Portada > Actualitat > Notícies

Notícies

Opcions

Notícies per data

Notícies per temàtica

 1. Qualitat de l'aire
  16/12/2019
  Aquest dilluns s’ha celebrat la primera reunió de la Taula de Treball tècnica del Pla supramunicipal Millora de la Qualitat de l'Aire al Vallès Occidental. Durant la sessió s’ha presentat la metodologia, fases i calendari previst per a la redacció del Pla Supramunicipal. També s’han presentat treballs complementaris en curs per part dels organismes supramunicipals convidats a la reunió. Es preveu que el Pla pugui estar enllestit a finals de 2020 i que concreti mesures d’aplicació immediata davant la situació d’emergència climàtica.
  Arxivat a: General
 2. Reunió del Pacte per la Reindustrialització
  13/12/2019
  Les administracions locals i el conjunt d’agents socials i econòmics del Vallès Occidental volen iniciar una nova fase de cooperació amb el govern català, contribuint des del territori en el desplegament operatiu del Pacte Nacional per la Indústria. Per això, el Grup Impulsor del Pacte per la Reindustrialització del Vallès Occidental, reunit ahir a la tarda a Polinyà amb l’assistència de la directora general d’Indústria, Matilde Vilarroya, van presentar quatre projectes per donar una resposta efectiva a les noves situacions i dificultats del sector. Aquests quatre projectes són resultat de les sessions de treball realitzades recentment amb les entitats membres del Pacte.
  Arxivat a: General
 3. El Consell Comarcal, present a la Cimera del Clima
  12/12/2019
  La Cimera Mundial del Clima ha comptat aquesta setmana amb la participació del Vallès Occidental. Ahir a la tarda, el president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, va presentar la ponència “Vallès Circular: innovació per a la sostenibilitat territorial” en el marc de la cimera, convidat per la FEMP (Federación Española de Municipios y Províncias). El Vallès Circular ha estat un dels projectes seleccionats com a iniciativa innovadora envers el clima i la sostenibilitat, conjuntament amb altres projectes territorials que han estat seleccionats per l’ocasió, com a iniciatives territorials innovadora per avançar cap a l’economia circular.
  Arxivat a: General
 4. Eva Candela
  11/12/2019
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental va ser present el dimarts 10 de desembre a la sessió de cloenda del projecte “Els enoturistes curiosos”, impulsat per la Diputació de Barcelona. Una iniciativa on es presenten les comarques barcelonines, els seus paisatges, museus i cellers a través del fil argumental de la cultura del vi; i té com a objectiu promocionar les comarques de Barcelona com un destí enoturístic.
  Arxivat a: General
 5. T-10
  10/12/2019
  El canvi del model tarifari en el transport públic pel 2020 tindrà afectacions directes sobre els usuaris del Vallès Occidental i pot perjudicar algunes de les persones usuàries, sobretot aquelles que no són viatgers freqüents. Però el més preocupant, segons el Consell Comarcal, és que el nou model tarifari no resol en cap sentit el greuge existent en determinats municipis de la comarca, donat per la zonificació tarifària actual.
  Arxivat a: General
 6. COP25Madrid
  09/12/2019
  Aquest dimecres, 11 de desembre a les 16 hores, el president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, presentarà la ponència “Vallès Circular: innovació per a la sostenibilitat territorial” a la Cimera Mundial del Clima que se celebra aquesta setmana a Madrid. La presentació tindrà lloc a l’estand de la FEMP (Federación Española de Municipios y Províncias) al pavelló de la Zona Verda de la Cimera Mundial del Clima a Madrid.
  Arxivat a: General
 7. Vista general
  03/12/2019
  La Cambra de Comerç de Sabadell ha acollit aquest matí l'acte "La indústria: motor de present, oportunitats de futur", organitzat pel Consell Comarcal en el marc del Pacte per la Reindustrialització. En la sessió s'ha presentat el Flaix de la Indústria, que recull les principals dades sobre la situació actual del sector industrial i la seva evolució. També s'ha presentat el treball del Consell i el Pacte per impulsar la formació en la indústria i donar a conèixer les vocacions industrials.
  Arxivat a: General
 8. Cartell del concurs
  02/12/2019
  Des del dilluns 2 de desembre està en marxa la promoció comercial de Nadal de Mercavallès, que durarà fins al divendres 13. L’objectiu és fomentar la compra de productes a les parades del mercat comarcal de fruites i verdures del Vallès Occidental. Mercavallès vol, d’aquesta manera, promocionar i posar en valor els productes i l’oferta gastronòmica de la comarca.
  Arxivat a: General
 9. COP25Madrid
  29/11/2019
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental i el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental participaran a la Cimera Mundial del Clima (COP25) que se celebra a partir del proper dilluns i fins al dia 13 de desembre a Madrid. El dia 11 de desembre es presentarà públicament la iniciativa territorial Vallès Circular en el marc de la Cimera, conjuntament amb altres projectes territorials que han estat seleccionats per l’ocasió, com una iniciativa territorial innovadora per avançar cap a l’economia circular.
  Arxivat a: General
 10. Imatge 1
  29/11/2019
  L’Observatori comarcal del Vallès Occidental va participar en la jornada de celebració del vint-i-cinquè aniversari de la Xarxa d’Observatoris del Desenvolupament Econòmic Local (XODEL), que va tenir lloc el passat dimecres 27 de novembre. La XODEL, integrada actualment per 21 observatoris i serveis d’estudis locals i comarcals de la demarcació de Barcelona, s’ha configurat com a un espai per compartir metodologies i coneixement, així com de debatre sobre diverses temàtiques relacionades amb el desenvolupament socioeconòmic del territoris.
  Arxivat a: General
Anterior Pàgina 2 de 79 Següent