Portada > Actualitat > Notícies

Notícies

Opcions

Notícies per data

Notícies per temàtica

 1. L'1 d’octubre es commemora el Dia Internacional de la Gent Gran
  30/09/2021
  El Consell Comarcal està engegant un projecte destinat al col·lectiu de persones gran, per tal de poder millorar la protecció i l’atenció social de les persones de més de 85 anys. Sota el nom de CUIDEM, es posa en marxa un projecte que ha de permetre detectar i donar resposta a l’aïllament i la solitud d’aquest col·lectiu i poder establir un protocol d’actuació. Actualment 24.292 persones del Vallès Occidental tenen més de 85 anys i dues de cada tres són dones.
  Arxivat a: General
 2. Els i les joves s'incorporen durant sis mesos al Consell Comarcal
  29/09/2021
  Avui dimecres, 12 joves de la comarca han començat a treballar a la seu del Consell. Ocuparan diferents llocs de treball en el marc del Programa de Garantia Juvenil del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). La seva estada és remunerada i per un període de sis mesos. Aquest migdia, el president del Consell, Ignasi Giménez, els ha donat la benvinguda i els ha explicat les funcions i tasques de l’administració comarcal així com els ha animat a aprofitar la seva estada per a adquirir nous coneixements.
  Arxivat a: General
 3. El Mercat Circular ja està en marxa
  29/09/2021
  L’aprofitament dels aliments del mercat comarcal Mercavallès és una realitat. Des de l’obertura de l’espai Mercat Circular al mes de juny s’han pogut aprofitar 8.125 quilos de menjar que s’han repartit a entitats socials de la comarca, evitant així el malbaratament alimentari i contribuint a l’atenció als col·lectius més vulnerables.
  Arxivat a: General
 4. Cal reservar entrada per assistir al lliurament dels Premis Eines
  28/09/2021
  El proper dimecres, 6 d’octubre es lliuraran els guardons de la primera edició dels Premis eines, amb els que la Càtedra en Emprenedoria i Innovació Social distingirà activitats emmarcades dins dels disset objectius de desenvolupament sostenible de Nacions Unides. El Consell Comarcal és un dels ens impulsors d’aquests premis.
  Arxivat a: General
 5. Ja es poden fer les reserves per les activitats
  27/09/2021
  Els propers 2 i 3 d’octubre torna el Benvinguts a Pagès La Festa, el cap de setmana de la pagesia que enguany recupera la presencialitat. Durant aquest primer cap de setmana d’octubre, les explotacions de Catalunya obren les portes de casa seva per acollir visitants i mostrar-los el seu dia a dia. En aquesta edició es compta un any més amb participació del Vallès Occidental i es proposen diferents activitats.
  Arxivat a: General
 6. Busques feina?
  27/09/2021
  El dimarts 28 de setembre comença el termini de presentació de sol·licituds per a formar part d’una borsa de treball de psicòlegs i psicòlogues de l’Equip d’Atenció a la Infància i l’Adolescència del Consell Comarcal del Vallès Occidental. Es tracta d’una borsa per a possibles substitucions, necessitats sobrevingudes i places vacants de caràcter temporal.
  Arxivat a: General
 7. Mostra de productes de la terra del Vallès Occidental
  22/09/2021
  En el marc del programa Xarxa Productes de la Terra, el Consell Comarcal ofereix a productors i elaboradors artesans de la comarca un assessorament professional per a desenvolupar estratègies i accions de negoci. S’ofereix a les empreses del programa Xarxa de Productes de la Terra del Vallès Occidental un assessorament de 8 hores individual, presencial i online, i gratuït. Actualment aquest programa compta amb un centenar d’activitats adherides.
  Arxivat a: General
 8. Curs de formació en la indústria tèxtil
  21/09/2021
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental convocarà properament la Mesa de la Formació per tal de poder analitzar la situació que s’ha produït aquest inici de curs en relació a la Formació Professional. Milers d’alumnes de Catalunya han quedat fora de la inscripció en graus mitjà i superior per manca de places. A la comarca s’estima que són al voltant de 2.500, ja que es coneix que a Terrassa hi ha 832 sol·licituds per resoldre i a Sabadell, 1.527.
  Arxivat a: General
 9. El Congrés es celebra el 14 i 15 d'octubre en format virtual
  20/09/2021
  El Consell Comarcal col·labora en la segona edició del Congrés, que es realitzarà en format virtual els dies 14 i 15 d’Octubre de 2021 des de la ciutat de Sabadell. Organitzat per la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i l’Ajuntament de Sabadell, es vol posar sobre la taula mesures urgents de gestió de les emissions urbanes i rurals i els plans de mobilitat efectius per a mitigar els efectes de la contaminació atmosfèrica en plena emergència climàtica.
  Arxivat a: General
 10. El joc de la biomassa, una de les novetats d'enguany
  17/09/2021
  El Consell Comarcal ofereix aquest curs una seixantena d’activitats als centres educatius del Vallès Occidental. En aquest curs 2021-22 s’aposta de nou perquè la majoria d’activitats es puguin realitzar de forma presencial i s’incrementen el nombre d’activitats que s’ofereixen amb la voluntat de poder abordar temes d’actualitat i de creixent interès social. L’oferta cobreix totes les franges d’edat, des dels 3 als 18 anys.
  Arxivat a: General
Anterior Pàgina 3 de 117 Següent