Portada > Actualitat > Notícies

Notícies

Opcions

Notícies per data

Notícies per temàtica

 1. Cultiu de vinya al Vallès Occidental
  22/12/2020
  Amb la voluntat de donar suport als agricultors i elaboradors de la comarca, el Consell Comarcal ha publicat una memòria que aplega informació sobre el patrimoni agrícola de la comarca. La publicació “Memòria agrícola i prospecció de varietats locals del Vallès Occidental” vol ser un primer pas en la tasca de recuperació de la memòria i del patrimoni agrícola de la comarca i posar en valor la identitat vallesana. Podeu consultar la memòria completa al document adjunt.
  Arxivat a: General
 2. Sessions del cicle Indústria 4.0 previstes per l'inici de 2021
  21/12/2020
  El cicle Indústria 4.0 és al seu equador. En les seves tres primeres sessions hi han participat 100 persones que han pogut tenir una visió integral i holística d’àmbits i aspectes clau a tenir en compte en un procés de transformació digital i tecnològica per a les PIMEs industrials, per adaptar-se als nous escenaris post covid19, altament tecnològics i connectats.
  Arxivat a: General
 3. Actuació realitzada al mercat de Castellar del Vallès
  18/12/2020
  El dia 29 de desembre finalitzen el contracte 12 persones que han participat en el Programa ENFEINA’T durant l’any 2020. Han portat a terme accions en el marc de 3 projectes: promoció del consum sostenible, afrontar la vulnerabilitat energètica i implementar l’administració electrònica. Han desenvolupat l’activitat dins del Consell Comarcal i prestant serveis en 12 municipis: Badia del Vallès, Castellar del Vallès, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Rellinars, Sant Llorenç Savall, Sant Quirze del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Sentmenat, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls.
  Arxivat a: General
 4. Sessió de treball amb persones expertes de l’àmbit social
  17/12/2020
  L’Observatori del Consell Comarcal està avançant en l’elaboració de l’estudi “Impacte de la crisi de la Covid-19 sobre la població del Vallès Occidental”. Avui s’ha realitzat una sessió de treball amb persones expertes de l’àmbit social per tal d’avançar en la concreció de les accions i la valoració dels indicadors disponibles fins al moment. A la trobada hi han participat representants d’entitats i administracions, així com del món universitari. La consellera de Drets Civils i vicepresidenta del Consell Comarcal, Míriam Casaramona ha agraït la participació i implicació de totes les persones participants.
  Arxivat a: General
 5. Avui s'ha fet la primera descàrrega d'estella a Terrassa
  16/12/2020
  L’Ajuntament de Terrassa s’ha adherit al Servei Comarcal de Biomassa Forestal del Consell Comarcal i alimentarà les seves calderes de biomassa amb estella produïda al Centre Logístic i provinent de fusta resultant de la gestió forestal sostenible dels boscos de la comarca, com a acció de prevenció d’incendis i de millora de la salut i la biodiversitat de les zones forestals. També estan adherits al Servei de Biomassa Comarcal els ajuntaments d’Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls i s’està en converses amb altres consistoris.
  Arxivat a: General
 6. Habitatges
  15/12/2020
  El Consell Comarcal ha emprès el projecte pilot “Habitatge públic de lloguer assequible al Vallès Occidental” que aborda el repte d’augmentar el parc d’habitatge de lloguer municipal, a preus menors als de mercat. El Consell Comarcal ha adreçat la proposta de participació als municipis de la comarca sense serveis propis en matèria d’habitatge i actualment, 4 ajuntaments ja estan treballant en la fase inicial: Palau-solità i Plegamans, Vacarisses, Sentmenat i Ullastrell.
  Arxivat a: General
 7. .
  11/12/2020
  Des de la pàgina web del Consell Comarcal es pot accedir a una nova eina per consultar les convocatòries i ajudes vigent més importants pel teixit empresarial. Aquesta eina està pensada per a la consulta de les empreses i autònoms de la comarca i també per a l’ús dels professionals de les administracions i agents socials a l’hora d’informar i acompanyar al teixit empresarial.
  Arxivat a: General
 8. Consells per un consum sostenible per Nadal
  10/12/2020
  El Consell Comarcal està difonent entre la ciutadania nous consells per a fomentar el consum sostenible i estalviar energia durant les festes de Nadal. Es tracta d’una acció realitzada des del Vallès Circular i també des del projecte Endolla’t a l’energia eficient per tal de poder fer arribar propostes, consells i trucs davant un Nadal diferent.
  Arxivat a: General
 9. .
  09/12/2020
  El Consell Comarcal ha han formalitzat dos convenis de col·laboració amb les entitats Fundació Mútua de Terrassa per a la Docència i Recerca Biomèdica i Social i la Fundació Parc Taulí amb la finalitat de subvencionar amb 10.923 dos projectes destinats a la lluita contra la COVID-19 amb aplicació en l’àmbit sanitari. Aquests convenis són el resultats de l’acord del Ple comarcal del mes de maig que va aprovar destinar l’import resultant de les renúncies a l’assignació econòmica mensual dels grups comarcals PSC, ERC, Junts per Catalunya, En Comú Podem, Ciutadans, Tot per Terrassa i el PP a la investigació de la lluita contra la COVID-19.
  Arxivat a: General
 10. Aquest migdia s’ha reunit la Taula política comarcal per la millora de la qualitat de l’aire
  04/12/2020
  Aquest migdia s’ha reunit la Taula política comarcal per la millora de la qualitat de l’aire en format telemàtic per tal d’avançar en la concreció dels treballs finals del Pla Supramunicipal d’Acció per a la Millora de la Qualitat de l’Aire al Vallès Occidental que haurà de ser validat pel Consell d’Alcaldies properament. Aquest va ser l’òrgan que va demanar la redacció d’aquest Pla arran de la Declaració d’Emergència climàtica de la comarca.
  Arxivat a: General
Anterior Pàgina 2 de 101 Següent