Portada > Actualitat > Notícies > General

General

Opcions

Notícies per data

Notícies per temàtica

 1. Ple del Consell Comarcal constituït avui a Sabadell
  18/07/2019
  Aquest migdia s’ha constituït a l’Ajuntament de Sabadell el Plenari del Consell Comarcal del Vallès Occidental pel mandat 2019-2023. Han pres possessió del càrrec els 39 consellers i conselleres comarcals i ha estat escollit President l’alcalde de Castellar del Vallès, Ignasi Giménez, que ha rebut els vots dels consellers i conselleres dels grups comarcals del PSC, Junts per Catalunya i En Comú Guanyem.
  Arxivat a: General
 2. .
  18/07/2019
  Aquest divendres 19 de juliol a les 12:30 del migdia es celebrarà el Ple de Constitució del Consell Comarcal del Vallès Occidental sorgit després de les eleccions municipals del passat 26 de maig. Durant l’acte prendran possessió del seu càrrec les persones que esdevindran consellers i conselleres comarcals en aquest nou mandat i s’escollirà la Presidència de l’ens supramunicipal per al període 2019-2023.
  Arxivat a: General
 3. Rreunió de la Comissió tècnica comarcal de vulnerabilitat energètica
  12/07/2019
  La Comissió tècnica comarcal de vulnerabilitat energètica del Consell Comarcal s’ha reunit aquesta setmana amb representants de l'empresa ENDESA i el Gremi d’Instal·ladors de Terrassa amb l'objectiu de treballar circuits i possibles acords per millorar l’atenció de la població en situació de vulnerabilitat energètica, tant pel que fa al subministrament de llum com de gas.
  Arxivat a: General
 4. Ja es pot consultar la informació per la convocatòria 2019-2020
  11/07/2019
  Tot i la millora de les dades de l’atur i de determinats indicadors econòmics, moltes famílies del Vallès Occidental segueixen vivint en situació de vulnerabilitat. Fins aquest moment, s’han rebut ja 19.606 sol·licituds per ajuts individuals de menjador pel curs 2019-2020, una xifra que seguirà augmentant ja que la convocatòria d’ajuts es torna a obrir un cop iniciat el curs i resta oberta al llarg del curs escolar.
  Arxivat a: General
 5. Sessió sobre economia circular al Parc de Recerca de la UAB
  08/07/2019
  L'oportunitat que suposa repensar la gestió de l’aigua sota els principis de l'economia circular, per fer front a l'escassetat de recursos i als efectes del canvi climàtic, va ser el tema central de l’últim brunch d'innovació del Hub b30, que va tenir lloc el 5 de juliol al Parc de Recerca UAB.
  Arxivat a: General
 6. Seu del Consell Comarcal
  08/07/2019
  El proper divendres 19 de juliol a les 12:30 del migdia es celebrarà el Ple de Constitució del Consell Comarcal del Vallès Occidental sorgit després de les eleccions municipals del passat 26 de maig. Durant l’acte prendran possessió del seu càrrec les persones que esdevindran consellers i conselleres comarcals en aquest nou mandat i s’escollirà la Presidència de l’ens supramunicipal per al període 2019-2023.
  Arxivat a: General
 7. Jornada de treball celebrada avui a Castellar del Vallès
  28/06/2019
  Actualment a la comarca hi ha constituïts 14 espais o entitats que estan relacionades amb la fabricació i divulgació digital i en aquests moments s’estan constituint 3 espais més: un a Castellar del Vallès, per part de l’Ajuntament, un altre impulsat per l’Ajuntament de Sabadell i un tercer a la UAB. D’aquesta manera, ben aviat es comptarà amb 17 espais oberts al públic, en el que és una aposta per la innovació social tecnològica com a eina per a la transformació en les formes d’apropar a la ciutadania els canvis, eines i recursos digitals.
  Arxivat a: General
 8. Les obres començaran el 20 de juliol
  28/06/2019
  Aquest mes de juliol començaran les obres de millora del mercat comarcal de fruites i verdures, Mercavallès, consistents en la renovació del paviment de la nau i els seus accessos laterals. Es tracta d’unes obres de gran envergadura esperades i necessàries que ens permetran guanyar qualitat a la llotja, però també provocaran certes afectacions a l’equipament mentre es duguin a terme. És per això que el Consell Comarcal –ens gestor de Mercavallès- juntament amb l’Associació de Majoristes, han dissenyat un seguit d’actuacions per tal de minimitzar les afectacions i garantir el normal funcionament del mercat.
  Arxivat a: General
 9. Avui, 28 de juny, ens sumem al Dia per l’Alliberament de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals
  28/06/2019
  El Consell Comarcal es suma avui a la commemoració del Dia per l’Alliberament de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals. A la façana de la institució oneja la bandera LGTBI i l’entitat s’ha adherit al Manifest Institucional impulsat per la Diputació de Barcelona. A més, per tal de seguir avançant com a institució en el reconeixement de la diversitat, s’han programat sessions de treball amb els treballadors i treballadores de la institució.
  Arxivat a: General
 10. Representants de la Federació d'ADF al Consell Comarcal
  25/06/2019
  A les portes d’una important onada de calor que preveu temperatures molt altes a tot Catalunya i un alt risc d’incendi, aquest matí la Federació d’ADF de la comarca i el Consell Comarcal del Vallès Occidental han presentat un nou vehicle fruit del conveni de col·laboració entre les dues entitats. Es tracta d’un vehicle que complementa la flota actual i que els coordinadors d'intervenció de la comarca utilitzaran per poder desplaçar-se als serveis. Des de les ADF recorden que estem a les portes d’una situació extrema i que cal accentuar totes les precaucions per evitar incendis al bosc.
  Arxivat a: General
Pàgina 1 de 69 Següent