Portada > Actualitat > Notícies > General

General

Opcions

Notícies per data

Notícies per temàtica

 1. Representants de la Federació d'ADF al Consell Comarcal
  25/06/2019
  A les portes d’una important onada de calor que preveu temperatures molt altes a tot Catalunya i un alt risc d’incendi, aquest matí la Federació d’ADF de la comarca i el Consell Comarcal del Vallès Occidental han presentat un nou vehicle fruit del conveni de col·laboració entre les dues entitats. Es tracta d’un vehicle que complementa la flota actual i que els coordinadors d'intervenció de la comarca utilitzaran per poder desplaçar-se als serveis. Des de les ADF recorden que estem a les portes d’una situació extrema i que cal accentuar totes les precaucions per evitar incendis al bosc.
  Arxivat a: General
 2. Tancament del programa CUEME a Vacarisses
  21/06/2019
  Els i les alumnes de cinquè de primària de l’Escola Rosella de Viladecavalls i de l’Escola Font de l’Orpina de Vacarisses han participat durant el curs 2018-19 en el Programa Cultura Emprenedora a l’Escola (CuEmE) que promou la Diputació de Barcelona amb l’objectiu de fomentar els valors de la cultura emprenedora en els alumnes del cicle superior d’educació primària. El Consell Comarcal ha donat suport tècnic i conjuntament amb els ajuntaments s’ha acompanyat el desenvolupament al llarg del curs.
  Arxivat a: General
 3. Visita al Centre Logístic de Biomassa
  20/06/2019
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha rebut aquesta setmana una delegació d’experts que participen al projecte de cooperació europea Promobiomasse, un projecte que pretén impulsar el mercat energètic de la biomassa forestal i agrícola per a ús energètic en el territori SUDOE (sud-oest d'Europa).
  Arxivat a: General
 4. La dada de la setmana
  20/06/2019
  Avui, 20 de juny, es commemora el Dia Internacional de les Persones Refugiades. El Vallès Occidental acull actualment un total de 413 persones demandant d’asil i refugi que han trobat a la comarca un territori d’acollida que els ha permès començar una nova vida. Els municipis que han acollit més persones refugiades són Sabadell, Terrassa, Rubí i Cerdanyola. Però també n’acullen Barberà del Vallès, Montcada i Reixac, Ripollet i Sant Cugat del Vallès.
  Arxivat a: General
 5. Participants a la sessió de treball sobre les associacions i entitats dels polígons de la comarca
  20/06/2019
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental, en el marc del Pacte per la Reindustrialització i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell, ha realitzat la primera jornada de treball entre entitats i associacions del Vallès Occidental. Va comptar amb prop d’una vintena de representants i una assistència de gairebé 50 professionals vinculats a la millora dels polígons industrials. La sessió de treballa va tenir lloc al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta.
  Arxivat a: General
 6. .
  17/06/2019
  Comença la #SetmanaEnergia! Us convidem a conèixer el projecte del Boscos del Vallès: produïm estella per a calderes de biomassa. Apostem per l'energia neta i de proximitat. Teniu una caldera? Voleu vendre fusta?
  Arxivat a: General
 7. Seu del Consell Comarcal
  17/06/2019
  Els mesos de juliol i agost l'horari de l'Oficina d'Atenció Ciutadana i del Registre del Consell serà de 8.00 a 15.10 hores. També podeu trobar informació i realitzar tràmits a través de la Seu del Consell i el Portal de Tranparència.
  Arxivat a: General
 8. Podeu consultar l'informe complert a l'enllaç de la notícia
  13/06/2019
  El maig de 2019 ha finalitzat amb 48.836 persones desocupades a la comarca. La taxa d’atur se situa en el 10,85%, lleugerament per sobre de la catalana (10,24%). L’atur disminueix mensualment en 810 persones (-1,6%), seguint la dinàmica positiva iniciada l’abril. Podeu consultar totes les dades a l'Infoatur elaborat per l'Observatori del Consell Comarcal
  Arxivat a: General
 9. El projecte actua a 8 municipis de la comarca
  13/06/2019
  El projecte de referents d’ocupació juvenil és una iniciativa del Departament de Treball , Afers Socials i Famílies, impulsada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) en col·laboració amb la Secretaria de joventut, que té per objectiu principal treballar coordinadament amb els diferents dispositius de les diferents administracions públiques que treballen amb les persones joves, per tal de donar la millor atenció a la persona jove i oferir-li els recursos més adients tenint en compte les seves necessitats. El programa està cofinançat per la iniciativa d’ocupació juvenil del Fons Social Europeu.
  Arxivat a: General
 10. Carnet de transport escolar 2019 - 2020
  10/06/2019
  Avui, 10 de juny comença la primera convocatòria per a la inscripció al servei de transport escolar no obligatori, gestionat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental. Com a novetat, s’inicia una prova pilot per fer les inscripcions de forma telemàtica i fer un pas més cap a l’administració electrònica. Aquesta prova afecta les famílies de l’Escola Bellaterra de Cerdanyola del Vallès que vulguin sol·licitar la inscripció al servei de transport escolar no obligatori per al curs 2019-2020: ho hauran de fer telemàticament.
  Arxivat a: General
Pàgina 1 de 69 Següent