Portada > Actualitat > Notícies > General

General

Opcions

Notícies per data

Notícies per temàtica

 1. Trobada del grup de treball del Salari Mínim Comarcal
  01/04/2019
  El Servei d’Atenció Domiciliària, la neteja viària o la neteja d’equipaments públics són tres dels àmbits municipals on es podria aplicar el Salari Mínim Comarcal (SMC). El Consell Comarcal, a través de l’Observatori comarcal, ha iniciat l’elaboració d’un estudi de l’impacte que tindria l’aplicació del Salari Mínim Comarcal en aquestes contractacions municipals. Avui, s’han traslladat els avanços d’aquest estudi al Grup de treball del SMC que s’ha reunit al Consell Comarcal i que fa seguiment de la proposta nascuda el juny de 2017 en el sí del Consell d’alcaldes i alcaldesses.
  Arxivat a: General
 2. .
  01/04/2019
  Segons dades del nou Pla d’Allotjaments turístics del Vallès Occidental, la comarca té 452 allotjaments turístics, dels quals el 86% són habitatges d’ús turístic (388 habitatges), mentre que tan sols l’11% són allotjaments turístics com hotels o apart-hotels (52) i el 3% són instal·lacions residencials (12). De 2017 a 2018 s’ha produït un creixement important d’habitatges d’ús turístic, gairebé doblant-se, passant de 200 a 388. D’altra banda, el nombre de places d’allotjament ha viscut un increment i, actualment, hi ha 8.752 places d’allotjament turístic a la comarca, de les quals 5.424 són d’establiments hotelers, 1.924 d’habitatges d’ús turístic i 1.386 d’instal·lacions residencials.
  Arxivat a: General
 3. Exemple de fitxa de vocacions industrials
  29/03/2019
  En el marc del Pacte per la Reindustrialització del Vallès Occidental, la Mesa de la Formació pel treball, integrada pels ajuntaments que desenvolupen serveis de formació, els agents socials i econòmics del territori i els tres consells de la formació, ha aprovat aquesta setmana el Catàleg de vocacions industrials prioritàries del Vallès Occidental. Durant el 2018 s’ha fet una important tasca d’anàlisi que ha permès seleccionar aquelles vocacions amb més demanda de llocs de treball, vacants formatives i previsió de mancances professionals a mig i llarg termini. Des del Pacte s’han posat en marxa un seguit d’activitats per impulsar les diferents vocacions industrials entre el jovent i les empreses.
  Arxivat a: General
 4. Comissió Tècnica Comarcal en Vulnerabilitat Energètica del Vallès Occidental
  28/03/2019
  Aquest matí s’ha reunit la Comissió Tècnica Comarcal en Vulnerabilitat Energètica del Vallès Occidental. Aquesta comissió està formada pels municipis de Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Castellar del Vallès, Cerdanyola, Montcada i Reixac, Ripollet, Rubí, Sabadell, Sant Cugat del Vallès i Terrassa. A la trobada s’ha fet balanç de les principals línies de treball que s’estan portant a terme des dels municipis i dels models d’intervenció possibles.
  Arxivat a: General
 5. La Volta passa pel Vallès Occidental
  28/03/2019
  Demà, divendres 29 de març, la 5a etapa de la Volta Ciclista a Catalunya passarà i finalitzarà a la nostra comarca. Aquest fet pot afectar al trànsit i podria alterar el recorregut habitual d’alguna de les rutes del Servei de transport escolar del Vallès Occidental.
  Arxivat a: General
 6. Seu del Consell Comarcal
  28/03/2019
  El Ple del Consell Comarcal ha aprovat recentment l’Inventari General Consolidat de la institució a data 31 de desembre de 2018. Totes les administracions públiques estan obligades a inventariar els béns i drets que integren el seu patrimoni. Arrel de les recomanacions fetes per la Sindicatura de Comptes en el seu informe de 21 de juny de 2016, l’equip de govern del Consell Comarcal va impulsar i encarregar al personal del Consell Comarcal que actualitzés l’Inventari de béns i drets de manera íntegra i total. S’han inventariat 67 béns immobles en titularitat o drets d’ús.
  Arxivat a: General
 7. Cartell genèric mobilitat
  27/03/2019
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental, amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, promociona un seguit de xerrades sobre mobilitat internacional adreçades als i a les joves d’entre 13 i 30. La finalitat d’aquestes xerrades és donar a conèixer les diverses oportunitats existents per a fer estades a l’estranger: intercanvis juvenils, en famílies, Erasmus+, camps de treball internacionals, cursos d’idiomes, voluntariat internacional...
  Arxivat a: General
 8. B-Travel Fotografia de grup
  22/03/2019
  Des d’avui i fins diumenge els qui visitin el Saló del Turisme B-Travel trobaran informació de la comarca del Vallès Occidental per conèixer ben de prop els atractius turístics i gastronòmics d’aquest territori. El Consell Comarcal del Vallès Occidental promociona aquests dies els recursos turístics de la comarca amb presència activa a la 28a edició del Saló que es celebra al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.
  Arxivat a: General
 9. Ple de març
  22/03/2019
  El Ple del Consell Comarcal va aprovar en la seva sessió ordinària celebrada ahir a la tarda, un increment salarial del 2,25%, amb efectes retroactius des de l’1 de gener de 2019. Aquest increment afectarà al personal laboral, funcionari i eventual del Consell i se’n preveu el seu abonament en la nòmina del mes de maig. Aquest increment es produeix en aplicació del Reial decret llei 24/2018, de 21 de desembre, pel que s’aproven mesures urgents en matèria de retribucions a l’àmbit del sector públic.
  Arxivat a: General
 10. Portada de la Memòria de gestió 2015-2019
  21/03/2019
  Segons les dades de l’Avaluació del Programa d’Actuació Comarcal 2016-2020, fins al moment s’han realitzat o iniciat el 91% de les actuacions previstes. Un 9% no s’han realitzat, bé perquè no s’han considerat prioritàries des del conjunt dels ens locals de la comarca o bé per inexistència del finançament d’altres administracions per a dur-les a terme. Aquesta tarda, el president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, ha rendit comptes en el Ple Comarcal de la gestió feta els darrers anys. El Ple d’aquesta tarda ha estat el penúltim del mandat. El darrer es realitzarà el 7 de maig, vigília de l’inici de la campanya electoral, i per això s’ha volgut avançar el rendiment de comptes al plenari d’avui.
  Arxivat a: General
Anterior Pàgina 2 de 65 Següent