Portada > Actualitat > Notícies > General

General

Opcions

Notícies per data

Notícies per temàtica

 1. Els alcaldes i alcaldesses han visitat l'entorn de la N-150
  16/04/2021
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental i el Consorci per a la Gestió de Residus estan treballant conjuntament amb els ajuntaments de les dues cocapitals, Terrassa i Sabadell, per tal de poder concretar un projecte de transformació de l’entorn de la carretera N-150. Aquest projecte, anomenat Parc Vallès Circular, es presentarà a la convocatòria de fons europeus Next Generation i vol ser un revulsiu per a la zona, amb un clar impacte ambiental i social. Aquest migdia, en una visita sobre el terreny els representants de les diferents institucions, han mostrat la seva voluntat de treball conjunt i el seu compromís amb el projecte.
  Arxivat a: General
 2. Distintiu Biosphere
  16/04/2021
  Un total de 32 establiments de la comarca de l’àmbit turístic han obtingut el distintiu “Compromís per la Sostenibilitat de Biosphere” que gestiona el Consell Comarcal del Vallès Occidental. De fet aquesta mateixa institució també s’ha afegit enguany a a llita d’entitats reconegudes, una llista que creix any rere any. El 2020 van ser 26 empreses i el 2019, un total de 20. Podeu consultar el llistat adjunt amb les dades de les empreses guardonades.
  Arxivat a: General
 3. El president del Consell Comarcal ha mostrat el suport a jugadors i entrenador
  15/04/2021
  Les dues entitats treballaran conjuntament per la promoció del territori i donar la màxima visibilitat a les campanyes com Viu el Vallès i el web visitvalles.com. El president del Consell Comarcal ha fet suport aquesta setmana a l'equip abans del seu desplaçament a Fuenlabrada on juguen un important partit per mantenir-se al futbol professional.
  Arxivat a: General
 4. L'informe de l'Observatori comarcal recull les dades del 2020
  15/04/2021
  L’any 2020 es van presentar 1.989 denúncies per violència contra les dones als jutjats dels partits judicials del Vallès Occidental, 138 menys que l’any anterior, el que representa una davallada del 6,5%, segons recull l’informe anual Dades de Violència contra les Dones del 2020 elaborat per l‘Observatori del Consell Comarcal del Vallès Occidental. Però mentre el nombre de denúncies va disminuir, les trucades a la línia 900 900 120 d’atenció a la violència masclista van tenir un gran augment: es va passar de les 859 trucades l’any 2019 a les 1.269 l’any 2020, un 47,7% més.
  Arxivat a: General
 5. Les ponències es van realitzar des del Teatre Principal de Sabadell
  09/04/2021
  El Fòrum Next Generation Vallès ha reunit aquest dijous empreses, entitats i institucions en la presentació dels projectes del Vallès Occidental als Fons Next Generation. Més de 200 persones han pogut seguir les ponències durant tot el matí. El Fòrum Next Generation Vallès, promogut pel Consell Comarcal del Vallès Occidental, s’ha consolidat com a espai de trobada per posar en comú projectes i informacions sobre els Fons de recuperació europeus Next Generation.
  Arxivat a: General
 6. Ja estan obertes les inscripcions al Fòrum Next Generation
  25/03/2021
  El Fòrum Next Generation Vallès és un espai de trobada entre empreses i institucions per posar en comú projectes i informacions relatives als Fons de recuperació europeus Next Generation.
  Arxivat a: General
 7. 25/03/2021
  Aquest dijous dia 25 de març s’ha reunit telemàticament la Taula de Fiscalitat Local i Simplificació Administrativa del Vallès Occidental constituïda per a les regidories d’hisenda i serveis generals dels ajuntaments de la comarca. Durant la sessió s’ha fet seguiment de les actuacions del Pla de Reactivació Socioeconòmica del Vallès Occidental i, sobretot, s’han valorat i compartit les diferents ajudes econòmiques impulsades fins a data d’avui i les principals bonificacions de les noves ordenances locals de l’any 2021 de suport al teixit empresarial.
  Arxivat a: General
 8. La vicepresidenta Míriam Casaramona ha recollit aquesta tarda el reconeixement
  24/03/2021
  El Servei d’Informació i acompanyament emocional per a la COVID-19 del Consell Comarcal del Vallès Occidental ha rebut el reconeixement públic en els premis Alfons Ortuño que convoca l’Escola d’Administració Pública de Catalunya amb l’objectiu de reconèixer les actuacions innovadores i les bones pràctiques en gestió pública que duen a terme les administracions públiques catalanes. El Consell Comarcal ha rebut un dels premis especials del jurat que ha recollit la vicepresidenta i consellera de Drets Socials, Miriam Casaramona.
  Arxivat a: General
 9. Les inscripcions es poden fer fins el 5 d'abril
  24/03/2021
  La Xarxa de professionals en l'àmbit de les drogues del Vallès Occidental, de la qual el Consell Comarcal en forma part, organitza aquest espai de reflexió el dia 9 d'abril obert a professionals
  Arxivat a: General
 10. Està especialment recomanat per a alumnat de 4t d'ESO
  24/03/2021
  Durant el mes d’abril el Consell Comarcal del Vallès Occidental oferirà un cicle d’orientació educativa per impulsar la inscripció en formacions post obligatòries vinculades a les vocacions tecnològiques i industrials. Aquest cicle vol proporcionar eines a l’alumnat i les famílies a l’hora d’escollir els estudis un cop acabada l’ESO. Per això les sessions estan especialment recomanades per l’alumnat de 4t curs d’ESO.
  Arxivat a: General
Pàgina 1 de 106 Següent