Portada > Actualitat > Notícies > General

General

Opcions

Notícies per data

Notícies per temàtica

 1. Imatge principal
  17/01/2020
  El Vallès Occidental ha rebut avui la visita del Secretario General de Indústria y de la pequeña y mediana empresa del Ministerio de Indústria, Comercio y Turismo, Raül Blanco, qui ha mantingut una trobada-reunió amb els membres del Pacte per la Reindustrialització del Vallès Occidental. Durant la reunió s’ha presentat l’experiència del Pacte a la comarca i s’han presentat quatre projectes per donar una resposta efectiva a les noves situacions i dificultats del sector.
  Arxivat a: General
 2. Carles Rodríguez
  17/01/2020
  El vicepresident del Consell Comarcal i conseller de Territori i transició ecològica, Carles Rodríguez, ha participat aquest matí a la 1a Cimera Catalana d'Acció Climàtica convocada per la Generalitat de Catalunya. La Cimera ha estat un punt de trobada per acordar un full de ruta, a curt i mig termini, que permeti afrontar les polítiques de mitigació i d’adaptació al canvi climàtic, amb compromisos no només del Govern sinó de tots els agents implicats. La Cimera és una de les mesures que va aprovar l’executiu el passat mes de setembre per fer front a l’emergència climàtica.
  Arxivat a: General
 3. Eficiència energètica
  16/01/2020
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha iniciat aquest mes de gener el projecte “Prometeu. Energia eficient per a tu”, per promoure l’eficiència energètica entre la població. Durant tot l’any 2020, es realitzaran diferents actuacions informatives sobre quins són els drets energètics de la població i sobre quines mesures es poden prendre per tal de millorar l’eficiència energètica i com reduir la despesa i les factures en els subministraments bàsics a l’habitatge.
  Arxivat a: General
 4. Formació singulars - robòtica
  13/01/2020
  Durant tot l’any 2019, 165 persones joves de 18 municipis del Vallès Occidental han participat en el projecte Singulars “Industrialitza’t i transforma el teu futur” amb l’objectiu d’acompanyar i millorar l’ocupabilitat de persones joves en el mercat de treball, donant a conèixer la indústria de la comarca i introduint-la com una opció de futur en la seva trajectòria professional. El projecte ha finalitzat amb un índex d’inserció del 35 % de les 165 persones joves. En concret s’han assolit 55 insercions laborals i 20 insercions educatives i molts/es joves estan participant en processos de selecció i amb possibilitats reals d’inserció.
  Arxivat a: General
 5. Imatge de la reunió
  10/01/2020
  Els set municipis del Vallès Occidental per on passa l’R4 de Rodalies i que compten amb estacions s’han reunit avui al Consell Comarcal, junt amb el president i el vicepresident 3r de l’ens supramunicipal per abordar l’anunci del govern de la Generalitat d’encarregar a Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) l’explotació del nou servei ferroviari entre Barcelona i l’Aeroport del Prat. Els alcaldes i alcaldesses vallesans plantegen una opció més de connexió amb l’aeroport mitjançant el perllongament de la R4.
  Arxivat a: General
 6. Imatge dels tallers participatius
  09/01/2020
  En el marc del Pacte per la Reindustrialització, el Consell Comarcal està portant a terme diferents accions per impulsar la innovació social digital a la comarca. Promoure noves formes de cooperació i línies d'acció conjuntes entre els diferents espais de creació i divulgació digital per potenciar un ecosistema d'innovació digital a la comarca.
  Arxivat a: General
 7. Imatge de la sessió de presentació
  07/01/2020
  Aquest dimarts 7 de gener s’han incoporat al Consell Comarcal del Vallès Occidental 13 persones en el marc del Programa Enfeina’t i 34 més en el Programa Treball i Formació, per millorar les seves competències professionals i l’ocupabilitat a través de l’experiència laboral.
  Arxivat a: General
 8. Fotografia dels premiats en l'edició 2019 de l'acció promocional de Mercavallès
  20/12/2019
  El mercat comarcal Mercavallès es troba immers de ple en la campanya comercial de Nadal. En aquest marc durant el mes de desembre s’ha realitzat una acció promocional destinada als i les comerciants clients de la llotja. Aquest migdia, el president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, ha presidit el lliurament de premis de l’acció.
  Arxivat a: General
 9. Ignasi Giménez Renom (PSC)
  20/12/2019
  Arriben les festes de Nadal i amb elles un augment del consum i de la generació de residus. Fa temps que alertem de la necessitat de ser més responsables davant el consum i de fomentar la proximitat. Ara, l’emergència climàtica ens obliga a ser encara més curosos i a reflexionar sobre on comprem i què comprem. Darrerament, el model de comerç electrònic basat en grans distribuïdores mundials liderat per Amazon està quallant entre certs sectors de la societat. Però, som conscients del què significa? Som conscients de com treballen aquestes empreses i de l’impacte que tenen sobre el nostre territori?
  Arxivat a: General
 10. Portada de l'informe
  19/12/2019
  L’Observatori del Consell Comarcal del Vallès Occidental ha publicat una nova edició de l’informe anual Els Salaris al Vallès Occidental, a partir de l’explotació de la informació sobre salaris provinent de la Mostra Continua de Vides Laborals (MCVL), realitzada gràcies a la col•laboració de l’Oficina Municipal de Dades de l’Ajuntament de Barcelona. Segons l’estudi, el salari mitjà de la població resident al Vallès Occidental va ser de 28.007€ bruts l’any 2017, un 5,6% superior al de Catalunya.
  Arxivat a: General
Pàgina 1 de 79 Següent