Portada > Actualitat > Notícies

Notícies

Opcions

Notícies per data

Notícies per temàtica

 1. 20/11/2018
  Aquest matí, s'ha produït el descarrilament d'un tren provocat per un despreniment de terres. Segons Protecció Civil, hi ha 133 persones afectades i la circulació de trens està interrompuda a la línia R4 de Rodalies entre Terrassa i Manresa. D’aquests, 1 mort, 5 ferits menys greu, 44 lleus i 83 il·lesos. Dels menys lleus, 5 han estat traslladats pel SEM, 2 a Mútua de Terrassa, 2 a Parc Taulí i 1 a Althaia.
  Arxivat a: General
 2. Tallers Piula 2018
  19/11/2018
  El Consell Comarcal ha engegat a diferents instituts de la comarca els tallers de sensibilització contra la violència masclista emmarcats en la campanya “Piula”, per commemorar el Dia Internacional contra la Violència Masclista. L’entitat Cooperativa Candela, Acció Comunitària i Feminista ja ha portat a terme 10 tallers: 5 a l’IES Matadepera a 3r d’ESO, durant els dies 8, 13 i 14 de novembre, i 5 a l’IES Sant Quirze del Vallès a 3r d’ESO, els dies 7, 8 i 9 de novembre. Ambdós tallers, que s’han impartit a uns 250 estudiants aproximadament, han tractat sobre “Si l’amor és un embolic...”. Aquesta setmana estan previstes noves sessions dels tallers als centres INS Badia del Vallès, Institut Polinyà, INS Castellbisbal i a l’INS Viladecavalls.
  Arxivat a: General
 3. Alerta INUNCAT
  16/11/2018
  Tot i l'abundant pluja de les últimes hores i les múltiples afectacions viàries, gairebé la totalitat del Servei de Transport Escolar s'ha pogut prestar amb normalitat. Aquest matí, però, s'ha anul•lat el Servei de Transport Escolar a la ruta de Rellinars a Vacarisses, ja que l’autocar no pot accedir-hi per afectacions per les pluges i ja s’està informant a les famílies usuàries.
  Arxivat a: General
 4. Sessió del Ple comarcal del 15 de novembre de 2018
  15/11/2018
  El Consell Comarcal ha aprovat inicialment avui un pressupost de 24.554.633 euros per l’any 2019. Aquesta xifra suposa un increment del 7,3% respecte el pressupost de 2018, amb un augment anual de 1.667.776 euros. L’increment del pressupost es produeix per l’augment de 2,2 milions d’euros en actuacions de cohesió social i qualitat de vida, xifra que significa un augment de més del 10% respecte 2018. De fet, les polítiques de cohesió social s’emporten el 84% del pressupost global.
  Arxivat a: General
 5. Alerta INUNCAT
  15/11/2018
  Tot i l'abundant pluja d'avui i les múltiples afectacions viàries, gairebé la totalitat del Servei de Transport Escolar s'ha pogut prestar amb normalitat. Als Instituts no hi ha hagut afectacions i a les escoles de primària aquestes s'han concentrat a Castellbisbal i a Rubí.
  Arxivat a: General
 6. Alerta INUNCAT
  15/11/2018
  Davant la situació meteorològica i amb la previsió d’una situació de risc meteorològic per intensitat i acumulació de pluja al llarg del dia d’avui, de 15 de novembre, s’ha constituït la Comissió d’Emergència del Consell Comarcal, formada per la gerència, l’equip de direcció i la responsable de Comunicació. Aquesta Comissió té la missió d’avaluar la situació i valorar les possibles incidències que es puguin donar al serveis que presta el Consell Comarcal, així com també les afectacions que es puguin donar a la seu comarcal i al desenvolupament de la seva tasca diària.
  Arxivat a: General
 7. Processos selectius per constituir borses de treball de Psicòlegs, Pedagogs i Tècnics superiors especialistes en Dret
  15/11/2018
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha posat en marxa tres nous processos selectius per constituir tres borses de treball de diversos perfils professionals que permetin un procediment àgil per la cobertura de places vacants, substitucions de caràcter temporal o per atendre necessitats urgents. Es tracta d’una borsa de Psicòlegs o Psicòlogues, un borsa de Pedagogs o Pedagogues i una borsa de Tècnics superiors especialistes en Dret. El termini de presentació d’instàncies comença, avui, dia 15 de novembre, i finalitza el proper 4 de desembre de 2018. Podeu consultar les bases específiques al documents adjunts.
  Arxivat a: General
 8. I Jornades d’Enoturisme i Patrimoni Cultural a Catalunya 2018
  14/11/2018
  L'Observatori del Turisme i el Patrimoni de la UAB, el Consell Comarcal del Vallès Occidental, el Consorci de Turisme del Vallès i una xarxa de grups, centres de recerca, centres docents de la UAB i entitats del territori que impulsen la recerca i la innovació en matèria de Turisme Cultural organitzen les primeres Jornades d’Enoturisme i Patrimoni Cultural a Catalunya. Aquestes jornades es duran a terme aquest dijous i divendres 15 i 16 de novembre a la Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB i a la Masia La Muntada, situada al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt, amb motiu de l’Any Europeu del Patrimoni Cultural, i de l’any català del Turisme Cultural.
  Arxivat a: General
 9. Guanyadors del Concurs d'Innovació 2018
  14/11/2018
  Els projectes guanyadors d’enguany són Green Babies, ADN Institute, Moving3DMashine i Teixim Comunitat. Els quatre premiats rebran una aportació econòmica de 2.500€, a més de 10 hores d’assessorament personalitzat per part d’una consultoria externa que els permetrà contrastar amb els clients potencials, elaborar un model de negoci i un full de ruta del projecte. També tindran accés a recursos d’altres administracions locals que els permetran madurar el projecte i tirar endavant el seu model de negoci. Els guanyadors comptaran amb el suport del Consell Comarcal que els ajudarà a promocionar i difondre els seus projectes a través de la Xarxa d’Innovació Social del Vallès Occidental.
  Arxivat a: General
 10. Reunió de la gerència del Consell amb el Comitè d'Empresa
  13/11/2018
  El govern comarcal ha aprovat aquest dijous al Ple un Pla d’Estabilitat Laboral que afecta de manera directa inicialment a 25 treballadores i treballadors d’aquesta institució. Aquest és un Pla sense cap precedent al Consell Comarcal i que vol incidir en l’estabilitat de la plantilla i adequar els serveis públics comarcals a la realitat econòmica i social. El Ple té previst aprovar l’Oferta Pública d’Ocupació que suposarà la consolidació de diverses categories i perfils professionals, en total 25 places de les diferents escales de l’administració.
  Arxivat a: General
Anterior Pàgina 2 de 57 Següent