Portada > Actualitat > Notícies > General

General

Opcions

Notícies per data

Notícies per temàtica

 1. Es poden presentar els currículums fins el 2 de juliol
  22/06/2021
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental preveu contractar properament 13 joves per a cobrir 12 llocs de treball en règim temporal i de contracte laboral en practiques de joves en formació, destinats a persones beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya per incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. El proper dia 8 de juliol es farà una sessió informativa online, per explicar la convocatòria i els perfils sol·licitats a les persones interessades.
  Arxivat a: General
 2. L'entorn de l'Ermita de les Arenes de Castellar del Vallès ha acollit la signatura del conveni de col·laboració entre el Consell Comacal i la Federació d'ADF del Vallès Occidental
  21/06/2021
  Aquest migdia s’ha signat el Conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Vallès Occidental i la Federació d’ADF del Vallès Occidental per finançar i fer difusió de les actuacions de prevenció activa i passiva dels incendis forestals a la comarca. El Consell referma un any més el seu compromís amb la Federació d’ADF i renova el conveni de col·laboració amb una aportació de 6.000 euros.
  Arxivat a: General
 3. La mostra serà itinerant i també forma part de la Guia d'Activitats Educatives pel curs 2021-22
  21/06/2021
  L’Exposició itinerant VIATGE A TATINUTROPO, per combatre prejudicis i rumors sobre la diversitat s’ha renovat amb la finalitat d’incorporar la realitat que viuen les persones refugiades als països d’origen, durant el trànsit migratori i quan arriben a un nou territori. Aquesta mostra, es podrà veure als municipis de la comarca i els visitants podran posar-se al lloc de les persones que inicien un procés migratori. La mostra també s’inclourà a la Guia d’Activitats Educatives del curs 2021-22.
  Arxivat a: General
 4. La nova web ja està oberta!
  18/06/2021
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha presentat avui els nous espais virtuals de la Xarxa Jove Vallès, un nou portal web i un compte d’Instagram que aglutinen tota la informació destinada al jovent. El portal recull informació dels diversos serveis d’informació juvenil que hi ha a la comarca, així com dels recursos existents a cada municipi. S’hi pot trobar informació i recursos sobre Educació i treball, Habitatge, Igualtat i drets socials, Lleure cultura i participació i Salut i consums. També hi ha una agenda d’activitats dels diferents municipis pel jovent.
  Arxivat a: General
 5. European Days Universitat de Pàdua
  18/06/2021
  La Universitat de Pàdua ha organitzat aquesta setmana unes jornades europees per debatre i exposar diferents serveis i experiències en acompanyament a la ciutadania i a la infància. El Consell Comarcal ha estat convidat a presentar-hi el Servei d'Informació i acompanyament emocional a la ciutadania que es va posar en marxa durant el confinament sever, el març de 2020 i que ha estat reconegut com un servei innovador.
  Arxivat a: General
 6. Ja està disponible el nou mapa de recursos per l’abordatge de les violències masclistes
  17/06/2021
  Ja es pot consultar el nou Mapa de recursos comarcal per l’abordatge de les violències masclistes que recull tots aquells serveis, que d’una manera més o menys directa, intervenen o poder fer-ho en l’àmbit de les violències masclistes. Aquesta setmana s’ha presentat a les persones membres de la Comissió tècnica comarcal de la Xarxa per a l’abordatge de les violències masclistes del Vallès Occidental.
  Arxivat a: General
 7. La presentació es va fer al claustre del Castell Cartoixa de Vallaparadís de Terrassa
  17/06/2021
  El Consell Comarcal ha presentat el nou programa de Turisme educatiu que neix per promocionar el turisme de proximitat en el marc del desenvolupament sostenible del territori. El programa consta de tres eixos, destinats a l’alumnat, el professorat i les famílies i es basa en una oferta de propostes i activitats de les empreses del sector de la comarca.
  Arxivat a: General
 8. Foto UAB 2
  11/06/2021
  La Universitat ha signat un acord amb els consells comarcals del Vallès Occidental i el Vallès Oriental, i amb els ajuntaments de Sant Cugat del Vallès i Mollet del Vallès. A través de la nova càtedra, s’elaborarà un anuari d’emprenedoria i innovació social i es lliuraran premis a projectes d’aquest àmbit.
  Arxivat a: General
 9. Habitatges
  10/06/2021
  La crisi de la COVID-19 està tenint un impacte molt notable en el camp de l’habitatge amb repercussions en la dinàmica de la construcció i el mercat immobiliari, així com sobre la demanda, donant lloc a canvis en les preferències residencials de la població. Una altra conseqüència remarcable ha estat l’increment de les situacions d’exclusió residencial arran de la pandèmia i l’agreujament de les dificultats d’accés i permanència a l’habitatge. En el marc de l’estudi Impacte de la COVID-19 sobre la població del Vallès Occidental i el procés del Pla comarcal per a la Protecció social s’ha celebrat la sessió sobre habitatge i vulnerabilitat amb la participació d’experts i representants del món municipal i entitats.
  Arxivat a: General
 10. .
  10/06/2021
  El Consell Comarcal està treballant per a posar en marxa un nou programa a partir del setembre que desplegui diferents activitats per tal d’apropar a les PIMES les noves tecnologies digitals i impulsi la fabricació additiva. Aquesta és clau per a la transformació del teixit industrial i suposa un canvi de model de fabricació i del model de negoci.
  Arxivat a: General
Pàgina 1 de 111 Següent