Portada > Actualitat > Notícies > General

General

Opcions

Notícies per data

Notícies per temàtica

 1. Imatge de la roda de premsa
  22/11/2019
  Cada dia es presenten a la comarca 5 denúncies per violència contra les dones al Vallès Occidental. Aquesta és una de les dades que revela l’Informe Dades de Violència contra les Dones presentat avui al Consell Comarcal, elaborat per l’Observatori comarcal. Una altra dada rellevant és que, sí bé l’any 2018 es van tramitar 442 ordres de protecció a víctimes de violència de gènere als jutjats i tribunals dels partits judicials del Vallès Occidental, un 60,4% van ser denegades. La proporció de sol•licituds denegades és notablement superior a la comarca que a la registrada en l’àmbit de província (47%), Catalunya (46,2%) i, en particular, l’Estat (29,8%).
  Arxivat a: General
 2. Imatge del taller
  22/11/2019
  El Consell Comarcal contempla com a línia de treball per als propers anys l’impuls i promoció de la responsabilitat social de les administracions públiques. En col•laboració amb els ens locals i agents del territori es treballarà per a articular mesures, actuacions i espais de cooperació que permetin avançar cap a un territori socialment responsable. De fet, l’agenda 2030 i el seu desplegament mitjançant els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible posa èmfasi en la importància de la implicació del món local en relació a l’assoliment d’objectius socials, com la qualitat del treball, i mediambientals a través de la generació de sinèrgies amb el món empresarial.
  Arxivat a: General
 3. Jornada de Fiscalitat Verda
  21/11/2019
  El Consell Comarcal ha acollit avui la sessió de treball amb els ajuntaments de la comarca “Fiscalitat verda amb afectació a la indústria, llicències d’obres i activitats”. A la sessió, s’ha presentat la mesura de Fiscalitat local i simplificació administrativa amb afectació a la indústria, en el marc del Pacte per la Reindustrialització impulsat pel Consell i que es treballa de forma conjunta amb altres projectes estratègics del Consell Comarcal, com són el Vallès Circular i el Pla d’Acció per a la Millora de la Qualitat de l’Aire.
  Arxivat a: General
 4. El web Viu el Vallès en francès
  21/11/2019
  Aquesta setmana s’ha celebrat la fira de turisme de negocis IBTM World, a Fira de Barcelona. Aquesta fira es considerada l’esdeveniment de turisme negocis més important del sud d’Europa. El Consell Comarcal hi és present amb un espai, juntament amb els municipis de Terrassa i Sant Cugat, on s’atenen les peticions d’informació específica sobre les diferents propostes de la comarca adreçades al turisme de reunions.
  Arxivat a: General
 5. Imatge nens
  20/11/2019
  L’atenció a la infància és una de les prioritats del Consell Comarcal del Vallès Occidental. Aquest any es commemoren 25 anys de la creació de l’Equip d’Atenció a la Infància (EAIA) comarcal que actua a 21 municipis de la comarca: tots, excepte les dues cocapitals que tenen equip propi. Aquest 2019 l’EAIA comarcal ha atès ja 1.230 infants i adolescents. A banda de l’atenció directa, des del Consell Comarcal s’aposta per la recerca i la innovació en infància, per tal de poder millorar en les polítiques i atenció a la infància i l’adolescència. El Vallès Occidental s’ha configurat com un referent a tot l’Estat en matèria d’investigació en aquest àmbit.
  Arxivat a: General
 6. Fotografia de la reunió
  20/11/2019
  El president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, va assistir ahir a l’última reunió de treball del Pla de Mobilitat del Vallès, presidida pel secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, a la qual van participar representants municipals i comarcals per enllestir la proposta que se sotmetrà a informació pública a finals d’any. El PEMV ha de definir, de manera consensuada amb els agents socials i territorials, les necessitats en infraestructures i serveis d’aquest àmbit.
  Arxivat a: General
 7. Auditori
  20/11/2019
  La iniciativa Vallès Circular ha estat seleccionada d’entre més de 500 propostes i ha estat presentada aquesta setmana en el congrés Smart City Expo World celebrat a Barcelona. Ignasi Giménez, president del Consell Comarcal del Vallès Occidental, va presentar ahir el projecte en l’Àgora central del Congrés, com una iniciativa territorial innovadora per avançar cap a l’economia circular. Durant la jornada d’ahir, el president del Consell, Ignasi Giménez i el conseller de Territori i transició ecològica, Carles Rodríguez, van mantenir contactes amb empreses vallesanes del sector que exposen les seves solucions tecnològiques al Smart City Expo.
  Arxivat a: General
 8. Sessió de treball de govern en ODS
  18/11/2019
  El Consell Comarcal té entre les seves prioritats per aquest mandat l’impuls de la implementació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) en el conjunt de les estratègies i polítiques territorials. Per aquest motiu s’ha iniciat un procés que permeti la implicació dels representants institucionals i el conjunt de treballadores i treballadors, conèixer l’abast, la implicació i l’aplicació dels ODS en tots els àmbits de decisió, desenvolupament i gestió del Consell Comarcal.
  Arxivat a: General
 9. Demostració de La tardor al Vallès
  18/11/2019
  L’oferta gastronòmica de tardor del Vallès Occidental ha estat present aquest matí a la fira del Fòrum Gastronòmic de Barcelona, que se celebra entre avui dilluns 18 de novembre fins al dimecres dia 20. Productors i restauradors han presentat les seves propostes amb el suport del Consell Comarcal del Vallès Occidental.
  Arxivat a: General
 10. Cartell Smart City
  18/11/2019
  El president del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Ignasi Giménez, presentarà demà el projecte Vallès Circular en l’Smart City Expo World Congress, que se celebra a la Fira de Barcelona, en el recinte de la Gran Via, entre els dies 19, 20 i 21 de novembre. Ho farà entre les 15 hores i les 15.45, en el marc de la sessió “Circular Economy&Innovation in Waste Management”.
  Arxivat a: General
Anterior Pàgina 2 de 78 Següent