Portada > Actualitat > Notícies > General

General

Opcions

Notícies per data

Notícies per temàtica

 1. Vista general
  03/12/2019
  La Cambra de Comerç de Sabadell ha acollit aquest matí l'acte "La indústria: motor de present, oportunitats de futur", organitzat pel Consell Comarcal en el marc del Pacte per la Reindustrialització. En la sessió s'ha presentat el Flaix de la Indústria, que recull les principals dades sobre la situació actual del sector industrial i la seva evolució. També s'ha presentat el treball del Consell i el Pacte per impulsar la formació en la indústria i donar a conèixer les vocacions industrials.
  Arxivat a: General
 2. Cartell del concurs
  02/12/2019
  Des del dilluns 2 de desembre està en marxa la promoció comercial de Nadal de Mercavallès, que durarà fins al divendres 13. L’objectiu és fomentar la compra de productes a les parades del mercat comarcal de fruites i verdures del Vallès Occidental. Mercavallès vol, d’aquesta manera, promocionar i posar en valor els productes i l’oferta gastronòmica de la comarca.
  Arxivat a: General
 3. COP25Madrid
  29/11/2019
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental i el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental participaran a la Cimera Mundial del Clima (COP25) que se celebra a partir del proper dilluns i fins al dia 13 de desembre a Madrid. El dia 11 de desembre es presentarà públicament la iniciativa territorial Vallès Circular en el marc de la Cimera, conjuntament amb altres projectes territorials que han estat seleccionats per l’ocasió, com una iniciativa territorial innovadora per avançar cap a l’economia circular.
  Arxivat a: General
 4. Imatge 1
  29/11/2019
  L’Observatori comarcal del Vallès Occidental va participar en la jornada de celebració del vint-i-cinquè aniversari de la Xarxa d’Observatoris del Desenvolupament Econòmic Local (XODEL), que va tenir lloc el passat dimecres 27 de novembre. La XODEL, integrada actualment per 21 observatoris i serveis d’estudis locals i comarcals de la demarcació de Barcelona, s’ha configurat com a un espai per compartir metodologies i coneixement, així com de debatre sobre diverses temàtiques relacionades amb el desenvolupament socioeconòmic del territoris.
  Arxivat a: General
 5. Imatge 1 Converses del mercat de treball
  29/11/2019
  La Fira de Sabadell va acollir el dijous 28 de novembre la setena edició de la jornada Converses del Mercat de Treball, impulsada pel Consell Comarcal del Vallès Occidental, i que suposa un espai de trobada entre persones en situació de recerca de feina amb empreses que volen oferir oportunitats laborals.
  Arxivat a: General
 6. Sessió del Ple del Consell Comarcal del 27 de novembre de 2019
  28/11/2019
  El dimecres 27 de novembre es va celebra