Portada > Actualitat > Notícies

Notícies

Opcions

Notícies per data

Notícies per temàtica

 1. Protecció Civil manté l'ALERTA per VENT
  23/01/2020
  El Vallès Occidental ha patit aquesta setmana els efectes de la borrasca ‘Gloria’, un temporal que ha provocat molts danys i afectacions a tot el territori català, especialment entre el dilluns 20 i el dijous 23 de gener. Des del Consell Comarcal, durant tota la setmana, s’ha aplicat el Protocol del Transport escolar i s’ha fet seguiment de les incidències i de la situació meteorològica a través del CECAT.
  Arxivat a: General
 2. Risc pluja dia 22
  22/01/2020
  Protecció Civil manté la fase d’EMERGÈNCIA del Pla Especial d’Emergències per Inundacions a Catalunya (INUNCAT) en la seva última actualització. Segons l’últim comunicat, l'episodi de pluges afectarà principalment a les comarques del nord-est de Catalunya. La comarca del Vallès Occidental se situa en risc “moderat”, entre les 18 hores i les 24 hores d’avui dimecres dia 22; i en risc “molt alt”, a partir de les 12 de la nit i fins les 6 del matí de dijous 23.
  Arxivat a: General
 3. Imatge general de FITUR (IFEMA)
  21/01/2020
  El Vallès Occidental serà present un any més a la Fira Internacional de Turisme de Madrid (FITUR), que tindrà lloc al recinte ferial IFEMA. Enguany, l’esdeveniment se celebrarà a partir d’aquest dimecres dia 22 de gener fins al diumenge dia 26.
  Arxivat a: General
 4. Protecció Civil manté l'ALERTA per VENT
  20/01/2020
  A la una del migdia ha començat la recollida de l’alumnat del Centre de Formació i Treball Flor de Maig ubicat a Collserola, al terme municipal de Cerdanyola del Vallès amb el Servei de Transport Escolar del Consell Comarcal. Aquest servei s’està efectuant a petició de la direcció del centre per les fortes ràfegues de vent que hi ha a la zona. D’aquesta manera s’ha gestionat la recollida de l’alumnat una hora abans de l’habitual. La mesura afecta 44 alumnes d'ESO i 64 alumnes de PFI.
  Arxivat a: General
 5. El personal del Consell, durant el minut de silenci
  20/01/2020
  Les treballadores i els treballadors del Consell Comarcal del Vallès Occidental han fet aquest matí de dilluns un minut de silenci per rebutjar l’assassinat d’una dona que s’ha produït aquest cap de setmana a Terrassa; i com a mostra de suport a la família i amistats de la víctima, la Judit.
  Arxivat a: General
 6. El Vallès Occidental, en alerta per possibles nevades
  19/01/2020
  Protecció Civil ha actualitzat aquest vespre la fase d'ALERTA del Pla especial d'emergències per nevades a Catalunya. Aquesta actualització preveu que la neu pugui arribar al Vallès Occidental a partir de demà dilluns a la tarda i fins dimarts al matí. El Consell Comarcal està fent seguiment de la situació metereològica per les possibles afectacions que pugui tenir sobre els serveis comarcals i el Servei de Transport Escolar. També estan activats els plans INUNCAT i VENCAT.
  Arxivat a: General
 7. Prou violència masclista
  19/01/2020
  El Consell Comarcal condemna enèrgicament l'assassinat d'una dona aquesta nit a Terrassa i mostra el seu suport a la familia i amistats de la víctima. També mostra el seu compromís ferm contra la violència envers les dones i la plena disposició amb l'Ajuntament de Terrassa.
  Arxivat a: General
 8. Imatge principal
  17/01/2020
  El Vallès Occidental ha rebut avui la visita del Secretario General de Indústria y de la pequeña y mediana empresa del Ministerio de Indústria, Comercio y Turismo, Raül Blanco, qui ha mantingut una trobada-reunió amb els membres del Pacte per la Reindustrialització del Vallès Occidental. Durant la reunió s’ha presentat l’experiència del Pacte a la comarca i s’han presentat quatre projectes per donar una resposta efectiva a les noves situacions i dificultats del sector.
  Arxivat a: General
 9. Carles Rodríguez
  17/01/2020
  El vicepresident del Consell Comarcal i conseller de Territori i transició ecològica, Carles Rodríguez, ha participat aquest matí a la 1a Cimera Catalana d'Acció Climàtica convocada per la Generalitat de Catalunya. La Cimera ha estat un punt de trobada per acordar un full de ruta, a curt i mig termini, que permeti afrontar les polítiques de mitigació i d’adaptació al canvi climàtic, amb compromisos no només del Govern sinó de tots els agents implicats. La Cimera és una de les mesures que va aprovar l’executiu el passat mes de setembre per fer front a l’emergència climàtica.
  Arxivat a: General
 10. Eficiència energètica
  16/01/2020
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha iniciat aquest mes de gener el projecte “Prometeu. Energia eficient per a tu”, per promoure l’eficiència energètica entre la població. Durant tot l’any 2020, es realitzaran diferents actuacions informatives sobre quins són els drets energètics de la població i sobre quines mesures es poden prendre per tal de millorar l’eficiència energètica i com reduir la despesa i les factures en els subministraments bàsics a l’habitatge.
  Arxivat a: General
Anterior Pàgina 3 de 82 Següent