Portada > Actualitat > Notícies

Notícies

Opcions

Notícies per data

Notícies per temàtica

 1. Imatge Informació COVID-19
  23/10/2020
  L’Observatori Comarcal ha elaborat avui un recull de les principals dades epidemiològiques a la comarca els darrers dies per tal de poder valora la incidència de la Covid-19 al Vallès Occidental i poder prendre o sol·licitar les mesures pertinents per la contenció de les infeccions. La tendència de casos positius i de positivitat per PCR és clarament alcista, amb un fort repunt de casos des de principis d’octubre. Això està tenint ja efectes sobre el sistema sanitari, tant a l’atenció primària com als hospitals, on s’han doblat els ingressos a UCI i s’ha incrementat un 30% les hospitalitzacions .
  Arxivat a: General
 2. Formació de formadors en FP ocupacional
  22/10/2020
  Ja estan obertes les inscripcions del nou curs formació de formadors en docència online que organitza el Consell Comarcal del Vallès Occidental. El curs té com a objectiu reforçar la formació dels equips docents d’FP ocupacional en metodologies didàctiques aportant eines i recursos per a impartir formació híbrida. És una acció formativa de 30 hores de durada que començarà el proper 9 de novembre.
  Arxivat a: General
 3. El Plenari de l'Àrea Bàsica fa seguimen periòdic de les mesures
  21/10/2020
  El Plenari de l’Àrea Bàsica de Serveis Socials, format per les alcaldies dels 12 municipis de menys de 20.000 habitants està fent seguiment de les mesures que s’estan implementant per fer front a l’impacte de la Covid-19 amb la ciutadania més fràgils. Aquestes mesures es recullen en el Pla de Xoc Social que es va aprovar el mes de juny. Durant aquest octubre el Plenari s’ha reunit per poder fer seguiment de les accions.
  Arxivat a: General
 4. Endolla't a l'energia eficient
  21/10/2020
  La factura energètica suposa una despesa important per a moltes famílies de la comarca així com també per a moltes empreses. Des del Consell Comarcal s’està assessorant a la ciutadania i els comerços de la comarca en el marc del projecte “Endolla’t a l’energia eficient”, apostant per l’estalvi energètic a tots nivells. El Consell també ha consolidat la seva aposta per l’estalvi energètic a la seu comarcal, amb actuacions que han permès reduir les factures d’energia de la institució. Avui, 21 d’octubre és el Dia Mundial de l’Estalvi d’Energia, i el Consell Comarcal ha volgut recordar l’ús que fem del consum energètic i com ens podem assessorar per aconseguir baixar la factura elèctrica a casa o a la feina.
  Arxivat a: General
 5. Seu del Consell Comarcal
  20/10/2020
  L’Observatori del Consell Comarcal ha iniciat l’elaboració d’un estudi per analitzar l’impacte social de la Covid-19 sobre la població del Vallès Occidental. Aquest estudi serà el punt de partida per orientar el disseny i la planificació de les actuacions en el marc del Pacte per la Reconstrucció i el Pla sectorial de protecció social.
  Arxivat a: General
 6. Sessió virtual sel Ple celebrat el dilluns 19 d'octubre
  20/10/2020
  El Consell Comarcal constituirà la Comissió de Transparència i bon govern del Consell Comarcal per al mandat 2019-23. En el propera sessió plenària que es celebri, s’aprovarà la composició de la mateixa Comissió, que estarà formada per un representant de cada grup comarcal i presidida pel grup comarcal amb més representació a l’oposició, en aquest cas el grup comarcal d’ERC. També en formarà part el president del Consell Comarcal, la gerència i el Secretari de la institució.
  Arxivat a: General
 7. Les ofertes es tramiten a través de les Oficines de treball de la comarca
  16/10/2020
  A mitjans del mes de novembre el Consell Comarcal contractarà 13 persones per a realitzar diferents tasques a la institució, en el marc de la convocatòria extraordinària Covid-19 del Programa Treball i Formació de la Generalitat de Catalunya. El programa està cofinançat pel Fons social Europeu i ha estat engegat per contribuir a pal·liar l’impacte econòmic i social de la pandèmia. L’accés de l’oferta de treball s’ha de fer a través de les Oficines de treball de la comarca.
  Arxivat a: General
 8. Reunió del món local amb la Generaliat per les noves mesures Covid
  16/10/2020
  El govern de la Generalitat ha aprovat noves mesures restrictives de l'activitat per fer front a la segona ondada de la pandèmia de la Covid-19. Dimecres es va celebrar una reunió entre els representants del món local de Catalunya amb representants de la Generalitat per tal de conèixer el detall de les mesures. El president del Consell Comarcal hi va assistir per poder concretar les afectacions al Vallès Occidental.
  Arxivat a: General
 9. Reunió de seguiment de la R4 de Rodalies
  16/10/2020
  Aquesta setmana s'ha celebrat una reunió telemàtica de seguiment de la R4 de Rodalies. Hi han participat representants del territori amb els responsables de Renfe i Adif a Catalunya. Per part del Consell Comarcal hi ha assistit el vicepresident Carles Rodríguez.
  Arxivat a: General
 10. Imatge Informació COVID-19
  12/10/2020
  El PROCICAT, dirigit pels departaments d’Interior i Salut, ha aprovat la proposta de mesures especials a diversos municipis del Vallès Occidental per reduir l’augment de contagis de Covid-19. Aquestes mesures entraran en vigor quan es publiquin en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) i s’aplicaran durant 15 dies.
  Arxivat a: General
Pàgina 1 de 96 Següent