Portada > Actualitat > Notícies > General

General

Opcions

Notícies per data

Notícies per temàtica

 1. Els tallers són gratuïts
  02/06/2020
  Ja et pots inscriure als tallers gratuïts de la Setmana del Medi Ambient! Clica al formulari i apunta't! #perlanatura
  Arxivat a: General
 2. Cartell del projecte “Dona i ocupació de qualitat a la indústria”
  02/06/2020
  El projecte “Dona i ocupació de qualitat a la indústria” del Consell Comarcal necessita mentores per a les tasques d’acompanyament i assessorament a les dones participants. El programa té la missió de preparar les dones per al seu accés a la indústria i fomentar la igualtat de gènere i la qualitat de l’ocupació en aquest sector. El programa es desenvolupa en format online.
  Arxivat a: General
 3. .
  01/06/2020
  Demà, 2 de juny, comença la primera convocatòria per a la inscripció al Servei de transport escolar no obligatori, gestionat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental. Per tal de facilitar el tràmit s’ha ampliat el nombre d’escoles que poden fer la inscripció online, fent un nou pas cap a l’administració electrònica i evitant desplaçaments.
  Arxivat a: General
 4. Seu del Consell Comarcal
  01/06/2020
  Avui 1 de juny s'aixeca la suspensió de tràmits administratius que es va establir a l'inici de l'Estat d'Alarma per la Covid-19. Amb aquest aixecament, el Consell Comarcal activa de nou el procés selectiu de Tècnic/a superior Dret.
  Arxivat a: General
 5. Consell Comarcal
  30/05/2020
  En resposta al comunicat emès per l’Ajuntament de Terrassa, el Consell Comarcal recorda al govern terrassenc que, com són coneixedors, qui té la competència per autoritzar un pagament per avançat a l’empresa concessionària del servei de menjador és el Departament d’Educació de la Generalitat, en virtut de la Resolució del Conseller d’Educació que declara la suspensió dels contractes de menjador. Així li va comunicar formalment el Consell Comarcal a l’Ajuntament de Terrassa el dia 27 d’abril.
  Arxivat a: General
 6. Ja es poden les inscripcions als dos tallers
  29/05/2020
  El Consell Comarcal ha programat diferents actuacions de divulgació i conscienciació ambiental en el marc de la Setmana del Medi Ambient que es commemora a l’entorn del 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient. Des de l’ens comarcal es vol incidir en diferents aspectes que treballa habitualment, com el consum responsable, l’ús de la biomassa com a energia renovable de proximitat que cuida dels nostres boscos, la qualitat de l’aire, l’eficiència energètica o el turisme sostenible. També es vol conscienciar sobre aspectes relacionats amb la importància de construir ciutats circulars i la mobilitat sostenible per avançar envers els objectius de reducció d’impacte ambiental a la comarca.
  Arxivat a: General
 7. .
  29/05/2020
  Des del Consell Comarcal del Vallès Occidental es fa una valoració positiva del funcionament del sistema de targetes moneder que s’ha posat en marxa durant la crisi de la Covid-19. Aquestes targetes han permès a les famílies poder planificar les seves compres en comerços de proximitat en una mesura que no ha estigmatitzat els nens i nenes i els ha permès seguir garantint la seva suficiència alimentaria. Tenint en compte l’impacte socioeconòmic de la pandèmia, el Consell Comarcal ha sol·licitat al govern de la Generalitat que aquestes targetes moneder puguin seguir sent vigents els propers mesos d’estiu, en període no lectiu.
  Arxivat a: General
 8. Seu del Consell Comarcal
  28/05/2020
  El cessament de l’activitat industrial dels centres de treball de Montcada i Reixac, la Zona Franca (Barcelona), Sant Andreu de la Barca i els centres del Prat del Llobregat i L’Hospitalet de Llobregat de la companyia automobilística Nissan, tindrà també un impacte sobre la comarca del Vallès Occidental.
  Arxivat a: General
 9. Part del material lliurat durant l'emergència sanitària
  27/05/2020
  Des de l’inici de la situació d’emergència sanitària al mes de març, sis dels espais que actualment formen part de la Xarxa que impuls i dinamitza el Consell Comarcal del Vallès Occidental han produït més 8.000 viseres de protecció, gairebé 7.000 protectors d’orelles per a les mascaretes, més de 600 obridors de portes o 67 ulleres. Aquestes dades posen de manifest la gran tasca iniciada per aquests espais de fabricació, com el @fablabterrassa, Eclyps3, @FabLabStQ, @UABOpenLabs, @RipoLab Hacklab i Lab Castellar. Tots ells han activat xarxes locals de col·laboració, i han posat a disposició els seus recursos materials i humans per donar resposta als nous reptes sorgits per la crisi de la Covid-19.
  Arxivat a: General
 10. .
  26/05/2020
  L’Oficina Comarcal d’Habitatge és la finestreta de sol·licituds d’ajut al lloguer per a la població a 12 municipis de la comarca. En aquests moments estan en marxa diferents convocatòries, una de les quals de nova creació relacionada amb la Covid-19. Per tal de poder atendre les persones usuàries, s’ha habilitat que les sol·licituds puguin presentar-se telemàticament, i que en els casos de dificultat, es pugui fer el tràmit presencial, sempre amb cita prèvia. També es reforça l’equip de treball de l’Oficina, amb una nova persona, i s’ha intensificat la comunicació amb els ajuntaments als quals es dóna servei, que també atenen directament la població si cal fer la sol·licitud presencialment.
  Arxivat a: General
Pàgina 1 de 89 Següent