Portada > Actualitat > Notícies > General

General

Opcions

Notícies per data

Notícies per temàtica

 1. Oficina d'habitatge del Vallès Occidental
  18/01/2018
  El Ple del Consell Comarcal ha aprovat avui per quart any consecutiu una pròrroga del conveni de col•laboració signat el 2014 entre l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i el Consell Comarcal del Vallès Occidental, relativa a l’Oficina d’Habitatge de la comarca. La finalitat és donar continuïtat a les tasques que aquest servei desenvolupa en el territori des de l’any 2008 en matèria d’assessorament i serveis relatius a l’habitatge.
  Arxivat a: General
 2. Imatge de la sessió del Ple del 18 de gener de 2018
  18/01/2018
  El ple ordinari del Consell Comarcal del 18 de gener ha aprovat la modificació de l’ordenança Fiscal número 9 referent a la taxa d’avaluació mediambiental. També ha aprovat la modificació del Reglament del Mercat comarcal Mercavallès i el calendari de sessions del Ple comarcal per aquest any 2018.
  Arxivat a: General
 3. Cartell tallers Sant Quirze del Vallès.
  18/01/2018
  Els tallers van dirigits a la ciutadania i ofereixen eines pràctiques i recursos per millorar la gestió de la llar, l’administració econòmica i l’autonomia familiar. Sant Llorenç Savall i Palau-Solità i Plegamans ja estan impartint aquestes formacions, sorgides del grup de treball de projectes de l’Àrea Bàsica de Serveis Socials del Vallès Occidental que es reuneix periòdicament al Consell Comarcal.
  Arxivat a: General
 4. Una de les maquetes que es poden veure a l'exposició "Veure i tocar".
  15/01/2018
  Arxiu Històric de Terrassa – Arxiu Comarcal del Vallès Occidental exhibeix una selecció de peces del Museu Tiflològic de l’ONCE, que volen oferir una experiència estètica derivada de les obres d’art a les persones cegues o amb discapacitats visuals greus. L’exhibició commemora els 25 anys de la creació del museu, situat a Madrid.
  Arxivat a: General
 5. Interior del mercat comarcal.
  12/01/2018
  El mercat comarcal disposa de vuit parades disponibles per a la venda a l’engròs de fruites, verdures i altres productes complementaris dins de la nau de Mercavallès. La convocatòria ja s’ha obert, i es tracta de llicències d’ocupació temporal amb una durada màxima de 4 anys i no més enllà del 31 de març de 2022. Les parades disponibles són les següents: 1, 24, 30, 31, 32, 33/2, 34 i 41.
  Arxivat a: General
 6. Ignasi Giménez, president de l'organització, i Lucio Gat amb els dos vehicles híbrids adquirits pel Consell.
  09/01/2018
  Els nous vehicles substitueixen els cotxes que fins ara han estat utilitzant els treballadors i treballadores en la seva feina habitual i es destinaran als diferents serveis de la institució. L’aposta per l’adquisició d’aquests vehicles obeeix a la voluntat de l’organització de contribuir a la millora del medi ambient i el foment de l’economia verda.
  Arxivat a: General
 7. Lliurament de premis de la 5a edició del Concurs Piula
  09/01/2018
  La cinquena edició de la campanya de sensibilització “Piula contra la violència masclista” ha rebut aquest any 901 piulades, de les quals han optat al concurs 551, les que complien tots els requisits per concursar. La iniciativa es promou des del Consell Comarcal del Vallès Occidental entorn el 25 de novembre per commemorar el Dia Internacional per l'Eradicació de la Violència Masclista, i té com a objectiu la conscienciació del col•lectiu jove de la comarca contra la violència masclista. Aquesta tarda ha tingut lloc l’acte de lliurament de premis, on han assistit Ignasi Giménez, president del Consell Comarcal, Montserrat Rueda, consellera de l’Àrea de Benestar Social de l’ens i Javier Silva, alcalde de Polinyà.
  Arxivat a: General
 8. Visita a les instal·lacions de Canal Terrassa
  28/12/2017
  Durant el mes de desembre diferents joves vinculats als programa Singulars i al Programa Joves per l’Ocupació, han fet visites a empreses per tal de conèixer l’entorn productiu. En l’àmbit de la comunicació, s’han realitzat dues visites a mitjans de comunicació públics de referència de la comarca, Canal Terrassa i Ràdio Sabadell.
  Arxivat a: General
 9. Feliç 2018!
  22/12/2017
  Des del Consell Comarcal us desitgem molt bones festes i que tingueu una molt bona entrada d'any 2018!
  Arxivat a: General
 10. Estalvi energètic
  20/12/2017
  Es vol donar resposta a les demandes relacionades amb les despeses domèstiques en moments de crisi econòmica
  Arxivat a: General
Pàgina 1 de 38 Següent