Portada > Actualitat > Notícies > Immigració

Immigració

Opcions

Notícies per data

Notícies per temàtica

 1. Una de les sessions del curs d'acollida realitzat a Palau-solità i Plegamans aquest mes de juny
  27/06/2018
  El Servei de primera acollida comarcal ha finalitzat un nou curs al qual han participat 12 persones al municipi de Palau-solità i Plegamans. Es tracte del curs de mòdul C on s’han tractat temes sobre l’organització política i administrativa de l’estat i Catalunya, drets i deures de les persones estrangeres, serveis i recursos, així com el coneixement de la cultura i trets característics de la societat catalana. Al llarg del 2018 es realitzaran més formacions com aquesta a altres municipis de la comarca.
  Arxivat a: General, Immigració
 2. Reunió sobre asil i refugi celebrada avui al Consell Comarcal
  19/06/2018
  • La demanda primordial de les entitats són recursos d’habitatge per a poder llogar per a fer l’acollida • La commemoració demà, 20 de juny, el Dia de les Persones refugiades coincideix enguany en uns dies clau per l’acollida de persones refugiades
  Arxivat a: General, Immigració
 3. Cartell xerrada Servei de Primera Acollida
  15/05/2018
  En la sessió es donarà a conèixer el servei que s’ofereix en matèria de primera acollida des del Consell Comarcal del Vallès Occidental, com l’assessorament o cursos de formació per a persones nouvingudes. A més, es proporcionarà informació sobre els principals àmbits de la Llei d’estrangeria. Aquesta xerrada s’emmarca en el Servei de Primera Acollida comarcal per a persones estrangeres en col•laboració amb l’associació Noves Vies.
  Arxivat a: General, Immigració
 4. Persones assistents al curs durant la visita guiada que s'ha realitzat al municipi.
  02/05/2018
  La formació sobre “Coneixements de la societat catalana i el seu marc jurídic” organitzada a Sentmenat pel Servei de Primera Acollida del Consell Comarcal del Vallès Occidental ha comptat amb la participació de 14 persones. L’objectiu del curs és aportar eines inicials que facilitin la incorporació a la societat catalana de les persones nouvingudes, així com el coneixement de la societat acollidora.
  Arxivat a: General, Immigració
 5. Núria Colomé i Montserrat Rueda inaugurant el curs a Sentmenat.
  18/04/2018
  La formació “Coneixements de la societat catalana i el seu marc jurídic” correspon al Mòdul formatiu C de 15 hores de durada, emmarcat en el Servei de Primera Acollida per a persones estrangeres del Consell Comarcal del Vallès Occidental. La inauguració del curs va tenir lloc ahir a la tarda a càrrec de l’alcaldessa de Sentmenat, Núria Colomé, i la consellera de l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal, Montserrat Rueda.
  Arxivat a: General, Immigració
 6. Assistents al curs de Vacarisses durant una de les visites realitzades.
  13/04/2018
  Recentment ha finalitzat la formació sobre “Coneixements de la societat catalana i el seu marc jurídic”a Vacarisses emmarcada en el Servei de Primera Acollida per a persones estrangeres del Consell Comarcal del Vallès Occidental. L’objectiu del curs és aportar eines que facilitin la incorporació a la societat catalana de les persones nouvingudes, així com el coneixement de la societat acollidora.
  Arxivat a: General, Immigració
 7. Curs de primera acollida a Vacarisses
  13/02/2018
  La formació “Coneixements de la societat catalana i el seu marc jurídic” correspon al Mòdul formatiu C de 15 hores de durada, emmarcat en el Servei de Primera Acollida per a persones estrangeres del Consell Comarcal del Vallès Occidental. En aquestes sessions es tractarà el coneixement sobre la cultura catalana i l’àmbit normatiu, així com temes corresponents a la legislació d’estrangeria. L’assistència i aprofitament d’aquesta formació donaran accés al certificat de primera acollida per a persones estrangeres.
  Arxivat a: General, Immigració
 8. La sessió tindrà lloc el proper dia 21 de novembre
  09/11/2017
  El proper dimarts 21 de novembre, el Servei de Primera Acollida del Consell Comarcal organitza una xerrada sobre la llei d’estrangeria i el servei de primera acollida. Es donaran a conèixer els principals àmbits de la llei i també s’explicaran els serveis que s’ofereixen en matèria de primera acollida des del Consell Comarcal, com l’assessorament o els cursos de formació per a les persones nouvingudes. En la xerrada també hi participarà l’Associació Noves Vies, experts en temes d’estrangeria.
  Arxivat a: General, Immigració
 9. Obertura del curs d'alfebetització a Sentmenat
  10/10/2017
  Aquest dilluns ha començat a Sentmenat el curs d’alfabetització de català amb 20 persones inscrites. Aquesta acció formativa s’organitza des del Servei de Primera Acollida que presta l’àrea de Benestar Social del Consell Comarcal del Vallès Occidental de manera itinerant als municipis de l’Àrea Bàsica de Serveis Socials. En la primera sessió del curs, l’alcaldessa de Sentmenat, Montse Rueda, va donar la benvinguda als i les participants i els va animar a poder seguir la formació que s’allargarà durant les properes setmanes.
  Arxivat a: General, Immigració
 10. Places disponibles per al nou curs del Servei d'Acollida
  28/09/2017
  El Servei de Primera Acollida de l'Àrea de Benestar Social, organitza un curs d'alfabetització en llengua catalana per a persones adultes d'origen estranger al municipi de Sentmenat. El curs s'iniciarà el 9 d'octubre i finalitzarà al mes de desembre. El curs es realitzarà de dilluns a dijous en horari de tarda a l'Escola d'adults de Sentmenat.
  Arxivat a: General, Immigració
Pàgina 1 de 2 Següent