Portada > Actualitat > Notícies > General

General

Opcions

Notícies per data

Notícies per temàtica

 1. Darrera sessió del ple comarcal del mandat 2015-2019
  09/05/2019
  Aquesta tarda s’ha celebrat el darrer ple del mandat corporatiu 2015-2019 del Consell Comarcal del Vallès Occidental. En el transcurs del plenari, el president Ignasi Giménez, alcalde de Castellar del Vallès, ha agraït als consellers i conselleres comarcals “la vostra feina, la vostra dedicació, la vostra estima per aquesta organització. Vull agrair-vos el diàleg, les complicitats, els somriures i les encaixades de mà. També vull agrair-vos la discrepància, el fet que hagueu dubtat, de mi, de la política, de les decisions que haguem pogut prendre”.
  Arxivat a: General
 2. La Fira Modernista es celebra aquest cap de setmana
  09/05/2019
  De l’10 al 12 de maig té lloc la Fira Modernista de Terrassa. Un any més, el Consell Comarcal del Vallès Occidental hi serà present amb un estand al Raval de Montserrat, on es podrà trobar informació de diferents propostes turístiques a la comarca, productes de proximitat i indrets per descobrir.
  Arxivat a: General
 3. Imatge d'un dels tallers sobre indústria realitzats a un IES de la comarca
  09/05/2019
  Aquesta setmana s’ha realitzat l’últim dels 12 tallers Gaudeix de la indústria. Que no embruta! Organitzats pel Consell Comarcal enel marc del Pacte per la Reindustrialització del Vallès Occidental i des de la mesura de la Mesa de la formació del Vallès Occidental. Durant el tercer trimestre del curs escolar 2018-2019 hi ha participat un total de 272 alumnes del cursos de 1r, 2n i 4rt d’ESO.
  Arxivat a: General
 4. Sessió sobre seguretat alimentaria celebrada aquesta setmana
  09/05/2019
  Aquesta setmana ha tingut lloc a Barcelona la tercera sessió sobre la Seguretat alimentària en les donacions i el reaprofitament alimentari adreçada a entitats socials i voluntaris que intervenen en la donació dels aliments. La sessió es va celebrar a la seu del laboratori de l’Agència de Salut Pública de Barcelona i va comptar amb representants d’entitats socials i d’alguns projectes de lluita contra el malbaratament.
  Arxivat a: General
 5. Més de 150 persones han assisitit a aquesta 3a edició del Market Place
  07/05/2019
  Aquest matí s’ha celebrat a la 3a edició del Market Place en Economia Circular dins la iniciativa Vallès Circular i en el marc del Pacte per la Reindustrialització de la comarca. Hi ha assistit més de 200 persones provinents d’empreses, entitats, i ens locals. En aquest marc, 45 empreses i entitats han presentat les serves propostes de productes i serveis per avançar en el canvi de model econòmic. En aquesta ocasió la jornada es realitza al Nodus Barberà, organitzada pel Consell Comarcal del Vallès Occidental amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barberà del Vallès. El Consell Comarcal també hi ha presentat el projecte Boscos del Vallès i el projecte Recooperem d'aprofitament alimentari.
  Arxivat a: General
 6. Podeu consultar l'informe complert a l'enllaç de la notícia
  06/05/2019
  L’Observatori del Consell Comarcal del Vallès Occidental ha publicat l’informe Dinàmica, accés i característiques del Parc d’habitatges del Vallès Occidental que realitza una extensa diagnosi sobre la situació i característiques del parc d’habitatges, i la problemàtica de l’accés i l’exclusió residencial a escala de la comarca, comparant-la amb Catalunya i la Regió metropolitana i també amb dades a nivell local.
  Arxivat a: General
 7. El Consell Comarcal realitza una auditoria energètica de la seu per optimitzar la demanda energètica de la instal•lació.
  03/05/2019
  El Consell Comarcal ha signat recentment un conveni marc amb la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) en matèria de recerca, innovació i desenvolupament d’estratègies territorials en l’àmbit comarcal. Els objectius del conveni són planificar i desenvolupar iniciatives de recerca, formació i innovació conjuntes, així com col·laborar amb altres agents del sistema de recerca del territori o el foment d’intercanvi d’experiències, entre d’altres.
  Arxivat a: General
 8. Encara estan obertes les inscripcions al Market Place 2019
  03/05/2019
  El proper dimarts, 7 de maig, es celebra la 3a edició del Market Place en Economia Circular dins la iniciativa Vallès Circular i en el marc del Pacte per la Reindustrialització de la comarca. Les empreses CELSA Group, BASF Espanya i Recyclers Market presentaran la seva estratègia per l’economia circular i 45 empreses i entitats presentaran les serves propostes de productes i serveis per avançar en el canvi de model econòmic. En aquesta ocasió la jornada es realitza al Nodus Barberà, organitzada pel Consell Comarcal del Vallès Occidental amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barberà del Vallès
  Arxivat a: General
 9. Estand del Consell Comarcal al Mercat d'Escapades de Catalunya
  03/05/2019
  Des d’avui divendres i fins diumenge, 5 de maig, el Vallès Occidental es promociona a la cinquena edició del Mercat d’Escapades de Catalunya, que es celebra al Passeig de Lluís Companys (Arc de Triomf) a Barcelona. El Consell Comarcal hi participa amb un estand propi on es fa difusió de les activitats i experiències que es poden fer al Vallès Occidental.
  Arxivat a: General
 10. La Brúixola industrial
  25/04/2019
  El Consell Comarcal ha iniciat un nou programa d’ocupació per a dones a l’atur i amb una formació tècnica alta, “Talent femení i Transformació de la indústria al Vallès Occidental”. El programa té per objectiu impulsar l’ocupació del sector industrial posant l’accent en l’accés i permanència de les dones a la indústria. Hi participen 15 dones de la comarca. La primera actuació del programa, “La Brúixola industrial”, preveu un seguit de visites a empreses per tal de conèixer les diferents ocupacions industrials.
  Arxivat a: General
Anterior Pàgina 2 de 67 Següent