Portada > Actualitat > Notícies > General

General

Opcions

Notícies per data

Notícies per temàtica

 1. Gran participació a la Jornada d'Infància
  17/11/2017
  La jornada “Ètica i infància” celebrada avui al Consell Comarcal del Vallès Occidental ha estat un èxit de participació i debat i ha posat sobre la taula qüestions de gran interès pels professionals que treballen diàriament amb la infància. Hi han participat finalment prop de 80 persones de diferents ajuntaments del Vallès Occidental i d’altres comarques, de la DGAIA i d’entitats. Aquesta sessió s’ha celebrat en el marc de la commemoració del Dia Internacional dels Drets dels Infants que es celebra dilluns, 20 de novembre.
  Arxivat a: General
 2. Reunió de la comissió que elabora el Protocol
  16/11/2017
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha iniciat els treballs per elaborar un Protocol comarcal d’actuació davant l’assetjament sexual en espais públics. Aquest protocol sorgeix de la demanda de la comissió tècnica que va elaborar el Protocol comarcal per a l’abordatge de la violència masclista i l’objectiu és aconseguir uns espais públics d’oci lliures de violències masclistes.
  Arxivat a: General
 3. 14/11/2017
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha obert avui un expedient a l’empresa CLECE SL per tal de determinar si aquesta ha actuat seguint el Protocol del Servei d’Atenció Domiciliaria (SAD) a Badia del Vallès, on dues persones grans han estat trobades mortes al seu domicili. Aquestes persones rebien el Servei d’ajut a la llar del SAD comarcal, gestionat pel Consell Comarcal a través de l’empresa concessionaria CLECE.
  Arxivat a: General
 4. .
  13/11/2017
  L'idCAT Mòbil és el nou sistema d'identificació i signatura electròniques a través de dispositius mòbils, pertanyent al servei d'Identitat digital de Catalunya (idCAT) que el Consorci AOC en col·laboració de la Generalitat de Catalunya ofereix a la ciutadania. Es pot utilitzar per a fer tràmits amb les administracions i ens que integren el sector públic de Catalunya. Això inclou el Consell Comarcal del Vallès Occidental, que l’accepta com a mecanisme d’identificació per als tràmits en línia disponibles a la seva seu electrònica.
  Arxivat a: General
 5. Cartell de la 5a edició de les Converses del Mercat de Treball
  10/11/2017
  El propers dies 29 i 30 de novembre es celebrarà a Terrassa la Jornada “Converses del Mercat de treball” que té per objectiu posar en contacte persones en recerca de feina i empreses . És la cinquena edició de la jornada i enguany, per tal de donar resposta a les necessitats detectades per persones i empreses participants en les anteriors edicions, es desenvoluparà en dos matins.
  Arxivat a: General
 6. La sessió tindrà lloc el proper dia 21 de novembre
  09/11/2017
  El proper dimarts 21 de novembre, el Servei de Primera Acollida del Consell Comarcal organitza una xerrada sobre la llei d’estrangeria i el servei de primera acollida. Es donaran a conèixer els principals àmbits de la llei i també s’explicaran els serveis que s’ofereixen en matèria de primera acollida des del Consell Comarcal, com l’assessorament o els cursos de formació per a les persones nouvingudes. En la xerrada també hi participarà l’Associació Noves Vies, experts en temes d’estrangeria.
  Arxivat a: General, Immigració
 7. .
  07/11/2017
  Quins són els límits de la intervenció i la ingerència en la vida privada de les famílies i els infants? Quins han de ser els principis ètics dels professionals en la intervenció en la infància? Com han d’informar les administracions públiques i els mitjans de comunicació a l’entorn de les qüestions relacionades amb la infància? Aquestes i altres preguntes es debatran el proper 17 de novembre a la Jornada “Ètica i infància” que organitza el Consell Comarcal del Vallès Occidental en el marc de la commemoració del Dia Internacional dels Drets dels Infants.
  Arxivat a: General
 8. .
  07/11/2017
  L'acte de presentació pública dels 10 projectes finalistes del Concurs d'Idees Innovadores ha quedat posposat i es farà finalment el proper 21 de novembre a les 16 hores a ^Polinyà. El jurat del Concurs d’Idees Innovadores per a reptes socials ha fet pública la llista dels 10 projectes finalistes, d’entre les 40 propostes presentades. Quatre projectes resultaran els guanyadors d’aquesta edició del certamen.
  Arxivat a: General
 9. .
  06/11/2017
  Aquestes setmanes es realitzen a diferents instituts de la comarca tallers de sensibilització contra la violència masclista emmarcats en la campanya “Piula”, que es promou des del Consell Comarcal a l’entorn del 25 de novembre, per commemorar el Dia Internacional contra la Violència Masclista. El jovent pot participar també al concurs “Piula” a les xarxes socials durant tot el mes de novembre.
  Arxivat a: General
 10. .
  31/10/2017
  L’Observatori Comarcal del Vallès Occidental ha publicat l’informe Flaix socioeconòmic del segon trimestre del 2017 i l’Informe de prestacions per desocupació del segon semestre del 2017. Es confirma la tendència positiva de l’evolució econòmica però també la cronificació de l’atur en els majors de 45 anys i de llarga durada i el descens continuant de les prestacions per desocupació.
  Arxivat a: General
Pàgina 1 de 35 Següent