Portada > Actualitat > Notícies

Notícies

Opcions

Notícies per data

Notícies per temàtica

 1. Minut de silenci a les portes del Consell Comarcal
  25/07/2019
  A la una del migdia els treballadors i treballadores del Consell Comarcal, acompanyats pel president de la institució, Ignasi Giménez, han fet un minut de silenci per condemnar l'assassinat masclista d'una dona a Terrassa. Ens sumem a les mostres de condol i traslladem el nostre suport a la família, amistats i la ciutadania de Terrassa en aquests dies tan tristos.
  Arxivat a: General
 2. .
  24/07/2019
  Al Vallès Occidental s’ha posat en marxa un nou programa d’intervenció comunitària dirigit a conèixer les dinàmiques d’oci i culturals, hàbits saludables i situacions de risc de la població jove relacionades amb la convivència, ús de l’espai públic i relacions entre iguals i amb l’entorn, així com detectar i analitzar les necessitats del jovent en el propi medi. El projecte pretén afavorir la inclusió social dels joves a la comunitat a través de la intervenció a l’espai públic.
  Arxivat a: General
 3. Taller de la matinal d'innovació
  23/07/2019
  El passat dimarts 16 de juliol va tenir lloc la primera Matinal d’Innovació sobre salut mental i joves organitzada conjuntament la Universitat Autònoma de Barcelona i el Consell Comarcal del Vallès Occidental en el marc de les activitats del HUBB30. Aquestes sessions són trobades temàtiques per treballar reptes socials identificats com a prioritaris a nivell territorial, així com també per compartir i posar en comú coneixements, eines i possibilitats de col·laboració i treball conjunt per a treballar conjuntament amb els agents territorials.
  Arxivat a: General
 4. Ple del Consell Comarcal constituït avui a Sabadell
  18/07/2019
  Aquest migdia s’ha constituït a l’Ajuntament de Sabadell el Plenari del Consell Comarcal del Vallès Occidental pel mandat 2019-2023. Han pres possessió del càrrec els 39 consellers i conselleres comarcals i ha estat escollit President l’alcalde de Castellar del Vallès, Ignasi Giménez, que ha rebut els vots dels consellers i conselleres dels grups comarcals del PSC, Junts per Catalunya i En Comú Guanyem.
  Arxivat a: General
 5. .
  18/07/2019
  Aquest divendres 19 de juliol a les 12:30 del migdia es celebrarà el Ple de Constitució del Consell Comarcal del Vallès Occidental sorgit després de les eleccions municipals del passat 26 de maig. Durant l’acte prendran possessió del seu càrrec les persones que esdevindran consellers i conselleres comarcals en aquest nou mandat i s’escollirà la Presidència de l’ens supramunicipal per al període 2019-2023.
  Arxivat a: General
 6. Rreunió de la Comissió tècnica comarcal de vulnerabilitat energètica
  12/07/2019
  La Comissió tècnica comarcal de vulnerabilitat energètica del Consell Comarcal s’ha reunit aquesta setmana amb representants de l'empresa ENDESA i el Gremi d’Instal·ladors de Terrassa amb l'objectiu de treballar circuits i possibles acords per millorar l’atenció de la població en situació de vulnerabilitat energètica, tant pel que fa al subministrament de llum com de gas.
  Arxivat a: General
 7. Ja es pot consultar la informació per la convocatòria 2019-2020
  11/07/2019
  Tot i la millora de les dades de l’atur i de determinats indicadors econòmics, moltes famílies del Vallès Occidental segueixen vivint en situació de vulnerabilitat. Fins aquest moment, s’han rebut ja 19.606 sol·licituds per ajuts individuals de menjador pel curs 2019-2020, una xifra que seguirà augmentant ja que la convocatòria d’ajuts es torna a obrir un cop iniciat el curs i resta oberta al llarg del curs escolar.
  Arxivat a: General
 8. Sessió sobre economia circular al Parc de Recerca de la UAB
  08/07/2019
  L'oportunitat que suposa repensar la gestió de l’aigua sota els principis de l'economia circular, per fer front a l'escassetat de recursos i als efectes del canvi climàtic, va ser el tema central de l’últim brunch d'innovació del Hub b30, que va tenir lloc el 5 de juliol al Parc de Recerca UAB.
  Arxivat a: General
 9. Seu del Consell Comarcal
  08/07/2019
  El proper divendres 19 de juliol a les 12:30 del migdia es celebrarà el Ple de Constitució del Consell Comarcal del Vallès Occidental sorgit després de les eleccions municipals del passat 26 de maig. Durant l’acte prendran possessió del seu càrrec les persones que esdevindran consellers i conselleres comarcals en aquest nou mandat i s’escollirà la Presidència de l’ens supramunicipal per al període 2019-2023.
  Arxivat a: General
 10. Jornada de treball celebrada avui a Castellar del Vallès
  28/06/2019
  Actualment a la comarca hi ha constituïts 14 espais o entitats que estan relacionades amb la fabricació i divulgació digital i en aquests moments s’estan constituint 3 espais més: un a Castellar del Vallès, per part de l’Ajuntament, un altre impulsat per l’Ajuntament de Sabadell i un tercer a la UAB. D’aquesta manera, ben aviat es comptarà amb 17 espais oberts al públic, en el que és una aposta per la innovació social tecnològica com a eina per a la transformació en les formes d’apropar a la ciutadania els canvis, eines i recursos digitals.
  Arxivat a: General
Anterior Pàgina 3 de 72 Següent