Portada > Actualitat > Notícies

Notícies

Opcions

Notícies per data

Notícies per temàtica

 1. La reunió es va celebrar divendres a Rubí
  10/10/2020
  L’Ajuntament de Rubí, el Consell del Vallès Occidental i l’Ajuntament de Terrassa han ratificat el suport i acompanyament en el procés de reindustrialització als treballadors en una reunió amb el comitè d’empresa aquest divendres.
  Arxivat a: General
 2. Seu del Consell Comarcal
  09/10/2020
  Demà , 10 d’octubre, comença el termini per a presentació d’instàncies per al procés selectiu, d’un/a arquitecte/a superior per ocupar un lloc de tècnic/a de territori del Consell Comarcal del Vallès Occidental, grup A, subgrup A1.
  Arxivat a: General
 3. La sessió del Consell d'alcaldies s'ha desenvolupat en format virtual
  08/10/2020
  El Consell d’alcaldies del Vallès Occidental s’ha reunit aquesta tarda amb el delegat del govern a Barcelona, Juli Fernàndez i la gerent de la Regió Sanitària Metropolitana Nord per abordar la situació epidemiològica i el Pla d’enfortiment i la transformació de l’Atenció Primària. Durant la trobada, les alcaldies han mostrat la seva preocupació per la situació d’increment de contagis per Covid-19 i per la situació de pressió assistencial que pateixen els centres de primària. Una situació epidemiològica que es preveu que pugui empitjorar les properes dues setmanes.
  Arxivat a: General
 4. Acreditació Biosphere MNATEC
  06/10/2020
  El Consell Comarcal gestiona el programa “Compromís per a la Sostenibilitat Biosphere” al Vallès Occidental. Aquest és un distintiu impulsat per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona, amb el suport de l'Institut de Turisme Responsable, que pretén estendre la cultura de la sostenibilitat turística a les empreses i serveis de les comarques de Barcelona. La principal finalitat del programa és implementar una gestió més sostenible del turisme en tots els agents d'una destinació.
  Arxivat a: General
 5. El projecte “Dona i ocupació de qualitat a la indústria” es desenvolupa aquest 2020
  05/10/2020
  El projecte “Dona i ocupació de qualitat a la indústria” que desenvolupa el Consell Comarcal del Vallès Occidental, té la missió de preparar les dones per al seu accés a la indústria i fomentar la igualtat de gènere i la qualitat de l’ocupació en aquest sector. Aquesta tardor, les dones participants estan rebent el suport d’altres dones mentores, que les acompanyen i assessoren en el procés d’inserció o d’emprenedoria. Un suport que els permet conèixer de prop el sector i l’experiència d’altres dones.
  Arxivat a: General
 6. Seu del Consell Comarcal
  02/10/2020
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental, com a acusació particular; la Plataforma Sabadell Lliure de Corrupció, com a acusació popular i la fiscalia han arribat a un acord de sentència ferma i condemnatòria per a Paco Fernàndez, exgerent dels consorcis de Turisme, Residus i Ocupació, acusat de malversació de fons públics en la peça 25 del cas Mercuri.
  Arxivat a: General
 7. Nous tallers durant el mes d'octubre
  01/10/2020
  Des del projecte “Endolla’t a l’energia eficient”, els dies 5,6 i 7 d’octubre el Consell Comarcal impartirà nous Tallers d’estalvi energètic a la llar per a la ciutadania dels municipis de Viladecavalls, Vacarisses i Rellinars. També s'ha programat un taller presencial a Santa Perpètua de Mogoda.
  Arxivat a: General
 8. Sessió de treball del PAC amb els i les portaveus del 28 de setembre de 2020
  01/10/2020
  El Consell Comarcal està portant a terme l’elaboració del nou Programa d’Actuació Comarcal (PAC) pel període 2020-2024. Per a la seva elaboració s’han portat a terme sessions de treball amb els serveis tècnics de les diferents àrees del Consell Comarcal, així com també amb l’equip de govern i els i les portaveus dels diferents grups comarcals amb representació al Plenari.
  Arxivat a: General
 9. Ja hi ha 29 escoles Recooperem
  29/09/2020
  Coincidint amb l’inici del curs escolar, el Consell Comarcal està reactivant el projecte Recooperem d’aprofitament alimentari a les escoles, que va haver d’aturar-se durant el tancament dels centres escolars per la pandèmia de la Covid-19. Ara, des del Consell s’està treballant amb els ajuntaments i les escoles i entitats participants per tal de poder reactivar l’aprofitament alimentari a les cuines dels centres educatius.
  Arxivat a: General
 10. El curs comença el 2 d'octubre a Polinyà
  29/09/2020
  Aquest divendres, 2 d’octubre, comença la realització del nou curs formatiu del Servei de Primera Acollida del Consell Comarcal a Polinyà. Es tracta del curs “Mòdul C. Coneixements de la Societat Catalana”, de 15 hores de durada.
  Arxivat a: General, Immigració
Anterior Pàgina 2 de 96 Següent