Portada > Actualitat > Notícies > General

General

Opcions

Notícies per data

Notícies per temàtica

 1. Ja podeu passejar per la nova web comarcal
  22/02/2022
  Des d’avui, tota la informació del Consell Comarcal del Vallès Occidental es pot trobar al portal www.consellvallesoccidental.cat. La nova pàgina web de la institució comarcal representa un salt qualitatiu i innovador en la manera com es presenta la informació i com es garanteix la transparència. A més, facilita l’accés als tràmits més habituals per part de la ciutadania i es converteix en nova font d’informació oferint dades i estudis a l’abast de tothom.
  Arxivat a: General
 2. Al Vallès Occidental, xiulem fora de joc a l'LGTBI-fòbia
  18/02/2022
  Demà dissabte, el 19 de febrer, es commemora el Dia Internacional contra l’LGTBI-fòbia al futbol i a l’esport en general. Un any més, el Consell Comarcal del Vallès Occidental vol donar visibilitat al compromís a favor de la igualtat de totes les persones. Per això anima els ajuntaments de la comarca i les entitats esportives a fer una xiulada simbòlica contra l’LGTBI-fòbia i a fer-ne ressò mostrant el rebuig a la discriminació i estigmatització per raons d’orientació sexual, identitat o expressió de gènere.
  Arxivat a: General
 3. 6ª edició del Programa 30 Plus
  17/02/2022
  El Consell Comarcal té obert el termini perquè les empreses interessades en incorporar persones majors de 30 anys i que actualment estan a l’atur es subscriguin al Programa d’ocupació 30 Plus. Les empreses que contractin persones participants del programa rebran una subvenció econòmica equivalent al salari mínim interprofessional (SMI) pels mesos de durada del contracte, i proporcional a la jornada laboral. El termini per subscriure contractes finalitza l’1 d’abril de 2022.
  Arxivat a: General
 4. Visita del President de la Generalitat a Palau-solità i Plegamans
  17/02/2022
  El President de la Generalitat, Pere Aragonés, ha visitat aquest dimecres el municipi de Palau-solità i Plegamans. En el marc de la visita ha pogut conèixer de primera mà el projecte ‘Recooperem: cuina per compartir’, la iniciativa de sostenibilitat alimentària del Consell Comarcal del Vallès Occidental. El Conseller d’Educació de l’ens vallesà i responsable polític del projecte, Manuel Robles, també ha acompanyat a Aragonès per explicar-li l’origen del ‘Recooperem’ l’any 2015, tot destacant la participació de 12 municipis de la comarca, entre ells Palau-solità i Plegamans.
  Arxivat a: General
 5. Serveis d'atenció a dones en situació de violència masclista
  16/02/2022
  L’Observatori del Vallès Occidental ha publicat una anàlisi de les trucades a la Línia d’atenció contra la violència masclista el 2021 al Vallès Occidental. El servei d'atenció permanent de la línia 900 900 120 contra la violència masclista és gratuït i confidencial i funciona tots els dies de l'any, les 24 hores del dia. L’any 2021 la línia d’atenció contra la violència masclista va atendre un total de 1.172 trucades de persones residents al Vallès Occidental.
  Arxivat a: General
 6. La Col Brotonera pot ser la base de moltes creacions gastronòmiques
  16/02/2022
  El Consell Comarcal treballa per posar en valor i reivindicar el territori i la identitat vallesana, amb projectes basats en la sostenibilitat i la sensibilització pel patrimoni. Amb el suport de la Diputació de Barcelona, es porta a terme un programa específic de suport als productors i elaboradors artesans de la comarca, amb l’acompanyament a les seves iniciatives, recollint les seves necessitats i donant-hi resposta. Aquesta setmana, juntament amb la Diputació l’Ajuntament de Terrassa, s’ha donat a conèixer un dels productes de temporada: els Espigalls de la Col Brotonera, que es conrea a 13 explotacions agrícoles de la comarca.
  Arxivat a: General
 7. Ja es pot consultar l'informe
  15/02/2022
  En els darrers anys s’han creat més de 5.000 llocs de treball amb una reducció de l’atur de més de 13.000 persones, fet que implica al Vallès Occidental com una àrea de referència pel que fa a la creació d’ocupació. No obstant això, el nombre de persones en situació d’atur de llarga durada durant la pandèmia s’ha incrementat, suposant el 57,2% del total d’aturats.
  Arxivat a: General
 8. Punt situat a Mercavallès pel servei de Teleassistència
  14/02/2022
  Amb la finalitat de donar cobertura al Vallès Occidental en temes relacionats amb les polítiques de Serveis Social relatives a la Teleassistència, el Consell Comarcal proporciona unes dependències al recinte de Mercavallès on s’ubica una Unitat mòbil amb una disponibilitat de 24 hores. Per aquest motiu es formalitzarà un nou conveni que reguli les condicions de l’acolliment, segons ha aprovat la Comissió Permanent del Consell.
  Arxivat a: General
 9. S'ha treballat amb els municipis d'Ullastrell, Rubí i Castellbisbal
  10/02/2022
  Al llarg del mes de gener el Consell Comarcal ha facilitat als municipis vallesans afectats pel projecte de línia elèctrica aèria de Molt Alta Tensió Pierola – Rubí el suport necessari per a poder presentar al·legacions al projecte. Amb aquesta iniciativa es vol refermar el rebuig al projecte de MAT i reiterar el compromís del Consell Comarcal en un model de transició energètica més justa amb les persones i territoris.
  Arxivat a: General
 10. Ja es poden fer les inscripcions
  09/02/2022
  Amb l ‘objectiu de donar a conèixer la iniciativa Indústries pel Clima, que lidera el Clúster de la Bioenergia de Catalunya i compta amb la col·laboració del Consell Comarcal del Vallès Occidental i l’Ajuntament de Rubí, , el pròxim 24 de febrer se celebrarà la Jornada “Indústries per l’acció climàtica i la inserció social a partir de la biomassa”.
  Arxivat a: General
Pàgina 1 de 123 Següent