Portada > Actualitat > Notícies > General

General

Opcions

Notícies per data

Notícies per temàtica

 1. Taller de la vocació de robòtica celebrat el 24 de gener
  01/02/2019
  La Mesa de la formació pel treball del Vallès Occidental impulsada pel Consell Comarcal i els consells de la formació professional de Rubí, Terrassa, la Conca del Ripoll i Riera de Caldes, està desplegant diferents actuacions per fomentar les vocacions industrials entre el jovent vallesà en el marc del Pacte per la Reindustrialització del Vallès Occidental.
  Arxivat a: General
 2. Fotografia de família dels nous treballadors dins el programa TIF
  31/01/2019
  Els nous treballadors i treballadores s’han incorporat al Consell Comarcal del Vallès Occidental i a diversos ajuntaments de la comarca en diferents llocs de treball. El programa té l’objectiu d’afavorir la inserció laboral i millorar l’ocupabilitat de les persones, la majoria aturats de llarga durada. Durant el projecte es combina el contracte de treball amb formació professionalitzadora. Avui han començat a treballar 44 persones que es sumen amb les 3 que ja es van incorporar al mes de desembre.
  Arxivat a: General
 3. Sessions informatives dels Projectes Singulars
  28/01/2019
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental engega la primera edició dels Projectes Singulars, un programa d’ocupació dirigit a persones joves d’entre 16 i 29 anys de tots els nivells formatius, no ocupades i no integrades en els sistemes d’educació o formació. L’objectiu d'aquesta convocatòria és reforçar l’ocupabilitat d’aquestes persones joves mitjançant la realització d’una formació teòrica i pràctica, diverses accions d’orientació i inserció laboral i un acompanyament i tutorització individuals al llarg de tot el programa. El projecte engega actualment la fase de selecció i es portarà a terme fins a finals del 2019.
  Arxivat a: General
 4. Fem Ocupació per a Joves
  25/01/2019
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental, mitjançant els programes Fem Ocupació i 30 Plus aprovats pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, ha assolit ocupar a 51 persones durant aquest 2018. Concretament, s’ha aconseguit inserir a 20 persones a través del programa 30 Plus i a 31 persones gràcies al programa Fem Ocupació per a Joves.
  Arxivat a: General
 5. Tallers coeducatius
  24/01/2019
  Durant aquest 2018 més de 1400 alumnes vallesans han rebut aquestes accions educatives
  Arxivat a: General
 6. Tallers d'estalvi energètic a Castellbisbal
  24/01/2019
  Aquest taller va dirigit a tota la ciutadania i ofereix eines pràctiques i recursos per millorar la gestió de la llar, l‘administració econòmica i l’autonomia familiar. El curs l'organitza l’Ajuntament de Castellbisbal i el Consell Comarcal del Vallès Occidental i amb el suport de la Diputació de Barcelona.
  Arxivat a: General
 7. Vent moderat al Vallès Occidental fins les 18 hores
  24/01/2019
  En base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i per les afectacions que es preveu que se'n poden derivar, es manté la fase d'ALERTA del Pla Especial d'Emergències per risc de vent Catalunya (VENTCAT). A la comarca del Vallès Occidental, es preveu que el risc moderat per ventades s'allargui fins les 18 hores.
  Arxivat a: General
 8. Participació del Consell Comarcal a la FITUR
  23/01/2019
  Des d’avui dimecres i fins aquest diumenge, la Fira Internacional de Turisme (FITUR) de Madrid s’obre al públic. Es tracta de l’esdeveniment de referència en l’àmbit estatal com a trobada dels professionals del turisme i és un gran aparador de l’oferta turística. El Consell Comarcal del Vallès Occidental hi és present amb la seva participació a la Gerència de Turisme de Diputació de Barcelona i a l’Agència Catalana de Turisme, ens de promoció turística de la Generalitat de Catalunya.
  Arxivat a: General
 9. El Consell Comarcal ha assumit les polítiques de turisme
  21/01/2019
  La integració del Consorci de Turisme del Vallès Occidental en el Consell Comarcal del Vallès Occidental ja és una realitat. Des d’aquest més de gener, el Consell ha assumit les polítiques de promoció i difusió turística de la comarca i ha integrat les tres treballadores del Consorci en l’estructura de llocs de treball del Consell. Els ajuntaments de la comarca ja han aprovat la dissolució del Consorci.
  Arxivat a: General
 10. Oficina d'habitatge del Vallès Occidental
  21/01/2019
  El Ple del Consell Comarcal ha aprovat per unanimitat la pròrroga del conveni de col·laboració i encàrrec de gestió entre l’Agència d’Habitatge de Catalunya i el Consell Comarcal del Vallès Occidental, en relació a l’Oficina d’Habitatge per a l’any 2019. L’objectiu d’aquest acord és donar continuïtat a les tasques que aquest servei desenvolupa en el territori des de l’any 2008 en matèria d’assessorament i serveis relatius a l’habitatge.
  Arxivat a: General
Anterior Pàgina 2 de 60 Següent