Portada > Actualitat > Notícies > General

General

Opcions

Notícies per data

Notícies per temàtica

 1. Vista general
  03/12/2019
  La Cambra de Comerç de Sabadell ha acollit aquest matí l'acte "La indústria: motor de present, oportunitats de futur", organitzat pel Consell Comarcal en el marc del Pacte per la Reindustrialització. En la sessió s'ha presentat el Flaix de la Indústria, que recull les principals dades sobre la situació actual del sector industrial i la seva evolució. També s'ha presentat el treball del Consell i el Pacte per impulsar la formació en la indústria i donar a conèixer les vocacions industrials.
  Arxivat a: General
 2. Cartell del concurs
  02/12/2019
  Des del dilluns 2 de desembre està en marxa la promoció comercial de Nadal de Mercavallès, que durarà fins al divendres 13. L’objectiu és fomentar la compra de productes a les parades del mercat comarcal de fruites i verdures del Vallès Occidental. Mercavallès vol, d’aquesta manera, promocionar i posar en valor els productes i l’oferta gastronòmica de la comarca.
  Arxivat a: General
 3. COP25Madrid
  29/11/2019
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental i el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental participaran a la Cimera Mundial del Clima (COP25) que se celebra a partir del proper dilluns i fins al dia 13 de desembre a Madrid. El dia 11 de desembre es presentarà públicament la iniciativa territorial Vallès Circular en el marc de la Cimera, conjuntament amb altres projectes territorials que han estat seleccionats per l’ocasió, com una iniciativa territorial innovadora per avançar cap a l’economia circular.
  Arxivat a: General
 4. Imatge 1
  29/11/2019
  L’Observatori comarcal del Vallès Occidental va participar en la jornada de celebració del vint-i-cinquè aniversari de la Xarxa d’Observatoris del Desenvolupament Econòmic Local (XODEL), que va tenir lloc el passat dimecres 27 de novembre. La XODEL, integrada actualment per 21 observatoris i serveis d’estudis locals i comarcals de la demarcació de Barcelona, s’ha configurat com a un espai per compartir metodologies i coneixement, així com de debatre sobre diverses temàtiques relacionades amb el desenvolupament socioeconòmic del territoris.
  Arxivat a: General
 5. Imatge 1 Converses del mercat de treball
  29/11/2019
  La Fira de Sabadell va acollir el dijous 28 de novembre la setena edició de la jornada Converses del Mercat de Treball, impulsada pel Consell Comarcal del Vallès Occidental, i que suposa un espai de trobada entre persones en situació de recerca de feina amb empreses que volen oferir oportunitats laborals.
  Arxivat a: General
 6. Sessió del Ple del Consell Comarcal del 27 de novembre de 2019
  28/11/2019
  El dimecres 27 de novembre es va celebrar una Sessió Ordinària del Ple del Consell Comarcal del Vallès Occidental, en la qual es va debatre una moció presentada pels grups comarcals de Tot per Terrassa i d’Esquerra Republicana de Catalunya – Moviment d’Esquerres, per demanar al nou govern que sorgeixi de les eleccions del 10 de novembre que flexibilitzi la regla de la despesa. La moció va comptar amb els vots favorables de tots els grups comarcals, excepte l’abstenció del grup de Ciutadans i del Partit Popular.
  Arxivat a: General
 7. Sessió del Ple del Consell Comarcal del 27 de novembre de 2019
  27/11/2019
  El Ple del Consell Comarcal ha aprovat aquesta tarda el Pressupost de l’ens comarcal pel 2020. Es tracta d’un pressupost de 26.125.810’99 euros, un 6’40% més que el del 2019. El 84% de la despesa es dedica a les actuacions de l’Eix 1 del Programa d’Actuació Comarcal (PAC). Aquest Eix concentra les polítiques de Cohesió social i qualitat de vida. Per tant, els serveis a les persones són la màxima prioritat. Garantir els serveis socials bàsics, atendre la inclusió social i la població fràgil, subsistència bàsica, igualtat d’oportunitats, atenció a la dependència, i potenciar l’ocupació de qualitat.
  Arxivat a: General
 8. Imatge de la reunió
  27/11/2019
  Aquest migdia s’han reunit a la seu del Consell Comarcal les alcaldies dels municipis amb multinacionals en situació d’ERO, amb representants dels sindicats CCOO, UGT, representants de les delegacions sindicats de les empreses afectades, de la Diputació de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya. L’objectiu ha estat conèixer l’estat dels Expedients de Regulació d’Ocupació que poden afectar a un total de 1.171 persones i posar en comú la situació per tal d’abordar les actuacions necessàries en el marc del Pacte de la Reindustrialització del Vallès Occidental.
  Arxivat a: General
 9. Converses del mercat de treball
  26/11/2019
  Ja són 466 persones i 43 empreses les que s’han inscrit al programa “Converses del Mercat de Treball”, en aquesta setena edició del projecte promogut pel Consell Comarcal del Vallès Occidental. Aquesta és la xifra més exitosa des de que se celebra aquesta jornada, un nombre d’inscripcions que ha superat totes les expectatives. Des de l’organització s’ha necessitat tancar les inscripcions per poder garantir l’aforament i el bon desenvolupament de les activitats.
  Arxivat a: General
 10. Imatge de la lectura conjunta del manifest
  25/11/2019
  Les treballadores i els treballadors del Consell Comarcal del Vallès Occidental han realitzat aquest migdia una lectura conjunta d’un manifest unitari en commemoració del 25-N, el Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.
  Arxivat a: General
Pàgina 1 de 78 Següent