Portada > Actualitat > Notícies > General

General

Opcions

Notícies per data

Notícies per temàtica

 1. Adhesiu campanya Piula 2019
  04/11/2019
  Per 7è any consecutiu, el Consell Comarcal del Vallès Occidental ha posat en marxa, des del dia 1 de novembre, el concurs de piulades “@PiulaVallesOcc per unes relacions lliures de violències”.
  Arxivat a: General
 2. Els 12 joves es s'han incorporat al Consell Comarcal aquesta setmana
  31/10/2019
  Un total de 12 joves han començat a treballar aquesta setmana al Consell Comarcal del Vallès Occidental en el marc del Programa de la Garantia Juvenil, amb el qual el Consell col•labora per quart any consecutiu. Aquest programa correspon a un contracte de règim temporal en pràctiques, d’una durada de 6 mesos, per a joves en formació d’entre 19 i 29 anys. L’objectiu del programa és introduir-los en l’àmbit laboral i públic permetent-los adquirir experiència en les disciplines que han estudiat.
  Arxivat a: General
 3. Activitats amb gent gran
  31/10/2019
  En el marc del programa d’ocupació Projectes Singulars, en el qual participen 150 joves d’entre 16 i 29 anys, el jovent realitza diferents accions culturals i cíviques a entitats de la comarca. Aquestes accions socials tenen com a objectiu enfortir el vincle de les persones participants amb el seu entorn social i cultural així com amb entitats, associacions, etc. i els aporten habilitats i competències que els poden ajudar en la seva vida laboral. Aquest mes d’octubre s’han realitzat diverses accions emblemàtiques: un taller de robòtica per a infants, un taller de Halloween amb l’Ampa d’una escola, suport a campanyes de donació de sang, suport a la organització de la cursa de la dona de Terrassa, un concert en una llar d’avis i diferents activitats de relació amb la gent gran.
  Arxivat a: General
 4. La Fira de Mostres de Girona s'emmarca en les Fires de Sant Narcís
  30/10/2019
  Aquest cap de setmana llarg es celebra la 58ena edició de la Fira de Mostres de Girona, la fira multisectorial més gran de la província de Girona on es donen cita tot tipus de serveis de turisme, alimentació, indústria i tecnologia, motor i emprenedoria. En aquest marc, el Vallès Occidental hi serà present promocionant l’oferta de turisme de proximitat a l’estand de la Diputació de Barcelona.
  Arxivat a: General
 5. Inici del projecte d'emprenedoria a l'escola a Viladecavalls
  30/10/2019
  El Consell Comarcal participa al Programa Cultura Emprenedora a l’Escola (CuEmE) impulsat per la Diputació de Barcelona amb l’objectiu de fomentar els valors de la cultura emprenedora en els alumnes del cicle superior d’educació primària. Durant un curs escolar, l'alumnat crea i gestiona una cooperativa escolar amb el suport de la comunitat educativa, l'administració i altres agents socials de la seva localitat. Aquest curs hi participen a les comarques de Barcelona més de 9.500 nois i noies de 236 escoles, que es posen a treballar per tal de crear 401 cooperatives.
  Arxivat a: General
 6. Signatura del compromís Ciutats Sostenibles
  29/10/2019
  Aquesta setmana engega a Dinamarca el projecte europeu “CITYLOOPS-Demostracions de desenvolupament urbà sistèmic per ciutats circulars i regeneratives” que compta amb la participació del Consell Comarcal en el marc del Vallès Circular. Com a marc de compromís i impuls del projecte, ahir dia 28 va tenir lloc a Høje-Taastrup (Dinamarca) la signatura d’una Declaració de Ciutats Circulars, per part de representants institucionals de les diferents ciutats implicades en l’execució.
  Arxivat a: General
 7. Presentació de la nova edició del programa Piula contra la violència masclista
  28/10/2019
  Aquesta tardor, coincidint amb la commemoració del 25 de novembre com a Dia Internacional per l’Erradicació de la Violència contra les Dones, el Consell Comarcal engega noves accions de prevenció envers les violències masclistes als centres educatius del Vallès Occidental. Es posa en marxa la 7a edició del concurs “Piula contra les violències masclistes” i nous tallers als instituts. L'objectiu d’aquestes accions és assolir un canvi sociocultural que afavoreixi les relacions interpersonals igualitàries i lliures de violència. També es donaran eines per detectar i prevenir les violències masclistes i LGTBIfòbiques.
  Arxivat a: General
 8. Fotografia de família de bona part dels delegats i delegades del Vallès Occidental amb la vicepresidenta del Cons
  25/10/2019
  Un total de 24 persones grans de la comarca són avui els representants del Vallès Occidental en el 8è Congrés de la Gent Gran de Catalunya. Es tracta de persones grans dels diferents municipis del Vallès Occidental que han estat designats per cada ajuntament. Aquests delegats i delegades comarcals assisteixen i participen avui a les diferent sessions del Congrés, acompanyats de la vicepresidenta 2a i consellera de Drets Socials del Consell, Miriam Casaramona.
  Arxivat a: General
 9. II Trobada d’observatoris socioeconòmics i urbans locals
  25/10/2019
  Aquesta setmana s’ha celebrat la II Trobada d’observatoris socioeconòmics i urbans locals, organitzada per la Xarxa d’Observatoris del Desenvolupament Econòmic Local (XODEL) i el Grup d’observatoris de REDEL (Red de Entidades para el Desarrollo Local). L’Observatori del Consell Comarcal del Vallès Occidental ha participat a la sessió per tal de fomentar l’intercanvi d’experiències amb altres observatoris i avançar en el tractament de dades locals.
  Arxivat a: General
 10. Taula de la qualitat de l'aire
  24/10/2019
  Aquest migdia s’ha constituit i reunit la Taula política per la qualitat de de l’aire del Vallès Occidental. Aquest òrgan, fruit de l’acord del Consell d’Alcaldies, ha d’elaborar el Pla Supramunicipal per la qualitat de l’aire de la comarca, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. Aquesta Taula està formada per tots els ajuntaments del Vallès Occidental i comptarà amb l’assessorament d’experts en els diferents àmbits de treball. Avui, el Consell Comarcal ha presentat un primer paquet de 15 mesures que els municipis poden aplicar de forma imminent per millorar la qualitat de l’aire i mentre s’elabora el Pla que ha de contenir el full de ruta a seguir.
  Arxivat a: General
Anterior Pàgina 2 de 76 Següent