Portada > Actualitat > Notícies

Notícies

Opcions

Notícies per data

Notícies per temàtica

 1. Unitat central de suport dels bombers a la seu comarcal
  01/08/2021
  El cos de Bombers està buscant un veí de Terrassa de 58 anys que ha desaparegut. Aquest matí de diumenge s’ha establert la unitat de suport per a la cerca a la seu del Consell.
  Arxivat a: General
 2. Ja podeu consultar els documents en línia
  28/07/2021
  Mitjançant la consulta a Arxius en línia es pot accedir a la descripció de 1.300 processos judicials que abasten el període de 1835 a 1870 en el partit judicial de Terrassa i que s’han publicat des de l’Arxiu Comarcal. S’hi observa el tipus de procediment; la naturalesa de l’assumpte que el promou; les parts intervinents amb referència al seu lloc de residència; data i lloc dels fets, i nombre dels folis que el componen.
  Arxivat a: General
 3. Paticipants al projecte Singulars 2
  27/07/2021
  En el marc de la segona edició del Programa Singulars 2020 “Industrialitza’t i transforma el teu futur II” adreçat a joves de 16 a 29 anys de la comarca, s’han pogut aconseguir 31 insercions laborals i 22 insercions educatives. Això vol dir que 53 joves han pogut reorientar el seu futur després de la seva participació a aquest programa comarcal que a compaginat l’acompanyament en la recerca de feina amb la formació en diversos sectors de la indústria.
  Arxivat a: General
 4. Serveis d'atenció a dones en situació de violència masclista
  21/07/2021
  Gràcies a un conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Vallès Occidental i els ajuntaments de Terrassa i Sabadell, els serveis d’informació i atenció a les dones i els serveis de diversitat afectiva, sexual i de gènere d’aquests municipis presten servei també a la població de municipis veïns que formen part de l’Àrea Bàsica de Serveis Socials. En total 5 municipis de l’entorn de Terrassa i 5 de l’entorn de Sabadell es beneficien d’aquesta col·laboració.
  Arxivat a: General
 5. Una de les sessions del curs de fabricació digital
  20/07/2021
  Durant aquest mes de juliol s’ha realitzat el curs de fabricació digital per a professorat de centres educatius de la comarca. L’objectiu ha estat apropar la fabricació digital i les noves tecnologies a través de l’experiència pràctica i impulsant que els espais de fabricació esdevinguin un recurs educatiu pel professorat.
  Arxivat a: General
 6. Entrevista realitzada a un comerç de Montcada i Reixac en el marc del projecte (Cedida: Ajuntament de Montcada i Reixac)
  20/07/2021
  Els municipis de Gallifa, Matadepera, Montcada i Reixac, Rellinars, Sant Llorenç Savall, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls s’han agrupat per portar a terme el projecte “Activitat local i de serveis a persones i ciutadania”. El projecte proposa una actuació lligada al reforçament de l’activitat econòmica de l’àmbit local i dels barris, estimulant i acompanyant la transformació digital dels negocis.
  Arxivat a: General
 7. S'ha ampliat el termini de presentació de currículums
  19/07/2021
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental preveu contractar properament 13 joves per a cobrir 12 llocs de treball en règim temporal i de contracte laboral en practiques de joves en formació, destinats a persones beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya per incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. Els currículums es poden presentar fins el mes de setembre al Consell.
  Arxivat a: General
 8. La trobada del Hub B30 es va celebrar a la UAB
  19/07/2021
  El projecte Hub b30, que aglutina els principals agents d'innovació ubicats a l'eix de la B-30, ha celebrat una jornada de treball presencial per valorar l'estat actual del projecte i definir les línies estratègiques de futur. El Consell Comarcal és una de les entitats sòcies del projecte i el president de l'ens, Ignasi Giménez, va assistir a la trobada celebrada a la UAB i presidida pel rector Javier Lafuente.
  Arxivat a: General
 9. Consulta el llistat d'establiments que han obtingut el segell
  19/07/2021
  Un total de 19 establiments turístics de la comarca han obtingut el segell Safe Travels arrel del treball realitzat en el marc del distintiu Compromís per la sostenibilitat Biosphere. Des del Consell Comarcal del Vallès Occidental, ens gestor del Compromís per la sostenibilitat Biosphere a la comarca, s’ha impulsat el Segell Travels entre els establiments distingits a Biosphere arrel de la incorporació d’un pla de contingència davant de la COVID-19 com a requisit obligatori per a l’obtenció d’aquest distintiu.
  Arxivat a: General
 10. Ja està disponible l'informe elaborat per l'Observatori Comarcal
  15/07/2021
  La pandèmia de la COVID-19, amb les mesures de confinament domiciliari i de reducció de la mobilitat adoptades per prevenir l’expansió de la malaltia, han posat en relleu les situacions de vulnerabilitat residencial de diferents col·lectius: infants en exclusió social, persones migrades i sense papers, persones sense llar i víctimes de violència masclista. També, ha exposat les mancances dels habitatges -viure en condicions de sobreocupació, en habitatges petits o llars que no compleixen les condicions de qualitat per a residir-hi. L’informe sobre habitatge elaborat per l’Observatori Comarcal posa de relleu dades significatives en aquest sentit.
  Arxivat a: General
Anterior Pàgina 2 de 114 Següent