Portada > Actualitat > Notícies > General

General

Opcions

Notícies per data

Notícies per temàtica

 1. Seu del Consell Comarcal
  02/08/2018
  El desplegament de l’administració electrònica està suposant un estalvi per als ens locals. Gràcies a les eines i els serveis que s’ofereixen des del Consorci Administració Oberta de Catalunya a la ciutadania, empreses i entitats, es redueix la despesa de l’administració i es facilita l’accés a la informació pública. El Consorci AOC ha establert una metodologia per determinar l’estalvi econòmic que suposa la implantació dels seus serveis d’administració electrònica. Les dades recopilades reflecteixen l’activitat des de 2003 fins l’actualitat. Segons aquests càlculs, el Consell Comarcal ha estalviat 207.639,19 euros des de 2003 fins a juliol de 2018.
  Arxivat a: General
 2. Les obres de l'edifici 2 del Consell ja han començat
  31/07/2018
  Durant el mes de juliol han començat les obres de millora als edificis i al recinte del Consell Comarcal. Aquestes obres, tenen tres objectius bàsics: d'una banda, la millora de les condicions de treball, confort i estada dels treballadors i treballadores de la institució, adequant els espais; d'altra banda, la millora de l'eficiència energètica dels edificis i el recinte, amb millores d'enllumenat, aïllament i energia fotovoltaica; i també l'adaptació de espai a les necessitats actuals del Consell, que requereix una ampliació d'espais.
  Arxivat a: General
 3. Els joves ja han començat la seva formació
  30/07/2018
  Els 12 joves seleccionats per treballar a l’empresa Dover de Barberà del Vallès en el marc del programa Fem Ocupació per a Joves d’enguany han començat la formació professionalitzadora d’Ajustatge de matrius impartida per Eurecat aquest mes de juliol. Un cop acabada la formació, formalitzaran el contracte de treball de 6 mesos a partir de l’1 d’octubre. Els joves disposen de la titulació de Cicle Formatiu de Grau Mig en el sector del metall i l’automoció.
  Arxivat a: General
 4. Imatge de l'exposició Tatinutropo
  30/07/2018
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental disposa d’un recurs per fomentar la convivència i promoure la reflexió sobre el procés migratori i per a combatre prejudicis i rumors sobre la diversitat que posa a disposició dels ajuntaments de la comarca. Es tracta de l’exposició «Viatge a Tatinutropo», una valuosa exposició que ha ajudat al llarg dels darrers anys a sensibilitzar la comunitat en general entorn les persones immigrades, posant l’èmfasi en la necessitat de qüestionar prejudicis i estereotips, així com desfer rumors que corren al voltant d’aquestes persones i col·lectius. El Consell vol oferir a un ajuntament de la comarca que la pugui acollir de forma permanent al seu municipi, aconseguint crear així un punt de referència al Vallès Occidental en l’àmbit de la diversitat cultural.
  Arxivat a: General, Immigració
 5. Les persones participants al Programa Treball i Formació han celebrat avui la jornada de cloenda
  27/07/2018
  Aquests divendres s’ha realitzat la jornada de cloenda del Programa Treball i Formació per a les 24 persones que han estat contractades durant sis mesos al Consell Comarcal i a 8 ajuntaments de la comarca. Els participants han fet balanç de la feina feta i han rebut el diploma acreditatiu de la seva participació durant el programa en una de les 3 accions formatives que han finalitzat: Activitats auxiliars de magatzem, Activitats auxiliars de comerç, Activitats administratives en la relació amb el client.
  Arxivat a: General
 6. Plenari del Consorci de Turisme del 24 de juliol de 2018
  24/07/2018
  El Ple del Consorci de Turisme del Vallès Occidental ha aprovat avui de forma inicial la seva dissolució per integrar-se a l’estructura del Consell Comarcal, amb la seva mateixa funcionalitat, garantint les aportacions públiques de finançament i amb la consolidació del personal de l’ens dins l’estructura del Consell. Aquest acord es pren per aconseguir una major eficiència de l’ens, evitar duplicitats amb el Consell i poder garantir la funcionalitat que ha tingut fins el moment.
  Arxivat a: General
 7. Salari Mínim Comarcal
  23/07/2018
  El ple del Consell Comarcal ha aprovat Ple l’adjudicació dels contractes del Servei de transport escolar obligatori i no obligatori de la comarca del Vallès Occidental, per als cursos 2018-2019 i 2019-2020, amb la possibilitat de pròrroga pel curs 2020-2021. En total s’han adjudicat 94 rutes de transport agrupades en 23 lots. En compliment de l’acord comarcal, el Consell ha incorporat a la licitació, de nou, l’obligació de l’adjudicatari aplicar a la plantilla que executi el contracte el Salari Mínim Comarcal de 15.000 euros bruts anuals en la contractació de personal, equivalent a 14 pagues de 1.071,40 euros mensuals bruts.
  Arxivat a: General
 8. 4.933 nens i nenes de la comarca rebran una beca de menjador
  20/07/2018
  Una cop tancada la primera convocatòria per demanar els ajuts individuals de menjador, el Consell Comarcal ha comptabilitzat un total de 18.720 sol·licituds pel curs 2018-2019. La xifra actual representa un increment de 839 sol·licituds respecte l’inici del curs escolar 2017-2018. Aquesta xifra pot anar augmentant ja que la convocatòria d’ajuts es torna a obrir un cop iniciat el curs i resta oberta al llarg del curs escolar.
  Arxivat a: General
 9. Cloenda de la jornada 4.0 celebrada a Sant Cugat del Vallès
  20/07/2018
  Una cinquantena de persones van participar ahir a la Jornada DIGITALITZACIÓ, INNOVACIÓ I CONEIXEMENT: AVANÇANT CAP A LA INDÚSTRIA 4.0, en el marc de les diferents mesures del Pacte per la Reindustrialització. Durant la sessió es va abordar el que suposa la incorporació de la digitalització, innovació i coneixement en el teixit productiu així com també es van donar a conèixer experiències i recursos. Es va posar de manifest la necessitat que els actors implicats en la indústria del futur treballin conjuntament per adaptar el sector industrial a les innovacions tecnològiques que han de permetre avançar cap a un nou model de fabricació més innovador i que respongui a nous reptes tecnològics i de competitivitat empresarial a la comarca.
  Arxivat a: General
 10. Sessió plenaria d'avui 19 de juliol
  19/07/2018
  El Ple del Consell Comarcal, celebrat aquesta tarda, ha aprovat per unanimitat el text del nou Protocol per un espai públic i contextos d’oci lliures de violències masclistes. Aquest protocol sorgeix de la demanda de la comissió tècnica que va elaborar el Protocol comarcal per a l’abordatge de la violència masclista i l’objectiu és aconseguir que els nostres municipis disposin d’un espai públic igualitari i protegit per a totes i tots.
  Arxivat a: General
Pàgina 1 de 51 Següent