Portada > Actualitat > Notícies

Notícies

Opcions

Notícies per data

Notícies per temàtica

 1. banner salari minim impacte
  24/05/2019
  La finalitat de l’estudi “Impacte del salari mínim comarcal a les administracions locals del Vallès Occidental” és mesurar l’impacte i el cost de l’aplicació del salari mínim comarcal de les principals contractacions en el sou dels treballadors i treballadores, les empreses subcontractades i els pressupostos municipals. Aquest treball és una actuació desenvolupada en el marc del projecte estratègic “Salari Mínim Comarcal” i és fruit de l’acord “Per un canvi de model en la lluita contra la pobresa i la desigualtat” aprovat pel Consell d’Alcaldes i Alcaldesses el 8 de juny de 2017.
  Arxivat a: General
 2. El primer Taller de Turisme es fa el proper 30 de maig
  22/05/2019
  Gràcies a la col·laboració amb la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona, el Consell Comarcal del Vallès Occidental ofereix aquest 2019 tres tallers de turisme adreçats als professionals del sector per tal d’ajudar a millorar la gestió de negocis i de destinacions. Els cursos estan encapçalats per professionals i formadors amb experiència que poden aportar valor i coneixement en les diferents temàtiques que s’ofereixen: la gamificació com a estratègia d’innovació, l’eficiència energètica i el turisme de natura. Paral·lelament es portaran a terme diferents formacions per a empreses agroalimentàries.
  Arxivat a: General
 3. Cartell pràctiques joves Projectes Singulars
  21/05/2019
  En el marc dels projectes singulars “Industrialitza’t i transforma el teu futur al Vallès Occidental, el Consell Comarcal està cercant empreses que vulguin acollir persones joves del Vallès Occidental en pràctiques professionals. Es tracta de 150 joves que han estat formats i formades en diferents sectors de la indústria: alimentària, tèxtil, logística, packaging, robòtica, economia circular i transformació industrial.
  Arxivat a: General
 4. Les participants al projecte "Talent femení i transformació a la indústria" a la UPC
  20/05/2019
  En el marc del nou programa d’ocupació per a dones a l’atur i amb una formació tècnica alta, “Talent femení i Transformació de la indústria al Vallès Occidental”, que porta a terme el Consell Comarcal, el passat divendres es va realitzar una xerrada debat sobre el paper de les dones inventores, enginyeres i (in)visibles al llarg de la història, sobre cóm ha estat de complicat per les dones de ciència i tecnologia accedir a aquestes especialitats. Va ser impartit per la sots-directora de la UPC Terrassa i Presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia, Núria Salán, a l’Edifici Històric de la UPC de Terrassa.
  Arxivat a: General
 5. Participació de joves a les activitats de la Fira de l'Ocupació de Terrassa
  20/05/2019
  El 20 de maig ha tingut lloc la I Fira d’Ocupació de Terrassa, organitzada per la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, a les instal·lacions del Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya. Aquesta fira anava adreçada al jovent, menor de 30 anys, inscrit al Sistema Nacional de Garantia Juvenil, interessat en incorporar-se al mercat laboral.
  Arxivat a: General
 6. .
  17/05/2019
  Avui és el Dia Internacional Contra l'Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia. Al Consell Comarcal en hi sumem donant-hi visibilitat. La bandera de l'Arc de Sant Martí llueix a la façana de la institució.
  Arxivat a: General
 7. Acte simbòlic del Dia Mundial del Reciclatge
  17/05/2019
  Coincidint amb el Dia Mundial del Reciclatge, avui 17 de maig, el Consell Comarcal del Vallès Occidental ha fet un pas endavant en la seva aposta per una institució responsable i sensible envers el medi ambient. En un acció conjunta, avui s'ha dit adéu a les papereres individuals i s'han posat en marxa illes de residus en diferents espais. D'aquesta manera s'aposta per la separació dels residus a la feina i pel reaprofitament, un dels pilars de l'economia circular.
  Arxivat a: General
 8. Protocol comarcal per un espai públic i contextos d'oci lliures de violències masclistes
  17/05/2019
  Aquesta setmana s’ha celebrat al Consell Comarcal una sessió de formació per a tècnics i tècniques dels ajuntaments per donar a conèixer el Protocol comarcal per un espai públic i contextos d’oci lliures de violències masclistes. Aquesta formació es fa en un moment en el qual s’apropen mesos de festivitats i celebracions de festes majors d’estiu en els diferents municipis de la comarca i per tal de poder prevenir i abordar els possibles casos d’assetjament en els espais públics.
  Arxivat a: General
 9. Imatge del carnet del transport escolar pel curs 2018-2019
  15/05/2019
  Aquest matí s’ha confirmat la convocatòria de vaga del personal d’ensenyament públic per a demà dijous 16 de maig i s’han dictat els serveis mínims als centres educatius. El Consell Comarcal mantindrà el servei de transport escolar sense canvis i farà un seguiment de la seva utilització.
  Arxivat a: General
 10. Seu del Consell Comarcal
  15/05/2019
  El Ple del Consell Comarcal va ratificar la proposta de la Comissió Permanent del Consell d’una nova nomenclatura pels edificis del Consell Comarcal de la carretera N-150, km.15. Els edificis rebran els noms amb que antigament es referia a Terrassa i Sabadell, Ègara i Arraona, actualment les dues cocapitals del Vallès Occidental. La nova nomenclatura arriba un cop finalitzades les obres d’ampliació i millora dels edificis del Consell.
  Arxivat a: General
Anterior Pàgina 2 de 68 Següent