Portada > Actualitat > Notícies > General

General

Opcions

Notícies per data

Notícies per temàtica

 1. Podeu consultar tots els consells del Salvavides Digitals a l'enllaç
  06/06/2019
  La Setmana Internacionals dels Arxius, que es celebra del 3 al 10 de juny promoguda pel Consell Internacional d’Arxius, tracta sobre els Arxius del segle XXI, com seran els arxius del futur? Gestionarem paper, bits... les dues coses? Com podrem fer front a la preservació digital? Per donar resposta aquestes preguntes l’Arxiu Comarcal del Vallès Occidental i Històric de Terrassa ha publicat el Salvavides Digital, criteris per preservar els teus documents digitals, a l’abast de tothom, amb solucions lògiques i pràctiques per tot tipus d’usuari.
  Arxivat a: General
 2. Trobada comarcal dels serveis de joventut
  06/06/2019
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha participat aquesta setmana en la trobada de Punts Joves el Vallès Occidental. La reunió, organitzada per la Direcció General de Joventut amb el suport del Consell Comarcal, es va celebrar dimecres a Sabadell i va reunir el personal tècnic comarcal de serveis, punts i oficines d’informació juvenil de la comarca.
  Arxivat a: General
 3. Vallès Circular
  05/06/2019
  Coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient avui, 5 de juny, s’ha posat en marxa al Consell Comarcal un espai “#Pensacircular” on els treballadors i treballadores de la casa poden compartir objectes per allargar el seu temps de vida, així com idees, trucs i recursos per posar en marxa hàbits de consum circular. Un espai que permeti entrenar una manera diferent de consumir, centrada en la reutilització, el reaprofitament, la reducció de residus i l’estalvi econòmic. Una oportunitat per desenvolupar el nostre poder com a consumidors i consumidores per reduir el nostre impacte en el medi ambient i per afavorir la transició cap a una economia circular. És per això que aquesta acció s’impulsa des de la iniciativa Vallès Circular.
  Arxivat a: General
 4. La gerent del Consell ha presentat noves propostes per Mercavallès
  31/05/2019
  Aquest matí s’ha reunit la Comissió d’Assessorament de Mercavallès, formada pel Consell Comarcal, els ajuntaments de Sabadell i Terrassa i l’Associació de Majoristes del mercat comarcal. En aquest marc s’ha presentat una proposta de viabilitat i per dignificar Mercavallès pels propers 25 anys. Aquesta proposta sorgeix de la voluntat conjunta que la comarca compti amb un mercat majorista adaptat als nous temps.
  Arxivat a: General
 5. Apunta't la data!
  30/05/2019
  El proper 19 de juny es celebra la jornada "Les associacions i entitats de gestió dels polígons del Vallès Occidental", organitzada pel Consell Comarcal en el marc del Pacte per la Reindustrialització. La jornada tindrà lloc al Centre d'empreses industrials de Can Roqueta, a Sabadell.
  Arxivat a: General
 6. Aquest cap de setmana es celebren les jornades Benvinguts a Pagès
  28/05/2019
  Aquest cap de setmana, 1 i 2 de juny, arriba una nova edició de la jornada Benvinguts a Pagès. Es tracta d’un esdeveniment que es celebra a tot Catalunya i que també arriba al Vallès Occidental. Durant dos dies, les explotacions agrícoles obren les seves portes per mostrar la seva activitat i ofereixen propostes i tastos dels seus productes. A la nostra comarca es poden visitar 3 explotacions i 7 restaurants i es poden fer tres activitats diferents.
  Arxivat a: General
 7. .
  27/05/2019
  El Consell Comarcal ha elaborat un dossier amb les dades dels resultats de les eleccions municipals i europees als diferents municipis de la comarca. D'aquests resultats se n'extreu la futura composició del Ple del Consell Comarcal, on la força més votada ha estat el PSC, que aconsegueix 12 consellers/es comarcals, seguit d'ERC, amb 10; Junts per Catalunya, amb 5; Ciutadans, amb 4; En Comú Guanyem, amb 3; CUP-AMUNT, amb 2; Tot per Terrassa, amb 2 i PP, amb 1 conseller/a comarcal. Podeu trobar les dades de tots els municipis de la comarca al dossier adjunt que ha elaborat l'Observatori del Consell Comarcal del Vallès Occidental.
  Arxivat a: General
 8. banner salari minim impacte
  24/05/2019
  La finalitat de l’estudi “Impacte del salari mínim comarcal a les administracions locals del Vallès Occidental” és mesurar l’impacte i el cost de l’aplicació del salari mínim comarcal de les principals contractacions en el sou dels treballadors i treballadores, les empreses subcontractades i els pressupostos municipals. Aquest treball és una actuació desenvolupada en el marc del projecte estratègic “Salari Mínim Comarcal” i és fruit de l’acord “Per un canvi de model en la lluita contra la pobresa i la desigualtat” aprovat pel Consell d’Alcaldes i Alcaldesses el 8 de juny de 2017.
  Arxivat a: General
 9. El primer Taller de Turisme es fa el proper 30 de maig
  22/05/2019
  Gràcies a la col·laboració amb la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona, el Consell Comarcal del Vallès Occidental ofereix aquest 2019 tres tallers de turisme adreçats als professionals del sector per tal d’ajudar a millorar la gestió de negocis i de destinacions. Els cursos estan encapçalats per professionals i formadors amb experiència que poden aportar valor i coneixement en les diferents temàtiques que s’ofereixen: la gamificació com a estratègia d’innovació, l’eficiència energètica i el turisme de natura. Paral·lelament es portaran a terme diferents formacions per a empreses agroalimentàries.
  Arxivat a: General
 10. Cartell pràctiques joves Projectes Singulars
  21/05/2019
  En el marc dels projectes singulars “Industrialitza’t i transforma el teu futur al Vallès Occidental, el Consell Comarcal està cercant empreses que vulguin acollir persones joves del Vallès Occidental en pràctiques professionals. Es tracta de 150 joves que han estat formats i formades en diferents sectors de la indústria: alimentària, tèxtil, logística, packaging, robòtica, economia circular i transformació industrial.
  Arxivat a: General
Anterior Pàgina 2 de 69 Següent