Portada > Actualitat > Notícies > General

General

Opcions

Notícies per data

Notícies per temàtica

 1. Consells per l'estalvi energètic a la llar durant el confinament
  18/03/2020
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha elaborat una llista amb una sèrie de recomanacions a tenir en compte per l'estalvi energètic a la llar, durant la situació actual de teletreball i confinament derivada de la crisi del Coronavirus.
  Arxivat a: General
 2. Imatge Ajuts de menjador
  17/03/2020
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental, qui gestiona els ajuts de menjador a la comarca, està treballant amb els Departaments d’Educació i de Treball, Afers Social i Famílies i els ajuntaments de la comarca per tal de poder garantir la suficiència alimentària dels infants que estan rebent un ajut de menjador. Segons ha comunicat el govern català aquesta setmana, es podran distribuir targetes moneder a través d’un acord amb una entitat bancària. Per a cada família es carregarà la targeta amb l'import de la prestació diària pel total de dies que duri el tancament. A la comarca se’n distribuiran més de 17.000.
  Arxivat a: General
 3. Imatge 1
  16/03/2020
  Aquest matí els majoristes de Mercavallès han estat preparant el mercat per poder oferir el servei habitual als comerços minoristes de la comarca. Tal com sempre, l'accés dels minoristes és a partir de les 13 hores. És a partir d'aquest moment quan poden accedir al recinte per adquirir els productes. Es demana a les persones que acudeixin al mercat que prenguin les mesures de prevenció oportunes i que es mantingui la distància de seguretat.
  Arxivat a: General
 4. Imatge Informació COVID-19
  16/03/2020
  A continuació podeu trobar la informació necessària sobre el Coronavirus en diferents idiomes, adjuntada en els diferents documents, perquè pugueu fer-ne difusió on cregueu oportú.
  Arxivat a: General
 5. .
  14/03/2020
  El Vallès Occidental compta amb un mercat majorista propi. Dilluns, 16 de març, el mercat obrirà amb normalitat per abastir els comerços de la comarca.Es garanteix el subministrament d’aliment i productes de primera necessitat.
  Arxivat a: General
 6. Imatge Informació COVID-19
  13/03/2020
  El Consell Comarcal ha requerit a l’empresa prestadora del Servei d’Atenció Domiciliària al Vallès Occidental, People Plus Innovation del Grup Optima, que proporcioni de forma immediata a les treballadores del servei el material de protecció necessari per tal que puguin realitzar la tasca d’atenció a les persones més vulnerables. Des del Consell es requereix a l’empresa que es proporcionin guants d'un sol ús, bates i mascaretes a totes les treballadores, a més de sabons desinfectants. Aquest material s'ha d'utiltizar en les intervencions de cura i assistència, així com també en tots els casos que la tasca encomanada no pugui garantir la distància interpersonal de seguretat que recomana el Govern de la Generalitat . A part d’aquelles mesures addicionals d’autoprotecció, que es garanteixin també totes les que l’empresa tingui en els seus protocols d’atenció, així com les que aconsellades per riscos laborals.
  Arxivat a: General
 7. Imatge del Gestor d'Expedients al Registre del Consell
  13/03/2020
  D’acord amb el protocol d’actuació de mesures de prevenció contra el Covid-19 (Coronavirus) acordat pel Consell Comarcal i les noves mesures de prevenció dictades per les diferents Administracions Públiques, es fa necessari acordar un nou horari del Registre General en aquest moment d'excepcionalitat.
  Arxivat a: General
 8. Imatge de la sessió plenària del 12 de març
  13/03/2020
  Davant la situació creada pel Covid-19, el Ple del Consell Comarcal es va avançar una setmana i es va celebrar aquest dijous a la tarda, per garantir-ne la celebració i poder aprovar temes urgents que condicionen el funcionament diari de la institució. Així, en una imatge inusual, hi van assistir només la meitat de les persones electes, limitant l’aforament de la sala com a mesura de prevenció.
  Arxivat a: General
 9. Informació COVID-19
  12/03/2020
  La meitat de la plantilla del Consell Comarcal treballarà ja demà des de casa com a mesura de prevenció davant la situació creada pel Covid-19. D’aquesta manera comença la implementació progressiva del teletreball que s’ha acordat aquesta setmana amb el Comitè de Salut Laboral del personal i es segueixen les recomanacions del govern català i espanyol. Paral·lelament el Consell Comarcal ha posat en marxa tots els mecanismes per poder garantir els serveis a les persones prestats per aquesta administració.
  Arxivat a: General
 10. Informació COVID-19
  12/03/2020
  Com a mesura preventiva i a causa del risc que presenta l'alumnat de l'Escola Municipal d'Educació Especial El Pi, des del Servei d'Educació de l'Ajuntament de Terrassa, d'acord amb el Departament d'Educació, s’ha acordat tancar temporalment l'escola El Pi. Aquest fet serà efectiu des de divendres 13 de març fins a una data encara per concretar.
  Arxivat a: General
Anterior Pàgina 2 de 85 Següent