Portada > Actualitat > Notícies > General

General

Opcions

Notícies per data

Notícies per temàtica

 1. Mapa de les àrees d'actuació del Pla
  19/03/2021
  El Ple comarcal ha aprovat inicialment el Pla d’acció supramunicipal per a la millora de la qualitat de l’aire del Vallès Occidental amb període de vigència 2021-2025 així com les accions a desenvolupar i aplicar les mesures en què el Consell Comarcal és autoritat responsable i les que comparteix amb els ajuntaments. El Consell Comarcal assumeix accions de caràcter general de seguiment amb l’objectiu de vetllar per la implementació de les mesures del Pla de forma homogènia, garantint una actuació coordinada a la comarca. El Pla s'ha aprovat per majoria amb el vot a favor de tots els grups comarcals excepte CAM-AMUNT que s'ha abstingut.
  Arxivat a: General
 2. El PAC és vigent fins el 2024
  19/03/2021
  El Ple comarcal ha aprovat definitivament el Programa d’Actuació Comarcal 2021-2024, concebut com el full de ruta per l’ens pels propers anys. El PAC ha estat aprovat per unanimitat.
  Arxivat a: General
 3. Ple del Consell Comarcal en format virtual del 18 de març de 2021
  18/03/2021
  El Ple del Consell Comarcal ha aprovat aquest dijous tres mocions presentades pel grup d'ERC. A continuació podeu trobar la informació del sentit dels vots de cada moció i adjunt els documents de les tres propostes aprovades.
  Arxivat a: General
 4. El 15 de març s'inicia la prohibició de foc
  16/03/2021
  A partir del 15 de març i fins al 15 d’octubre ja no es pot encendre foc en terreny forestal. Aquesta prohibició vol prevenir els incendis forestals.
  Arxivat a: General
 5. Consells per a un consum més responsable
  15/03/2021
  El 15 de març és el Dia Mundial dels drets de les persones consumidores, un dia per augmentar la consciència mundial sobre aquests drets, cada vegada més associats al dret a un consum responsable, que tingui en compte les problemàtiques socials i l’emergència climàtica en que es troba el planeta. Per commemorar aquest dia mundial del consumidor, el Consell Comarcal del Vallès Occidental vol posar l’èmfasi en la necessitat d’assumir un consum sostenible i convida la ciutadania a repensar els hàbits diaris de vida i consum.
  Arxivat a: General
 6. Mesures vigents a partir del 15 de març
  15/03/2021
  El dilluns 15 de març entren en vigor les noves mesures per a la contenció de la COVID-19. Hi hi ha novetats en diferents àmbits com en la mobilitat, que es permet entre comarques sempre limitada a membres de la mateixa bombolla de convivència.
  Arxivat a: General
 7. El directori de recursos comarcals recull dels diferents programes a desplegar durant 2021 per part d’entitats o ens locals del Vallès Occidental
  12/03/2021
  Aquesta setmana ha finalitzat el cicle de jornades virtuals en Indústria 4.0, vinculada a identificar i conèixer els principals ajuts, subvencions i programes d’àmbit comarcal de suport a la transformació digital del teixit productiu. Aquest cicle s’ha emmarcat dintre de les actuacions urgents del Pla de Xoc Covid19 per la Reactivació Socioeconòmica del Vallès Occidental. Hi ha participat més de 200 persones.
  Arxivat a: General
 8. La presentació de l'estudi s'ha realitzat aquest matí
  10/03/2021
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha elaborat l'estudi l'Impacte de la crisi de la COVID-19 sobre la població del Vallès Occidental. L'estudi té dos objectius principals: per una banda, identificar els col·lectius en situació de risc i vulnerabilitat, especialment el perfils emergents en l'actual escenari; per altre banda, conèixer la resposta que els diferents agents de la comarca estan donant a les necessitats de la població analitzant les estratègies desplegades, capacitats i buits en l'atenció social. Els resultats de l'estudi contribuiran a orientar el disseny de mesures i la formulació de noves propostes d'actuació del Pla comarcal de Protecció Social, en el marc del Pla de Reconstrucció del Vallès Occidental aprovat pel Consell d'alcaldies del passat 16 de juny de 2020.
  Arxivat a: General
 9. La comarca ja compta amb 25 punts d'informació turística acreditats
  09/03/2021
  Des del Consell Comarcal del Vallès Occidental es treballa en col·laboració amb la Diputació de Barcelona per tal d’acreditar establiments de la comarca com a espais per a informar, orientar i acompanyar les persones visitants durant la seva estada a la comarca. Són els anomenats Punts d’Informació Turística que any rere any van incrementant. Durant l’any 2020, 22 establiments han renovat l’acreditació i se n’han afegit tres de nous. Consell Comarcal del Vallès Occidental és un d’aquests. Els altres dos nous espais són l'Oficina de turisme de Sant Cugat i Rubiguiem.
  Arxivat a: General
 10. Infografia 8 de març - format Imatge
  08/03/2021
  En motiu del 8 de març, l'Observatori comarcal ha recollit les principals dades de la bretxa de gènere al Vallès Occidental. La infografia vol visibiltizar la bretxa salarial, la bretxa laboral, l'accés a l'esfera política i la presa de decisions i també les empreses i administracions que compten amb plans d'igualtat.
  Arxivat a: General
Anterior Pàgina 2 de 106 Següent