Portada > Actualitat > Notícies > General

General

Opcions

Notícies per data

Notícies per temàtica

 1. Els municipis recullen aquests dies els lots higiènics
  15/02/2019
  Els lots d’higiene i neteja representen una ajuda puntual, que s’ofereix de manera temporal, als rebostos municipals de l’Àrea Bàsica de Serveis Socials (ABSS) del Vallès Occidental com a complement de la cistella que reparteixen a famílies amb necessitats socioeconòmiques. El 2018, el Consell Comarcal del Vallès Occidental, en col·laboració amb els ajuntaments dels municipis de l’Àrea Bàsica de Serveis Socials, ha repartit 4.085 lots d’higiene personal. Des del 2015 s’han distribuït 6.586 lots d’higiene i neteja, aproximadament.
  Arxivat a: General
 2. Reivindicacions de millores urgents a la línia R4
  14/02/2019
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental va participar ahir a la tarda en l’acte reivindicatiu que es va fer a l’estació de Manresa, convocat pel Consell Comarcal del Bages per reclamar millores urgents a la línia R4. A la concentració hi van participar alcaldes dels municipis on passa la R4, així com agents socials i econòmics de la zona. En representació del govern del Consell Comarcal hi va assistir el conseller delegat, Amadeu Aguado, tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Terrassa, qui va intervenir en l’acte. També hi va assistir l’alcalde de Vacarisses, Antoni Massana.
  Arxivat a: General
 3. Programa 30 Plus Empreses
  14/02/2019
  El Consell Comarcal ha obert el termini perquè les empreses interessades en incorporar persones majors de 30 anys i que actualment estan a l’atur es subscriguin a la 3a edició del Programa d’ocupació 30 Plus. Les empreses que contractin persones participants del programa rebran una subvenció econòmica equivalent al salari mínim interprofessional (SMI) pels mesos de durada del contracte, fins a un màxim de 9 mesos i proporcional a la jornada laboral. El termini per subscriure contractes finalitza l’1 de agost.
  Arxivat a: General
 4. Apunta't la data! 7 de maig Market Place d'Economia Circular
  13/02/2019
  En el marc del Vallès Circular, el dia 7 de maig es celebra la tercera edició del “Market Place d’Economia Circular” a les instal·lacions del Nodus Barberà. Un espai on es podran conèixer propostes per fer una gestió més eficient dels residus i dels recursos (materials, aigua i energia), propostes de packaging i transport sostenible, nous materials...
  Arxivat a: General
 5. Innovadors i Experimentals
  12/02/2019
  El Consell Comarcal posa en marxa un nou programa d’ocupació per a dones a l’atur i amb una formació tècnica alta, “Talent femení i Transformació de la indústria al Vallès Occidental”. El programa té per objectiu impulsar l’ocupació del sector industrial posant l’accent en l’accés i permanència de les dones a la indústria. El programa cerca preparar-les per la transformació que la tecnologia i la sostenibilitat està incorporant als llocs de treball, sensibilitzant i aplicant mesures al teixit productiu per al canvi social a l’empresa. Per a assolir aquest objectiu es plantegen dos projectes complementaris: “Digitalitza oportunitats a la indústria” i “A la indústria, on són les dones?”.
  Arxivat a: General
 6. Imatge del programa Caminar en família
  08/02/2019
  El Consell Comarcal ha engegat la 3a edició del programa de competències parentals durant l’acolliment i la reunificació familiar, “Caminar en família”. Aquest dimarts dia 5 han començat els mòduls 1 i 2 del programa de competències parentals i acompanyament en el procés de reunificació familiar impulsat pel Grup de Recerca en intervencions socioeducatives en la infància i la Joventut de la Universitat de Barcelona, al Centre Cívic de Terrassa. En aquests mòduls es treballa amb grups de pares i amb infants i adolescents acollits en famílies o centres residencials. Enguany hi participen 11 famílies de la comarca. El projecte compta amb la col·laboració de l’Equip d’Atenció a la Infància i l’Adolescència de Sabadell i Terrassa i alguns Centres i Serveis d’integració Familiar en Família Extensa de la comarca.
  Arxivat a: General
 7. Cartell Projectes Singulars 14 de febrer
  08/02/2019
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental acollirà el proper dia 14 a les 10 h una sessió informativa del projecte Singulars “Industrialitza’t i transforma el teu futur al Vallès Occidental”. La sessió va adreçada a joves amb estudis universitaris o Cicles formatius de grau superior que estiguin interessats en participar a una de les especialitats formatives del projecte Singulars: Economia Circular i Indústria 4.0.
  Arxivat a: General
 8. Fotografia de família de les guanyadores i guanyadors del concurs
  05/02/2019
  La sisena edició de la campanya de sensibilització “Piula contra la violència masclista” ha rebut un total de 1.062 piulades, de les quals 595 han optat a concurs. La iniciativa es promou des del Consell Comarcal del Vallès Occidental entorn el 25 de novembre per commemorar el Dia Internacional per l'Eradicació de la Violència Masclista, i té com a objectiu la conscienciació del col•lectiu jove de la comarca contra la violència masclista. Aquesta tarda el president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez ha lliurat els premis a les estudiants guanyadores.
  Arxivat a: General
 9. Fotografia de família
  05/02/2019
  El Màster en Rehabilitació i Restauració Arquitectònica de la Universitat Politècnica de Catalunya és un màster d’especialització professional adreçat fonamentalment a arquitectes i arquitectes tècnics, en el qual els continguts teòrics s’apliquen a un edifici real i es realitza un estudi d’avaluació i es dissenyen propostes d’actuació. Aquest dilluns s’ha celebrat l’acte d’entrega dels treballs de l’edició 2018 a la Casa de la Vila de Montcada i Reixac.
  Arxivat a: General
 10. DIA MUNDIAL DELS DRETS DELS INFANTS
  01/02/2019
  L’atenció a la infància és una de les prioritats del Consell Comarcal del Vallès Occidental. És per aquest motiu que des de l’any 2018 l’Equip d’Atenció a la Infància comarcal ha iniciat la seva col•laboració amb el projecte GIFT (Grow In Family Today) que té per objectiu promoure el desenvolupament de les relacions positives entre progenitors (o persones que tenen la guarda) i els infants i persones adolescents als nuclis familiars. Aquest projecte contempla la dimensió emocional, relacional i educativa en els diferents contextos de vida.
  Arxivat a: General
Pàgina 1 de 60 Següent