Portada > Actualitat > Notícies

Notícies

Opcions

Notícies per data

Notícies per temàtica

 1. Presentació de l'Informe de Conjuntura a la Cambra de Comerç de Sabadell
  26/09/2019
  L’Ajuntament de Sabadell, el Banc Sabadell, el Centre Metal·lúrgic, el Gremi de Fabricants de Sabadell i la Cambra de Comerç de Sabadell, amb la col·laboració del CIESC, han presentat aquest dimecres a la seu de la Cambra, el 6è. Informe de Conjuntura Econòmica de Sabadell i l’àmbit de la Conca de Ripoll i la Riera de Caldes, corresponent al primer semestre de 2019. L’acte ha comptat amb la participació d’Ignasi Giménez, president del Consell Comarcal del Vallès Occidental i alcalde de Castellar del Vallès i de Marta Farrés, alcaldessa de Sabadell.
  Arxivat a: General
 2. Reunió de la mesura d'Indústria 4.0
  25/09/2019
  Un total de 20 empreses del Vallès Occidental estan participant en una prova pilot per impulsar la digitalització i la indústria 4.0 a les empreses situades a 10 municipis de la comarca: de Barberà del Vallès, Castellbisbal, Ripollet, Rubí, Sant Cugat del Vallès, Sant Llorenç Savall i Viladecavalls. Aquesta prova els permetrà conèixer el seu nivell de maduresa digital i rebre recomanacions per a millorar-lo, per tal que tinguin un impacte real en la competitivitat i la productivitat del seu negoci.
  Arxivat a: General
 3. La instal·lació fotovoltàica ocupa tota la coberta de l'edifici Arraona
  24/09/2019
  El Consell Comarcal ha posat en marxa una instal·lació fotovoltaica a la seva seu que permet una cobertura del 20% del consum total d’energia de cada edifici. Aquesta instal·lació és una aposta del govern comarcal per promoure les energies renovables i l’eficiència energètica. De fet, la instal·lació forma part d’un paquet d’actuacions de millora de l’eficiència energètica dels edificis comarcals per reduir l’emissió de gasos d’efecte hivernacle. D’aquesta manera, el Consell treballa en consonància amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), per la lluita contra el canvi climàtic i per la millora de la qualitat de l’aire.
  Arxivat a: General
 4. .
  23/09/2019
  Arran de la declaració d'Emergència climàtica per part del Consell d'alcaldies del Vallès Occidental s'ha preparat un material divulgatiu adreçat a la ciutadania amb consells per, de forma individual, poder contribuir al gran repte col·lectiu de la millora de la qualitat de l'aire.
  Arxivat a: General
 5. Ple ordinari del 19 de setembre de 2019
  19/09/2019
  El Ple del Consell Comarcal ha aprovat avui dues mocions del grup comarcal d'ERC. La primera en referència a la 3a Vaga pel Clima del 27 de setembre i per l'emergència climàtica, que s'ha aprovat per majoria, amb el vot afirmatiu de tots els grups excepte Ciutadans i PP que s'han abstingut. La segona, una moció en suport a les ONG que treballen en el rescat i salvament al Mediterrani, que s'ha aprovat per unanimitat de tots els grups comarcals.
  Arxivat a: General
 6. Un dels vehicles híbrids del Consell Comarcal
  17/09/2019
  El Consell Comarcal es suma aquesta setmana a la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible, que es celebra del 16 al 22 de setembre. Coincidint amb aquesta commemoració, el Consell ha anunciat que treballa per fer possible que durant el 2020 el recinte de la institució compti amb un punt de càrrega per a vehicles elèctrics per tal de facilitar que tant el personal com les visites puguin accedir al Consell d’una forma més sostenible.
  Arxivat a: General
 7. Consell d'alcaldies de la comarca del Vallès Occidental
  17/09/2019
  Avui s’ha aprovat també el canvi de denominació de l’òrgan. Segons el ROC, i en referència a la Llei d’organització comarcal de Catalunya, aquest òrgan es denomina formalment Consell d’alcaldes. Es dona el fet que al Vallès Occidental fa anys que s’anomena Consell d’alcaldes i alcaldesses. Avui s’ha aprovat formalment el canvi de denominació: Consell d’alcaldies i demanant al Consell Comarcal que canvi aquest nom i que l’apliqui a partir d’ara.
  Arxivat a: General
 8. Consell d'alcaldies del mandat 2019-2023
  17/09/2019
  El Consell d’alcaldies del Vallès Occidental ha aprovat avui declarar l’emergència climàtica a la comarca. Aquesta declaració vol ser el marc on activar, el més aviat possible un Pla Supramunicipal d’Acció per a la Millora de la Qualitat de l’Aire i la creació d’una taula política comarcal i totes les accions que se’n derivin, incidint també en la sensibilització a la ciutadania. Aquest és un dels acords del Consell d'alcaldies d'avui, que també ha aprovat el canvi de denominació d'aquest òrgan i que ha reafirmat que els ajuntaments de la comarca no pagaran el deute de les companyies elèctriques. Aquest ha estat el primer Consell d'alcaldies del mandat 2019-2023.
  Arxivat a: General
 9. El president del Consell Comarcal amb les alcaldies de les cocapitals
  16/09/2019
  El Consell d’alcaldies hamanifestat avui que els ajuntaments del Vallès Occidental no assumiran els deutes generats per les companyies energètiques. També s’ha aprovat un acord on s’insta el govern de la Generalitat a prendre el lideratge polític en la defensa dels drets energètics, especialment dels i les ciutadanes més vulnerables, treballant de manera transversal per fer complir la llei.
  Arxivat a: General
 10. Lliurament de premis a institucions als Corporate Games
  16/09/2019
  El Consell Comarcal ha participat aquest cap de setmana als Corporate Games 2019, que s'han celebrat a Terrassa i que han aplegat més de 1.900 jugadores i jugadors de diferents empreses i entitats. L'equip del Consell Comarcal ha participat en diferents disciplines i ha aconseguit la medalla d'or en la categoria de pàdel +30 femení. En l'àmbit institucional, El Consell ha estat guardonat com a institució implicada en la Responsabilitat Social Corporativa.
  Arxivat a: General
Anterior Pàgina 2 de 73 Següent