Portada > Actualitat > Notícies > General

General

Opcions

Notícies per data

Notícies per temàtica

 1. El Consell Comarcal reobre el 25 de maig
  25/05/2020
  Avui dilluns, 25 de maig reobrirà les portes el Consell Comarcal i començaran a treballar diferens persones en llocs de treball essencials presencials. D’aquesta manera iniciem el retorn gradual del personal.
  Arxivat a: General
 2. Ja està disponible l'informe de l'Observatori Comarcal amb les dades del 2019
  22/05/2020
  La situació de vulnerabilitat de les dones que pateixen violència masclista s’ha vist agreujada pel moment actual de confinament i la convivència contínua de les víctimes amb els agressors. Diferents indicadors permeten copsar l’impacte de la crisi sobre aquesta problemàtica, a l’espera de noves dades que puguin aportar els propers mesos les instàncies judicials. El que es sap fins el moment és que el nombre de trucades a la línia 900 900 120, d’atenció contra la violència masclista, ha augmentat notablement a la comarca durant les primeres setmanes de confinament.
  Arxivat a: General
 3. El Ple del Consell Comarcal s'ha celebrat telemàticament aquesta tarda
  21/05/2020
  El Ple del Consell Comarcal del Vallès Occidental celebrat aquesta tarda ha aprovat destinar els imports que finalment resultin de les renuncies dels grups comarcals a les assignacions econòmiques que perceben com a grup a la investigació de la lluita contra la COVID-19. Les properes setmanes es mantindrà contacte amb diferents centres de recerca o mèdics per tal d’establir el millor destí possible en l’àmbit comarcal.
  Arxivat a: General
 4. Ja es pot consultar l'informe de Observatori comarcal
  21/05/2020
  La reducció de la mobilitat durant el període de confinament de la pandèmia de la Covid-19 ha suposat un impacte positiu en la millora de la qualitat de l’aire. La caiguda dràstica de la mobilitat durant la primera fase del confinament ha portat a una reducció generalitzada del trànsit, principal font d’emissió de contaminants a l’atmosfera. Els nivells diaris de diòxid de nitrogen al Vallès Occidental s’han reduït de mitjana a més de la meitat, en un 57%, entre el 14 de març i el 26 d’abril. Les dades de mobilitat analitzades també apunten que durant la primera fase de confinament entre el 85 i el 95% de la població va romandre a la seva àrea de residència.
  Arxivat a: General
 5. Seu del Consell Comarcal
  21/05/2020
  El Ple del Consell Comarcal celebra aquesta tarda la seva sessió del mes de maig i ho farà en format virtual. Per tal de garantir-ne la seva publicitat, la sessió es podrà seguir en directe pel canal de You Tube de la institució.
  Arxivat a: General
 6. Ja es pot fer la preinscripció als tallers de turisme
  19/05/2020
  El Consell Comarcal posa a disposició dels professionals del sector del turisme del Vallès Occidental un seguit de tallers dirigits tant al sector públic com privat per començar a dibuixar el nou escenari post Covid-19. Els Tallers de Turisme són sessions formatives que organitzen la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona amb la col·laboració del Consell Comarcal del Vallès Occidental, qui els gestiona al territori.
  Arxivat a: General
 7. El Consell d'Alcaldies s'ha celebrat telemàticament
  15/05/2020
  El Consell d’Alcaldies del Vallès Occidental s’ha reunit aquesta tarda amb el delegat territorial del govern a Barcelona i amb representants dels departaments de Salut i Interior. L’objectiu de la reunió ha estat compartir informació i resoldre dubtes dels municipis a l’entorn de les diferents fases de la desescalada. En concret, també s’han abordat les mesures que el govern de la Generalitat ha proposat al Ministeri de Sanitat per la Regió Sanitària Metropolitana Nord.
  Arxivat a: General
 8. Noves dades de l'impacte de la Covid-19 al Vallès Occidental
  08/05/2020
  L'Observatori comarcal ha publicat un nou informe de l'impacte de la crisi sanitària de la Covid-19 a l'activitat econòmica del Vallès Occidental. Com a novetat, l'informe recull les dades d'ERTOs per municipis. També s'ha publicat l'informe Infoatur del mes d'abril, que situa la taxa comarcal d'atur al 13'16%.
  Arxivat a: General
 9. El catàleg es pot consultar online
  06/05/2020
  En vista que les properes setmanes es pugui activar la preinscripció als centres educatius, el Consell Comarcal ha publicat avui el nou Catàleg de l’oferta formativa professional al Vallès Occidental, on s’hi pot trobar la informació dels cursos de formació professional amb una visió de conjunt. L’objectiu d’aquest producte és poder facilitar al jovent i les famílies l’elecció de les propostes formatives. El catàleg s’ha realitzat en el marc de la Mesa de la Formació i del Pacte per la Reindustrialització del Vallès Occidental.
  Arxivat a: General
 10. Dades impacte de la pandèmia a 5 de maig de 2020
  05/05/2020
  L'Observatori comarcal ha publicat avui una actualització de les dades de l'impacte de la pandèmia al Vallès Occidental, en base a les dades del Departament de Salut. En l'informe es pot comprovar que el nombre de casos diagnosticats a la comarca és clarament descendent a partir de la setmana d'abril, igual que en el cas de les defuncions. Tot i així, el Vallès Occidental és la tercera comarca catalana en nombre de defuncions acumulades.
  Arxivat a: General
Anterior Pàgina 2 de 89 Següent