Portada > Actualitat > Notícies > General

General

Opcions

Notícies per data

Notícies per temàtica

 1. Els jovent de 1r de Batxillerat està ajudant la gent gran a utilitzar dispositius mòbils i ordinadors
  17/07/2018
  Durant aquest mes de juliol es porta a terme un projecte al municipi de Viladecavalls que vol posar en contacte gent jove del municipi i gent gran per tal d’aconseguir reduir i minimitzar la fractura digital entre generacions i millorar la convivència. En diverses sessions, el jovent ha ajudat a la gent gran a posar-se al dia en les tecnologies de la informació i la comunicació, explicant-los com accedir-hi, com utilitzar-les i les seves utilitats. Aquest divendres es farà la cloenda de l’activitat.
  Arxivat a: General
 2. Una tècnica del Consell Comarcal en una de les visites realitzades a Polinyà.
  16/07/2018
  A través del programa Enfeina’t es realitzen visites domiciliàries a persones majors de 75 anys amb l’objectiu de detectar necessitats i oferir recursos. Les actuacions es realitzen a Badia del Vallès, Castellar del Vallès, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Santa Perpètua de Mogoda, Sentmenat, Sant Llorenç Savall, Vacarisses, i Viladecavalls.
  Arxivat a: General
 3. El conseller Bargalló ha participat al Consell d'alcaldes i alcaldesses del Vallès Occidental
  13/07/2018
  El conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, ha participat aquest matí en una reunió del Consell d’alcaldes i alcaldesses a petició del territori, per poder escoltar les preocupacions dels municipis en l’àmbit educatiu. Durant la trobada s’han posat sobre la taula l’actual situació de les beques de menjador, tant a la primària com a la secundària. També s’ha parlat sobre l’educació de 0 a 3 anys i el finançament de les escoles bressol, la formació professional i el manteniment dels equipaments educatius. Aquest ha estat el darrer Consell d’alcaldes i alcaldesses de la comarca d’aquest curs polític. A petició dels ajuntaments de Terrassa, Sabadell i Rubí la propera sessió, que es celebrarà després de l’estiu per tractar qüestions sobre civisme i neteja, dues qüestions que en aquests moments preocupen molt a tots els municipis en general.
  Arxivat a: General
 4. Nova imatge del Pacte per la reindustrialització
  13/07/2018
  En el marc del Pacte per la Reindustrialtizació, el proper 19 de juliol es celebra la Jornada DIGITALITZACIÓ, INNOVACIÓ I CONEIXEMENT: AVANÇANT CAP A LA INDÚSTRIA 4.0, per abordar el que suposa la incorporació de la digitalització, innovació i coneixement en el teixit productiu així com també donar a conèixer experiències i recursos que han de permetre avançar cap a un nou model de fabricació més innovador i que respongui a nous reptes tecnològics i de competitivitat empresarial a la comarca.
  Arxivat a: General
 5. Al Centre Logístic ja hi ha entrat fusta de Castellar del Vallès i de Sabadell i es treballa per a fer estella
  11/07/2018
  Avui obre les portes el nou Centre Logístic de Biomassa Comarcal, una peça clau del projecte Boscos del Vallès de prevenció d’incendis a partir de la dinamització de la biomassa forestal. El Centre Logístic de Biomassa és el centre d’operacions del Servei Comarcal de Biomassa Forestal i permet tancar el cercle que fa possible l’aprofitament forestal per l’obtenció d’estella que alimenta les calderes de biomassa de la comarca. Així doncs, un equipament clau per l’obtenció d’una energia neta i de proximitat i per garantir una gestió dels boscos que disminueixi el seu perill de combustibilitat.
  Arxivat a: General
 6. Jornada sobre turisme esportiu celebrada avui a la UAB
  28/06/2018
  El Consorci de Turisme del Vallès Occidental ha presentat avui un avanç de la diagnosi del sector del turisme esportiu a la comarca que s’està realitzant durant aquest any. La presentació s’ha fet en el marc d’una jornada realitzada a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) que ha aplegat els principals representats del sector al Vallès Occidental. A la tardor es farà una segona sessió de treball amb els agents del territori per tal de concretar futures accions d'internacionalització de l'oferta de la comarca.
  Arxivat a: General
 7. Nova imatge del Pacte per la reindustrialització
  28/06/2018
  Un cop celebrat el Plenari del Pacte el passat 7 de juny la secretaria tècnica del Pacte juntament amb diferents delegacions del Grup Impulsor, configurat per una representació de totes les entitats, comença les visites institucionals. El seu objectiu és donar a conèixer el Pacte a partir dels diferents acords aprovats recentement, presentar les diferents mesures i actuacions del Pla d’Acció 2018-2019, i cercar vies de cofinançament i cooperació i sinègies entre el Pacte Vallesà i estratègies i programes supracomarcals.
  Arxivat a: General
 8. Fem Ocupació per a Joves
  27/06/2018
  En el marc dels programes ocupacionals Fem Ocupació per a Joves i 30 Plus, el Consell Comarcal fa una crida a empreses del Vallès Occidental que vulguin incorporar persones que actualment estan a l’atur, a través d’una contractació subvencionada econòmicament. En tots els casos el contracte ha de ser de 6 mesos i està vinculat a una formació per al treballador o treballadora, per tal de millorar l’encaix de la persona al seu lloc de treball.
  Arxivat a: General
 9. Una de les sessions del curs d'acollida realitzat a Palau-solità i Plegamans aquest mes de juny
  27/06/2018
  El Servei de primera acollida comarcal ha finalitzat un nou curs al qual han participat 12 persones al municipi de Palau-solità i Plegamans. Es tracte del curs de mòdul C on s’han tractat temes sobre l’organització política i administrativa de l’estat i Catalunya, drets i deures de les persones estrangeres, serveis i recursos, així com el coneixement de la cultura i trets característics de la societat catalana. Al llarg del 2018 es realitzaran més formacions com aquesta a altres municipis de la comarca.
  Arxivat a: General, Immigració
 10. Sessió d'agraiment a les persones voluntaries del projecte Recooperem celebrada dilluns a la Vall d'Horta
  26/06/2018
  El Consell Comarcal i el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental van celebrar ahir a la tarda una jornada de formació i agraïment a totes les persones, entitats, empreses i escoles que fan possible el projecte Recooperem d’aprofitament alimentari a les escoles. Durant la sessió es van donar a conèixer les dades d’impacte del projecte del curs 2017-2018 que tot just va acabar divendres. Durant el curs escolar 2017-2018 s’han pogut lliurar 8.515 àpats cuinats i s’ha arribat a 725 famílies de tota la comarca. S’han evitat 3.673 quilos de residus (matèria orgànica) i per tant, s’ha aprofitat 3.673 quilos de menjar.
  Arxivat a: General
Pàgina 1 de 50 Següent