Portada > Actualitat > Notícies

Notícies

Opcions

Notícies per data

Notícies per temàtica

 1. La jornada es celebra el proper dimarts, 10 de setembre
  05/09/2019
  El proper Dimarts, 10 de setembre, es realitzarà la 17a JORNADA de l'FP a Terrassa, a l’Auditori Municipal (Ps. Ernest Lluch, 1). El Consell Comarcal hi participarà amb un stand on es donaran a conèixer eines i recursos pel foment de les vocacions industrials. Aquesta informació va dirigida a l’alumnat d’ESO, FP i persones en procés d’orientació professional, per tal que coneguin les vocacions amb més demanda de persones treballadores actualment.
  Arxivat a: General
 2. .
  30/07/2019
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental contractarà properament 12 joves per a cobrir 11 llocs de treball en règim temporal i de contracte laboral en practiques de joves en formació, destinats a persones beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. Aquests llocs de treball responen a la convocatòria del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya de concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.
  Arxivat a: General
 3. Un dels participants al Programa Singulars ha fet pràctiques en una editorial
  30/07/2019
  Els joves participants al projecte Singulars: “Industrialitza’t i transforma el teu futur al Vallès Occidental”, finalitzen aquesta setmana les pràctiques realitzades durant el mes de juliol, a empreses de la comarca de diferents sectors industrials. Hi han participat més de 120 joves vallesans. Les pràctiques estan incloses a les accions formatives que han realitzat els joves i que són una de les principals accions del programa. Alguns d’aquests joves tindran continuat amb contractacions laborals a les empreses on han realitzat les pràctiques. Aquest projecte es desenvolupa en el marc de la mesura ocupació a la indústria del Pacte per la Reindustrialització del Vallès Occidental.
  Arxivat a: General
 4. Les persones participants al programa Treball i Formació que finalitzen avui el seu contracte
  30/07/2019
  Aquest matí s'han lliurat els diplomes de treball i formació a 21 persones que els darrers sis mesos han treballat contractades pel Consell Comarcal del Vallès Occidental i que han realitzat feines a diferents ajuntaments de la comarca. Aquest matí, la gerent del Consell, Núria Carrés, els ha agraït la seva feina i el seu compromís.
  Arxivat a: General
 5. Façana del mercat comarcal
  29/07/2019
  Fins el 25 de setembre està obert el termini per participar en el concurs per la Concessió administrativa per a l'explotació del Bar i del Restaurant del mercat comarcal Mercavallès. La licitació es fa en dos lots: un per al restaurant –ubicat a la primera planta del mercat- i un per al bar –ubicat a la planta baixa. Aquests espais donaran servei als paradistes i clients de l’equipament comarcal, a més de totes les persones de l’entorn que hi vulguin acudir.
  Arxivat a: General
 6. Seu del Consell Comarcal
  29/07/2019
  El Consell de Ministres ha aprovat aquest divendres licitar la instal·lació del sistema de seguretat ERTMS a les línies R4 i R2 de Rodalies. Aquesta va ser una de les reivindicacions que el Consell Comarcal del Vallès Occidental i del Bages van traslladar el mes de febrer en una reunió amb responsables del Ministeri de Foment a Madrid, després que el passat hivern s’hagin produït dos accidents greus en el tram Terrassa-Manresa de la R4. La licitació preveu l'aplicació d'un sistema de seguretat i de millora de circulació de comboi que té un cost de 120 milions d'euros.
  Arxivat a: General
 7. Sessió del Ple del passat dijous
  29/07/2019
  El Ple comarcal ha aprovat l’inici de l’expedient de contractació, mitjançant procediment obert harmonitzat de la gestió del Servei d’Atenció Domiciliària (SAD). L’inici del procediment s’ha aprovat per majoria amb el vot a favor dels grups comarcals del PSC, ERC, Junts per Catalunya, En Comú Guanyem, Ciutadans i Tot per Terrassa i l'abstenció del grup CAM- AMUNT. L’import màxim de la contractació, per dues anualitats de contracte és de 6’7 milions d’euros (6.716.095’69€).
  Arxivat a: General
 8. Primera reunió del nou govern comarcal
  26/07/2019
  Dijous al vespre s’ha fet la primera reunió del recent nomenat govern del Consell Comarcal del Vallès Occidental. En aquesta primera trobada s’ha abordat una qüestió que serà un dels eixos de treball per aquest mandat: assolir un finançament pels consells comarcals que permeti que aquests puguin desenvolupar les competències que tenen assignades i mantenir l’estructura que necessiten per poder-les portar a terme. Des del 2011, el Consell Comarcal ha disminuït en un 21% les assignacions provinents del Fons de Cooperació Local de la Generalitat, tenint en compte que l’eliminació del tram supramunicipal el 2015 no s’ha compensat en el tram fix.
  Arxivat a: General
 9. Dades ocupació hotelera
  26/07/2019
  El juny de 2019 el Vallès Occidental ha assolit el màxim històric d’ocupació hotelera en temporada d’estiu, amb una mitjana del 90’3%. Aquest mes el nivell d’ocupació de la comarca se situa per sobre del registrat al Baix Llobregat (89’4%), el Garraf (87’4%) i el Maresme (84’9%). Aquestes dades provenen del Flaix d’ocupació turística del Laboratori de turisme de la Diputació de Barcelona.
  Arxivat a: General
 10. Nou equip de govern del Consell Comarcal
  25/07/2019
  El ple extraordinari del Consell Comarcal del Vallès Occidental ha aprovat aquesta tarda la nova organització de l’ens comarcal pel mandat 2019-2023 que estarà formada per cinc àrees i tres vicepresidències. El nou govern, encapçalat pel president Ignasi Giménez –alcalde de Castellar del Vallès-, comptarà amb l’alcalde de Barberà del Vallès, Xavier Garcés com a vicepresident primer; la regidora de l’Ajuntament de Sant Quirze, Míriam Casaramona, com a vicepresidenta segona i el regidor de l’Ajuntament de Viladecavalls, Carles Rodríguez com a vicepresident tercer.
  Arxivat a: General
Anterior Pàgina 2 de 72 Següent