Portada > Actualitat > Notícies > General

General

Opcions

Notícies per data

Notícies per temàtica

 1. Participació a la Fira de la Biomassa de Vic
  18/10/2018
  Aquesta setmana el projecte "Boscos del Vallès" s'ha presentat en el marc de dos espais de debat a l'entorn dels boscos i de la biomassa. D'una banda ha estat una de les experiències presentades a la Fira de la Biomassa de Catalunya, que es celebra a Vic, i de l'altra, ha sigut també protagonista a la Fundació Privada Sant Galderic, qui ha organitzat una taula rodona amb el títol "Podem aprofitar millor els nostres boscos?" en motiu de la celebració de Sant Galderic.
  Arxivat a: General
 2. Les inscripcions estan obertes
  18/10/2018
  Els propers 24 i 25 d'octubre es celebra la sisena edició del cicle "Converses del mercat de treball". En aquesta ocasió es realitzaran a Viladecavalls i durant dues jornades permetran posar en contacte a persones en recerca de feina i empreses. L’objectiu és facilitar la relació entre les persones en procés de recerca de feina i les empreses a la vegada que es genera un entorn de coneixement i debat al voltant de diferents sectors/àmbits professionals.
  Arxivat a: General
 3. Feu les inscripcions al formulari
  16/10/2018
  El proper 30 d'octubre es celebra la jornada "Noves tendències per a la reindustrialtizació territorial", en el marc del Pacte per la Reindustrialització. L’objectiu de la jornada és exposar i compartir la situació actual del sector i divulgar estudis i informació de referència recentment publicada amb el conjunt d’entitats del Pacte i altres agents i professionals que hi tinguin interès.
  Arxivat a: General
 4. Reunió de treball aquest matí amb la Doctorand que treballa ja al Consell Comarcal
  16/10/2018
  Aquesta setmana ha començat a treballar al Consell Comarcal del Vallès Occidental una Doctoranda que elaborarà durant tres anys una tesi doctoral amb el títol: “Trajectòries dels infants i adolescents en entorns de protecció: Una avaluació d’impacte del treball dels Equips d’atenció a la infància i adolescència del Vallès Occidental”. Amb aquesta contractació el Consell fa una especial aposta per la recerca en un àmbit bàsic d’actuació de l’ens comarcal, com són els Equips d’Atenció a la Infància i l’Adolescència. El projecte de tesi doctoral vol analitzar l’impacte de la feina dels gairebé 25 anys de treball de l’EAIA del Vallès Occidental, creat el 1994.
  Arxivat a: General
 5. Ja hi ha 29 escoles Recooperem
  16/10/2018
  Avui, Dia Mundial de l'Alimentació posem en valor el projecte comarcal Recooperem d'aprofitament alimentari a les escoles. Ja hi participen 29 escoles de 10 municipis. Aquest trimestre es concretaran noves incorporacions. Gràcies per fer-ho possible!
  Arxivat a: General
 6. El catàleg del fons notarial té un gran interès històric
  11/10/2018
  L’Arxiu Històric Comarcal ha publicat un nou catàleg del fons notarial que es pot consultar en línia. Aquest fons permet trobar informació de persones de fa segles, saber com vivien i amb qui vivien gràcies als documents de notaris de Terrassa que exercien també a diverses poblacions d’una àmplia rodalia, en virtut de la seva titulació com a notaris per a autoritat reial. Hi podem trobar prop de 3.000 registres amb informació de poblacions del Vallès Occidental com Terrassa, Sabadell, Rubí, Sant Llorenç Savall, Viladecavalls o Sant Cugat del Vallès. També n’hi ha de comarques veïnes. Els primers protocols daten del segle XIII.
  Arxivat a: General
 7. Les obres de l'edifici 2 es preveuen finalitzar abans d'acabar l'any
  09/10/2018
  Les obres de millora als edificis del Consell Comarcal avancen i es preveu que l’edifici 2 estigui enllestit abans d’acabar l’any. Aquest matí, l’equip de govern comarcal ha fet una visita d’obres per comprovar l’estat dels treballs, que ja permeten visualitzar les noves àrees de treball que es creen gràcies a l’ampliació de l’espai existent i la redistribució dels anteriors despatxos.
  Arxivat a: General
 8. Sessió realitzada el 4 d'octubre a Sant Cugat
  05/10/2018
  Des del Consell Comarcal s’està treballant en l’elaboració d’un Pla de Mesures de Responsabilitat social de les administracions publiques i entitats d’Economia Social i Solidària que ha de permetre identificar línies de treball comarcal que permetin avançar conjuntament en la incorporació de polítiques de responsabilitat social corporativa en els ens locals així com la participació en aquestes de les entitats d’Economia Social i solidària.
  Arxivat a: General
 9. El conseller de l’Àrea de Govern, Marc Gonzàlez va signar ahir dimarts el crèdit amb el president de la Diputació de Barcelona, Marc Castells.
  03/10/2018
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha signat un crèdit per un valor de 1’4 milions d’euros amb la Diputació de Barcelona dins el Pla d’Operacions de Tresoreria per a Consells Comarcals. El pla es va iniciar l’any 2013 amb la finalitat de donar liquiditat a aquests ens supramunicipals i el Vallès Occidental s’hi ha acollit cada any des de llavors. El conseller de l’Àrea de Govern, Marc Gonzàlez va signar ahir dimarts el crèdit amb el president de la Diputació de Barcelona, Marc Castells.
  Arxivat a: General
 10. Bombeta
  27/09/2018
  El proper 8 d’octubre es farà la primera sessió d’un nou Taller d’estalvi energètic impulsat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental. En aquesta ocasió el Taller es fa a Viladecavalls i consta de dues sessions. La segona tindrà lloc el 3 de desembre. Els tallers van dirigits a la ciutadania i ofereixen eines pràctiques, recursos i solucions per millorar la gestió de la llar, l’administració econòmica i l’autonomia familiar. La iniciativa ha sorgit del grup de treball de projectes de l’Àrea Bàsica de Serveis Socials del Vallès Occidental.
  Arxivat a: General
Pàgina 1 de 53 Següent