Portada > Actualitat > Notícies > General

General

Opcions

Notícies per data

Notícies per temàtica

 1. Durant l'agost, seguim actius
  31/07/2020
  Durant el mes d'agost podeu trucar a la línia gratuïta 900 29 35 34 si necessiteu informació o acompanyament emocional relacionat amb la Covid-19. Us atenem de dilluns a divendres, de 9 a 15 hores.
  Arxivat a: General
 2. Acció al mercat de Castellar del Vallès
  31/07/2020
  El Consell Comarcal impulsa la campanya “Apunta’t al Consum Sostenible” en el marc del Vallès Circular que inclou accions diverses per modificar els hàbits de vida i de consum, adreçades a la ciutadania i als establiments comercials i de restauració locals i als paradistes de mercats setmanals, considerant clau el seu rol per al canvi d’hàbits de compra i consum. Ja s’han realitzat accions a Castellar del Vallès, Sant Llorenç Savall, Sant Quirze del Vallès, Viladecavalls, Palau-solità i Plegamans.
  Arxivat a: General
 3. Ja es pot consultar l'edició 2020 de l'informe
  29/07/2020
  L’any 2019 el mercat immobiliari de la comarca va perdre el dinamisme dels darrers anys: la compravenda d’habitatges i els contractes de lloguer van caure al voltant d’un 6% respecte de l’any 2018. A més, el preu de l’habitatge va seguir creixent i va augmentar un 10% el preu mitjà de compravenda i més d’un 6% el del lloguer. Aquestes dades estan recollides a l’Informe anual de l’habitatge al Vallès Occidental, elaborat per l‘Observatori del Consell Comarcal per conèixer i analitzar l’evolució de les dinàmiques del sector i, així, aproximar l’accés a les dades als agents implicats en l’elaboració i la planificació de les polítiques públiques d’habitatge. Actualment es fa també seguiment de l’impacte que pot tenir la crisi de la Covid-19 en el sector.
  Arxivat a: General
 4. Imatge del Punt d'Informació turística
  29/07/2020
  Amb la finalitat d’acompanyar els visitants i de complementar la seva experiència al territori, s’ha treballat amb entitats públiques i privades per crear una xarxa de Punts d’Informació Turística al Vallès Occidental. Ja es compta amb 22 establiments acreditats com a punt d’informació turística i aquest estiu estan col·laborant en la difusió de les propostes per redescobrir el Vallès Occidental.
  Arxivat a: General
 5. La Comissió Mixta d’observació permanent de les desigualtats i la pobresa al Vallès Occidental s'ha reunit aquest matí
  24/07/2020
  Tal com es planteja al Pla de Reconstrucció del Vallès Occidental en el seu eix “Protegim-nos”, des del Consell Comarcal s’ha activat la Comissió mixta de desigualtat com a marc conjunt de treball per a les mesures de protecció i activació social davant l’impacte de la Covid-19. Aquesta Comissió, formada per ajuntaments, entitats i el Consell, serà l’encarregada de planificar i activar les mesures destinades a la lluita contra la pobresa i la desigualtat.
  Arxivat a: General
 6. La sessió del Consell d'Alcaldies s'ha celebrat en format virtual aquest matí
  23/07/2020
  El Consell d’Alcaldies del Vallès Occidental s’ha reunit aquest matí amb el delegat territorial del govern a Barcelona, Juli Fernàndez i la gerent de la Regió Sanitària Metropolitana Nord, Anna Aran, per abordar la situació sanitària a la comarca i l’atenció primària als municipis. Aquesta reunió s’emmarca en el seguit de trobades que està realitzant el delegat del govern a Barcelona amb representants de les diferents comarques. Durant la reunió les responsables de Salut a la Regió Metropolitana Nord han exposat als alcaldes i alcaldesses la situació actual als municipis del Vallès Occidental i l’evolució del nombre de casos positius. Per la seva banda, des de les alcaldies s’ha traslladat als representants de la Generalitat diferents peticions per a poder col·laborar més estretament en la gestió de la pandèmia.
  Arxivat a: General
 7. El conseller de Desenvolupament econòmic i alcalde de Barberà del Vallès ha presidit la reunió
  22/07/2020
  Aquest matí s’han reunit els membres del grup impulsor d’Indústria i Innovació que està elaborant el Pla de reactivació econòmica de la comarca per compartir les accions més immediates que es portaran a terme encara en escenari de pandèmia. Aquest primer paquet d’actuacions van dirigides al sector industrial, però també inclouen mesures generals que han de permetre, a partir de l’acció immediata, pal·liar, ajudar i afrontar algunes de les conseqüències d’aquesta crisi i ser la base inicial del nou Pla de Reactivació econòmica 2021-2023 que marcarà l’actuació en l’àmbit de desenvolupament econòmic local.
  Arxivat a: General
 8. El Centre Logístic de Biomassa és el centre d'operacions del Servei Comarcal de Biomassa Forestal
  21/07/2020
  Tres projectes de Consell Comarcal han estat inclosos al Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals de Catalunya (BBP) de la Federació de Municipis de Catalunya i de la Fundació Carles Pi i Sunyer d’Estudis Autonòmics i Locals. Es tracta dels projectes “Boscos del Vallès. Servei Públic Comarcal de Biomassa Forestal”; “Al Vallès, veremem! Vins del Vallès Occidental! Recuperació de la vinya a la comarca” i “Impuls de les vocacions industrials. Diagnosi i promoció del sector industrial comarcal”. S’ha valorat que aquestes experiències representen una aportació innovadora i de qualitat i poden servir de referència per a d’altres ajuntaments o entitats locals.
  Arxivat a: General
 9. L'Àrea bàsica de serveis socials la formen 12 municipis del Vallès Occidental
  17/07/2020
  En el marc de l’aposta i voluntat envers la política d’igualtat de gènere, el Ple del Consell Comarcal va aprovar ahir al vespre per unanimitat el Pla Intern d’Igualtat de Gènere 2020-2023 com un instrument que ha de permetre donar compliment a la normativa vigent. Es concreten en aquest Pla 23 objectius, així com un calendari d’execució d’aquest, el qual s’entén com un document dinàmic que s’anirà adaptant al calendari de l’organització i de les necessitats.
  Arxivat a: General
 10. Consulteu tots els consells en els documents adjunts
  17/07/2020
  El Consell Comarcal ha publicat una nova píndola informativa per al jovent per a preparar-se per l'entrada al món laboral. En aquest cas es tracta de consells per a fer una carta de presentació.
  Arxivat a: General
Pàgina 1 de 93 Següent