Portada > Actualitat > Notícies > General

General

Opcions

Notícies per data

Notícies per temàtica

 1. Boscos del Vallès és guanyador de la categoria Adaptació al canvi climàtic als Premis Ciutat Sostenible
  27/01/2022
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha rebut un nou reconeixement. Aquesta vegada pel projecte Boscos del Vallès, que ha estat el guanyador de la categoria Adaptació al canvi climàtic dels Premis Ciutat Sostenible convocats per la Fundación Fórum Ambiental. Aquests premis, que enguany arriben a la 17ª edició, reconeixen les iniciatives municipals que hagin apostat per projectes i actuacions dirigides a potenciar la sostenibilitat en el conjunt de l’Espanya.
  Arxivat a: General
 2. El Consell Comarcal ha treballat amb 5 municipis de la comarca
  27/01/2022
  Gràcies al suport de la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal del Vallès Occidental ha treballat conjuntament en un estudi a cinc municipis de la comarca per tal de definir estratègies per augmentar l’habitatge de lloguer a preus inferiors als de mercat. L’estudi s’ha fet a Polinyà, Palau-solità i Plegamans, Sentmenat, Vacarisses i Ullastrell. El Consell Comarcal vol, amb aquest projecte, donar resposta a la problemàtica detectada, amb especial intensitat en els municipis més petits, relacionada amb la insuficient oferta d’habitatge social i assequible.
  Arxivat a: General
 3. El Consell Comarcal ja és un ens adherit a Localret
  26/01/2022
  El Consell Comarcal és, des de l’1 de gener, membre de ple dret del Consorci Localret i ha aprovat un conveni col·laboració interadministrativa pel desplegament i l’aplicació de noves tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) i per donar suport als ajuntaments més petits de la comarca.
  Arxivat a: General
 4. La convocatòria encara no està oberta
  24/01/2022
  El Consell de Ministres ha aprovat una convocatòria d'ajuts al lloguer per afavorir l'emancipació del jovent, l'anomenat "Bono Joven". La convocatòria encara no s'ha publicat i per tant encara no es pot sol·licitar l'ajut. En aquesta informació podeu trobar els detalls que es coneixen fins ara i que s'aniran actualitzant.
  Arxivat a: General
 5. Ja estan obertes les inscripcions a la sessió informativa
  21/01/2022
  El Compromís per la Sostenibilitat Biosphere és un programa adreçat a empreses, serveis i entitats públiques de les comarques de la província de Barcelona que volen acreditar i millorar la seva gestió en sostenibilitat i el seu posicionament turístic. Actualment hi ha uns 40 establiments acreditats al Vallès Occidental i més de 600 empreses i entitats del sector turístic de la província de Barcelona que ja han apostat per una gestió sostenible.
  Arxivat a: General
 6. L'Oficina d'Habitatge Comarcal dona servei a 17 municipis
  20/01/2022
  L’Oficina comarca d’habitatge del Consell Comarcal ampliarà aquest 2022 les seves funcions. A banda de les tasques que fa actualment també assumirà serà Oficina comarcal de rehabilitació per a la gestió dels fons Next Generation destinats a la rehabilitació dels habitatges. L’objectiu bàsic dels fons europeus és que els edificis d’habitatges redueixin un mínim del 30% el consum d’energia primària no renovable i un mínim de reducció de demanda segons la zona climàtica. Això no obstant, també es podrà finançar la rehabilitació tradicional, com l’accessibilitat, o la conservació dels edificis
  Arxivat a: General
 7. El Ple comarcal ha aprovat avui el Pla Comarcal de Joventut
  20/01/2022
  El Consell Comarcal i els ajuntaments de la comarca han treballat conjuntament per l’elaboració del Pla Comarcal de Joventut pel període 2022-2025. Aquest Pla vol dotar d’eines i recursos les polítiques actives per a les persones joves i acompanyar els ajuntaments en la gestió de les polítiques municipals de joventut. De les accions que es plantegen al Pla, n’hi ha que són assumides pel propi Consell mentre que altres es realitzen conjuntament amb els municipis. El Ple del Consell Comarcal ha aprovat avui el Pla comarcal.
  Arxivat a: General
 8. Nou servei pels municipis de la comarca
  18/01/2022
  El Consell Comarcal i la Federació de Municipis de Catalunya posen en marxa el Servei Info Europa (SIE) que té com a objectiu facilitar assistència tècnica, assessorament, orientació i acompanyament als ajuntaments de la comarca en relació als fons europeus, especialment en relació al Next Generation EU.
  Arxivat a: General
 9. Trobada del vicepresident comarcal i la diputada de Comerç
  13/01/2022
  La dinamització del sector del comerç i la restauració és una de les prioritats del Pla de Reconstrucció de la COVID-19 al Vallès Occidental. En aquest marc, el Consell Comarcal del Vallès Occidental i la Diputació de Barcelona estan treballant conjuntament per tal de poder portar a terme accions de dinamització del sector. Aquesta setmana, el Vicepresident del Consell Comarcal i alcalde de Barberà del Vallès, Xavier Garcés, i la diputada Delegada de Comerç i Alcaldessa de Rubí, Ana M. Martínez, han compartit la voluntat de col·laboració per treballar conjuntament en el full de ruta a seguir durant els propers anys.
  Arxivat a: General
 10. Nou programa formatiu per a Joves COME2INDUSTRY
  12/01/2022
  Aquesta setmana s’inicia el programa Projectes Singulars 2022, un projecte formatiu, d’acompanyament i suport en el procés d’orientació laboral i educativa per al jovent de la comarca. Està adreçat a joves de Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Castellar del Vallès, Castellbisbal, Gallifa, Matadepera, Montcada i Reixac, Palau-Solità i Plegamans, Polinyà, Rellinars, Sant Cugat del Vallès, Sant Llorenç Savall, Ripollet, Sant Quirze del Vallès, Sentmenat, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls.
  Arxivat a: General
Pàgina 1 de 121 Següent