Portada > Actualitat > Notícies > General

General

Opcions

Notícies per data

Notícies per temàtica

 1. Reunió del conseller Buch amb les alcaldies de la comarca
  11/10/2019
  El conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Miquel Buch, s’ha reunit aquest matí amb els alcaldes i alcaldesses del Vallès Occidental per abordar diferents qüestions relacionades amb la seguretat. Aquesta reunió, a petició del Consell Comarcal, arriba després que els municipis expressessin la seva preocupació per la manca d’efectius a la comarca i demanessin al conseller que pogués explicar les accions que el Departament d’Interior té previstes al territori.
  Arxivat a: General
 2. Reunió de les alcaldies del Vallès Occidental avui al Consell Comarcal
  11/10/2019
  Els alcaldes i alcaldesses de la comarca han aprovat avui al Consell Comarcal un acord per preservar l’activitat industrial de la comarca i en suport als treballadors i treballadores afectats pels ERO de les empreses General Cable i TE Connectivity
  Arxivat a: General
 3. La nova escape truck començarà la seva ruta per la comarca aquesta tardor
  09/10/2019
  La presa de consciència, la cohesió grupal, el treball en equip, la comunicació interpersonal, la perseverança, la curiositat, la motivació per resoldre, la millora de relacions familiars o l’apoderament social són algunes de les competències que permet millorar un nou escape truck del Consell Comarcal que es posa a disposició dels municipis des d’aquesta tardor. Es tracta d’una caravana condicionada com a escape room, a la qual pot participar tothom qui ho vulgui però especialment persones en recerca de feina o que volen millorar les seves habilitats.
  Arxivat a: General
 4. El president del Consell Comarcal ha intervingut a la Jornada COTEC sobre Economia Circular
  07/10/2019
  El projecte Vallès Circular, impulsat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental, s’està centrant aquest 2019 en impulsar i acompanyar la incorporació de l’economia circular en l’agenda política dels municipis a través de diferents accions per avançar envers la implementació de la circularitat en els municipis tot construint ciutats circulars. El Consell Comarcal ofereix tallers d’informació sobre què és l’economia circular i com es pot impulsar des de l’administració, alhora que posa al servei dels serveis locals altres propostes que aquests poden oferir a l’empresa i la ciutadania: informació i pre-diagnosi per empreses, transferència solucions circulars des de la Plataforma d'Assessorament i Tecnologies en economia circular, tallers d’informació i sensibilització en l’àmbit de la formació i per a la ciutadania, entre d’altres.
  Arxivat a: General
 5. Sessió d'un dels cursos d'alfebatització digital
  04/10/2019
  El Consell Comarcal porta a terme un projecte d’alfabetització digital a cinc municipis per oferir recursos a col·lectius vulnerables. Des de el mes de febrer s’han atès 230 persones per tal de promoure la seva autonomia i promoure el coneixement de la comunicació a través de mitjans digitals i xarxes socials. El projecte es dirigeix a persones aturades, gent gran i població nouvinguda. De fet, el 73% de les persones ateses estan a l’atur i tenen mancança de recursos digitals.
  Arxivat a: General
 6. .
  02/10/2019
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental contractarà properament 12 joves per a cobrir 11 llocs de treball en règim temporal i de contracte laboral en practiques de joves en formació, destinats a persones beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. Aquests llocs de treball responen a la convocatòria del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya de concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.
  Arxivat a: General
 7. 01/10/2019
  Davant les informacions aparegudes avui a un mitjà de comunicació de la comarca i les opinions editorials al respecte, el Consell Comarcal emet aquest comunicat per esclarir la qüestió:
  Arxivat a: General
 8. Ja es pot consultar el Flaix Socioeconòmic i l'Informe de Prestacions
  30/09/2019
  L’Observatori del Vallès Occidental ha publicat l’Informe de prestacions per desocupació del primer semestre de 2019 i el Flaix socioeconòmic del segon trimestre de 2019.El primer analitza, amb periodicitat semestral, les característiques i l’evolució de les diferents tipologies de prestacions per desocupació al Vallès Occidental i Catalunya. El segon analitza, cada trimestre, la situació i tendències recents dels principals components de l’estructura econòmica, així com els principals indicadors del mercat de treball.
  Arxivat a: General
 9. .
  27/09/2019
  Article d'opinió del president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, i el vicepresident 3r i conseller de Territori i Transició Ecològica, Carles Rodríguez.
  Arxivat a: General
 10. Aturada per l'emergència climàtica al Consell Comarcal
  27/09/2019
  Avui divendres, 27 de setembre del 2019, se celebra la Vaga Mundial del Clima. Es tracta d’una protesta a nivell global en què es preveu que participin milions de persones de tot el món. El Consell Comarcal s'ha sumat a aquesta mobilització amb una aturada de la jornada de treball, per prendre encara més consciència de la situació d’emergència climàtica que vivim.
  Arxivat a: General
Pàgina 1 de 73 Següent