Portada > Actualitat > Notícies > General

General

Opcions

Notícies per data

Notícies per temàtica

 1. Compareixença de les alcaldies del Vallès Occidental afectades pels talls de llum
  15/01/2021
  Un total de 14 alcaldies de Vallès Occidental denuncien talls indiscriminats de llum als seus municipis i la manca de resposta de la companyia Endesa. Des de les diferents alcaldies s’ha exposat la situació que viuen a cada municipi i les actuacions que s’han portat a terme. Des del Vallès Occidental es denuncia la manca de manteniment de les instal·lacions elèctriques i la manca de resposta de la companyia davant la ciutadania i els ajuntaments.
  Arxivat a: General
 2. L'Oficina d'habitatge dona servei a 19 municipis de la comarca
  14/01/2021
  Des de l’any 2008 el Consell Comarcal acorda anualment una col·laboració amb l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, que pren el format De conveni d’encàrrec de gestió i per aquest motiu, l’òrgan competent per aprovar-la és el Ple. Aquest conveni ha de cobrir la tasca que fa l’Oficina Comarcal que abasta actuacions a 19 municipis de la comarca. A 9 d’aquests municipis els ofereix un servei integral amb tots els programes d’habitatge.
  Arxivat a: General
 3. Vallès Circular
  14/01/2021
  Des del Consell Comarcal s’està engegant el projecte Ciutats Circulars amb 9 municipis de la comarca. Aquesta actuació està alineada amb les directrius del nou Pla d’Actuació Comarcal i amb els objectius de desenvolupament sostenible, així com també amb la voluntat de les alcaldies de la comarca, expressada al Pla de Reconstrucció,de treballar vers una sortida verda i circular a la crisi provocada per la Covid-19.
  Arxivat a: General
 4. El Consell Comarcal gestiona el transport escolar a la comarca
  14/01/2021
  El Ple comarcal ha aprovat iniciar l’expedient per a la contractació del servei de transport escolar obligatori i no obligatori del Vallès Occidental, per al curs 2021-2022, amb la possibilitat de pròrroga per al curs 2022-2023, 2023-2024 i 2024-2025, amb un pressupost base de licitació és de tres milions cent mil nou-cents trenta-dos euros amb seixanta-sis cèntims (3.100.932,66€), IVA exclòs.
  Arxivat a: General
 5. La major part d'activitats educatives es poden fer en format virutal aquest curs
  11/01/2021
  La nova Guia d’Activitats Educatives del Consell s’ha readaptat per poder seguir oferint propostes en un curs escolar ple d’incerteses en escenari Covid-19. Des d’aquest mes de gener els centres educatius de la comarca poden sol·licitar les activitats educatives que ofereix el Consell Comarcal i que enguany s’han adaptat al context de la pandèmia.
  Arxivat a: General
 6. El Consell Comarcal gestiona el transport escolar a la comarca
  11/01/2021
  El Servei de transport escolar s'ha prestat aquest matí amb normalitat i sense incidències. El Consell Comarcal va alertar ahir els operadors de l'alerta de Protecció Civil per situació climatològica adversa i ha fet seguiment del desenvolupament del servei.
  Arxivat a: General
 7. Previsió del CECAT per la nit d'avui
  10/01/2021
  El Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT), en el seu comunicat d’aquest vespre apunta situa el Vallès Occidental en “situació de risc meteorològic mitjà” pel dia de demà, dilluns 11 de gener, de les 0.00 hores i fins les 06.00 hores. El Pla NEUCAT indica possibilitats de nevades durant aquesta nit. Davant d’aquesta situació, el Consell Comarcal fa seguiment de la situació meteorològica per les possibles afectacions al transport escolar en l’entrada de les escoles de demà al matí.
  Arxivat a: General
 8. Autor: PIMEC
  04/01/2021
  En el marc el projecte PIMEC Covid Free, el Consell Comarcal està col·laborant amb aquesta entitat i amb cinc ajuntaments de la comarca per poder realitzar tests d’antígens als polígons industrials del Vallès Occidental. Els tests es faran del 12 al 18 de gener a diferents punts de la comarca a través d’unitats mòbils. Aquestes comptaran amb equips sanitaris formats per a professionals qualificats i certificats. Aquesta actuació forma part del Pla de Xoc Covid-19 per a la Reactivació Socioeconòmica del Vallès Occidental.
  Arxivat a: General
 9. .
  04/01/2021
  El 7 de gener a les 00:00 hores entren en vigor les noves mesures per frenar l'expansió de la Covid-19 davant l'augment de casos que s'ha produït els darrers dies. Les noves mesures tindran una vigència de 10 dies i seran avaluades contínuament. Aquestes mesures inclouen el confinament perimetral municipal durant tota la setmana.
  Arxivat a: General
 10. Busques feina?
  04/01/2021
  Fins el 19 de gener està obert el termini per a presentar-se al procés selectiu amb l'objecte de crear una borsa de treball de personal tècnic/a mig de promoció econòmica.
  Arxivat a: General
Pàgina 1 de 101 Següent