Portada > Actualitat > Notícies > General

General

Opcions

Notícies per data

Notícies per temàtica

 1. Línia oberta
  30/03/2020
  Avui dilluns es posa en marxa un nou servei comarcal per poder donar respostes i acompanyar la ciutadania del Vallès Occidental i alhora per fer suport als ajuntaments en la seva tasca de seguiment de les persones més vulnerables. Davant la situació de crisi sanitària i les seves repercussions econòmiques, el Consell Comarcal ha creat el Servei d’informació i acompanyament emocional a la ciutadania. Un servei gratuït tant per la ciutadania com pels ajuntaments.
  Arxivat a: General
 2. Crida a la ciutadania
  29/03/2020
  La Pista Coberta d’Atletisme de Catalunya, ubicada a Sabadell, acollirà els propers dies l’Hospital Temporal Vallès Salut per donar suport a la Corporació Sanitària Parc Taulí en aquesta situació d’emergència sanitària provocada per la Covid-19. Amb el nou hospital temporal es contribuirà a rebaixar la pressió assistencial al Taulí, que és el principal centre hospitalari de la comarca i dona servei a una població superior a les 400.000 persones. El nou hospital temporal acollirà entre 250 i 300 llits. Es fa una crida a la ciutadania a l'apartació de guants i mascaretes i a la incorporació de professionals.
  Arxivat a: General
 3. Seu del Consell Comarcal
  29/03/2020
  L’enduriment de les mesures preses pel govern espanyol per fer front a la pandèmia del Covid-19, s’ha procedit al tancament dels dos edificis del Consell Comarcal del Vallès Occidental situats a la carretera N-150, km.15 entre Sabadell i Terrassa. De fet, els darrers dies ja s’havia reduït al màxim el personal de serveis essencials presencials a la seu.
  Arxivat a: General
 4. Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona
  27/03/2020
  D’acord amb l’estat d’alarma decretat pel govern de l’estat, i en aplicació de les mesures excepcionals que ha adoptat la Diputació de Barcelona, davant la situació generada per l'evolució del Covid-19, i amb la finalitat de reduir al màxim la propagació de la malaltia, les instal·lacions de l’organisme de gestió tributària (oficines centrals i territorials i punts d'informació), romandran tancades mentre duri aquesta situació excepcional.
  Arxivat a: General
 5. Targetes moneder per les famílies amb ajut de menjador
  25/03/2020
  Aquest matí han arribat al Consell Comarcal del Vallès Occidental les targetes moneder que el Departament d’Educació ha facilitat per a les famílies que compten amb ajut de menjador. Personal del Consell Comarcal treballa en aquests moments per fer possible que al llarg del dia d’avui les targes arribin a tots els ajuntaments i aquests puguin fer la distribució a les famílies. Aquest matíles targetes també han arribat a l’Ajuntament de Terrassa, de Sabadell i de Sant Cugat i ahir van arribar a Cerdanyola i Rubí.
  Arxivat a: General
 6. Informació Coronavirus
  23/03/2020
  A petició de l'Ajuntament de Terrassa, fem difusió de les ofertes que actualment estan obertes per la recerca de perfil de l'àmbit sanitari en aquesta situació d'excepcionalitat. En aquests moments es busquen els següents perfils: graduat/da en medicina, personal auxiliar de clínica, personal zelador, personal gerocultor i personal d'infermeria.
  Arxivat a: General
 7. Informació Coronavirus
  20/03/2020
  Segons ha manifestat el Departament d’Educació de la Generalitat, el proper dilluns arribaran a la comarca les 17.388 targetes moneder per poder-les repartir a les families dels infants que reben una beca de menjador. El Consell Comarcal i els ajuntaments de la comarca estan treballant per poder organitzar el repartiment de les targetes de la millor manera per tal que les famílies les puguin començar a utilitzar. El repartiment es començarà tan aviat com sigui possible.
  Arxivat a: General
 8. Serveis d'atenció a dones en situació de violència masclista
  20/03/2020
  L'Institut Català de les Dones (ICD) de la Generalitat, ha reorganitzat els serveis que gestiona per poder garantir l'atenció a les dones en situació de violència masclista durant els dies que duri el confinament amb l'objectiu que no hi hagi cap dona desatesa malgrat la dificultat de mobilitat i atenció presencial.
  Arxivat a: General
 9. Informació Coronavirus
  20/03/2020
  El Reial Decret 463/2020, de 14 de març, declara l’Estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, i estableix la suspensió dels terminis per a la tramitació dels procediments de les entitats del sector públic. El còmput dels terminis es reiniciarà en el moment que perdi vigència el Reial Decret o, en el seu cas, les pròrrogues que es produeixin.
  Arxivat a: General
 10. Imatge Informació COVID-19
  19/03/2020
  L’equip tècnic de l’EAIA del Consell Comarcal, format per 25 professionals, ha adaptat la seva activitat a les circumstàncies de confinament imposat pel COVID-19 per seguir acompanyant les famílies en aquesta situació, amb cura, professionalitat, serenitat, presència i responsabilitat. Des de l’EAIA s’atenen infants, joves i famílies molt vulnerables i que es troben es situació de risc greu i/o en desemparament. És important en aquests moments d’excepció poder minimitzar riscs i estar presents acompanyant a les families. Aquest acompanyament s’ha realitzat a més de 60 famílies aquest inici de setmana i s’ampliarà en els propers dies a aquelles famílies en seguiment per part de l’Equip que ho necessitin.
  Arxivat a: General
Pàgina 1 de 85 Següent