joan Oliver, Pere Quart. Us convidem a veure el resum de l'acte celebrat a Sant Llorenç Savall.

Mira el reportatge

 

Projecte "Boscos del Vallès"

La nostra comarca està portant a terme el projecte "Boscos del Vallès" que promou una bona gestió dels boscos per a prevenir incendis forestals. Gràcies a aquest projecte s'estan construint un Centre Logístic de Biomassa i dues calderes que produiran energia neta i de proximitat per alimentar equipaments comarcals. En aquest reportatge de Canal Terrasa podeu comprovar la importància d'una bona gestió del bosc i de l'aprofitament de la fusta sobrant per evitar incendis forestals.

Mira el reportatge

Viu el Vallès

El Vallès Occidental compta amb una nova marca turística: Viu el Vallès. Vols conèixer la nova imatge? Canal Terrassa ens ho explica en el reportatge que ha emès als seus serveis informatius.

Mira el reportatge

Telecinco
Telecinco

Projecte Recooperem a l'escola Joan Blanquer de Castellar del Vallès

Els Informatius de Telecinco s'han fet ressò del projecte Recooperem. Us deixem el reportatge emès el 25 de maig a l'edició migdia. Es va gravar a l'escola Joan Blanquer de Castellar del Vallès.

Mira el reportatge

.
.

Projecte Recooperem a l'escola Torredemer de Matadepera

Pots veure el reportatge del Telenotícies Comarques de TV3, del dia 11 de maig de 2016, sobre el projecte Recooperem a l'escola Torredemer de Matadepera.

Mira el reportatge

Programa "El Vallès Educa"

El Vallès Educa
El Vallès Educa

Activitat "Descobrir el Vallès Occidental"

El Consell Comarcal va a les escoles! Coneix l'activitat educativa "Descobrir el Vallès Occidental", que el Consell Comarcal oferix dins la Guia d'activitats educatives. Aquest reportatge s'ha emès en el programa de televisió Vallès Educa.

Mira el reportatge

 

Projecte Recooperem a Castellar del Vallès

Coneix el projecte Recooperem a través d'aquest reportatge del programa de televisió Vallès Educa gravat a una escola de Castellar del Vallès.

Mira el reportatge

 

Projecte "Fem escola, fem societat" a Ullastrell

Ullastrell porta a terme el projecte "Fem escola, fem societat". Podeu saber com ho viuen els i les alumnes i la comunitat educativa en aquest reportatge del programa Vallès Educa.

Mira el reportatge

 

Escola rural de Rellinars

Rellinars compta actualment amb 85 nens i nenes en edat escolar que poden cursar l'educació infantil i primària a l'escola rural del poble. Us la presentem en el següent reporatge, emès al programa Vallès Educa.

MIra el reportatge

 

Projecte europeu d'orientació formativa i laboral a Badia del Vallès

Badia del Vallès i el Consell Comarcal participen en un projecte europeu d’orientació formativa i laboral. Podeu conèixe'l millor amb aquest reporatge que s'ha inclòs dins el programa de televisió Vallès Educa.

Mira el reportatge

Projecte d'emprenedoria a l'escola Serralavella d'Ullastrell al programa Vallès educa

El programa Vallès Educa ha fet un seguiment de les activitats de l'alumnat de l'escola Serralavella d'Ullastrell que participa al programa d'emprenedoria a l'escola. En reportatge acompanyem als i les alumnes a la seva tasca diària i també a una sortida a l'Ajuntament del poble.

Mira el reportatge

Taller de sensibilització contra la violència masclista als instituts de la comarca

Reportatge sobre el Taller Piula contra la violència masclista que es fa als instituts de la comarca per conscienciar els joves sobre aquesta problemàtica social. És una proposta del programa d'activitats educatives del Consell Comarcal.

Mira el reportatge

.
.

Arxiu Comarcal del Vallès Occidental

Coneix l'Arxiu de Terrassa - Arxiu Comarcal del Vallès Occidental i les activitats que es porten a terme amb escoles a través d'aquest reportatge del programa de televisió Vallès Educa.

Mira el reportatge

Ciberassetjament taller
Ciberassetjament taller

Tallers contra el ciberassetjament

L'IES Viladecavalls realitza un taller per tractar l'assetjament i el ciberassetjament, utilitzant el teatre. Aquesta és una de les activitats incloses a la Guia d’Activitats Educatives 2017 – 2018 del Consell Comarcal del Vallès Occidental. És un reportatge del Vallès Educa.

Mira el reportatge

.
.

Projecte de cooperació internacional al Senegal "Avant de manger, je me lave les mains"

El Consell Comarcal ha desenvolupat un projecte de cooperació internacional a Missirah, una comunitat rural del Senegal. S'ha treballat amb 450 nens i nenes per  aconseguir traslladar el missatge de la importància de rentar-se les mans abans de menjar, evitant així contraure malalties. És un reportatge del Vallès Educa.

Mira el reportatge