Portada > Actualitat > Notícies > General

General

Opcions

Notícies per data

Notícies per temàtica

 1. Podeu consultar les activitats a la web de cada ajuntament
  01/12/2021
  El 3 de desembre es commemora el Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional. Diferents ajuntaments de la comarca han organitzat activitats entorn aquesta data amb la col·laboració i el suport de les entitats i serveis d’aquest àmbit. En el cartell adjunt podeu consultar algunes de les activitats que es porten a terme a Castellar del Vallès, Rubí, Sabadell o Sant Cugat del Vallès.
  Arxivat a: General
 2. Ja es poden consultar les bases del Concurs
  01/12/2021
  Coincidint amb el 25N el Consell Comarcal ha posat en marxa una nova edició del “Concurs Piula”. Per novè any consecutiu es convida els centres educatius i entitats juvenils i feministes de la comarca a treballar amb el jovent la lluita contra les violències masclistes i a “piular” per unes relacions igualitàries i lliures de violències.
  Arxivat a: General
 3. Les persones participants a la primera sessió del Converses del Mercat de Treball
  30/11/2021
  El Cicle Converses del Mercat de Treball ja ha començat i ho ha fet amb una sessió sobre la transformació digital de les ocupacions industrials. S’ha celebrat el 25 de novembre al Mirador de Castellar del Vallès amb la participació de 12 empreses i de persones que actualment estan en recerca de feina. Durant la jornada també es va fer una visita al LAB Castellar on el president del Consell Comarcal i alcalde de Castellar del Vallès, Ignasi Giménez, va cloure la sessió.
  Arxivat a: General
 4. La trobada amb les empreses del sector d'automoció es va celebrar al Nodus Barberà
  29/11/2021
  Les principals empreses de fabricació d’automoció de la comarca del sector de fabricació d’automoció s’han reunit amb el Consell Comarcal i representants municipals per conèixer de prop el Pla d’acció de suport a la reconversió del sector de fabricació d’automoció. La trobada ha servit per presentar el Pla al sector i que els representants de les empreses poguessin aportar la seva expertesa i detectar necessitats d’actuació. Els objectius van ser compartir els principals reptes i necessitats del teixit empresarial de la comarca, identificar possibles col·laboracions pel desenvolupament del pla i generar un primer espai de cooperació empresarial.
  Arxivat a: General
 5. Lectura del manifest del 25N a la seu comarcal
  25/11/2021
  Coincidint amb la commemoració del 25N, Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, el Consell Comarcal ha fet públiques les darreres dades disponibles sobre les atencions a dones realitzades als Serveis d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Vallès Occidental. Unes dades que posen de manifest la greu situació que es viu en relació a les violències masclistes.
  Arxivat a: General
 6. La trobada amb la Directora General de Migracions s'ha celebrat al Consell Comarcal
  24/11/2021
  Aquest dimarts, representants dels municipis de la comarca s’han reunit a la seu del Consell Comarcal del Vallès Occidental amb la Directora General de Migracions, Refugi i Antiracisme, Eunice Romero. Per part del Consell, la vicepresidenta i consellera de l’Àrea de Drets Socials ha participat a la trobada per tal de poder compartir amb el govern català la situació actual dels serveis d’acollida a la comarca.
  Arxivat a: General
 7. Seu del Consell Comarcal
  24/11/2021
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha signat un crèdit per un valor de 2.425.441,06 euros amb la Diputació de Barcelona dins el Pla d’Operacions de Tresoreria per a Consells Comarcals i per seguir complint els terminis de pagament a proveïdors que marca el Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques.
  Arxivat a: General
 8. El Ple comarcal ha recuperat la presencialitat
  19/11/2021
  El pressupost del Consell Comarcal del Vallès Occidental pel 2022 és de 32.603.496,87 euros, el que suposa un creixement del 23% respecte el pressupost per l’any 2021. En xifres absolutes és un augment de més de 6 milions d’euros. El pressupost més alt de la història de la institució que ha crescut des de 2015 més d’un 78%, com a reflex de l’increment de les actuacions de l’ens comarcal.
  Arxivat a: General
 9. EL ple ha mostrat el rebuig a la MAT
  19/11/2021
  El Ple comarcal ha aprovat aquest dijous una moció presentada pel grup comarcal d'ERC i amb aportacions del grup d'En Comú Podem, per manifestar el rebuig al projecte de línia elèctrica aèria de molt alta tensió Pierola – Rubí.
  Arxivat a: General
 10. Principals dades actualitzades de l'impacte COVID-19
  18/11/2021
  Ja es pot consultar l'actualització de l'informe sobre l'impacte econòmic de la COVID-19 a la comarca que aporten indicadors d'atur, afiliació i regulació d'ocupació.
  Arxivat a: General
Pàgina 1 de 119 Següent