Portada > Actualitat > Notícies > General

General

Opcions

Notícies per data

Notícies per temàtica

 1. Dia de la Terra 2019
  17/04/2019
  El 22 d'abril es commemora el Dia de la Terra. Des del Valles Circular us proposem petits gestos per cuidar millor el nostre planeta. A la terra res es perd: tot s'utiltiza, es transforma i s'aprofita. Imitem la natura,cuidem la terra
  Arxivat a: General
 2. La bandera LGTBI a la façana del Consell Comarcal
  16/04/2019
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha signat acords amb els ajuntaments de Sabadell i Terrassa per garantir el Servei d’Atenció Integral LGTBI. D’aquesta manera, el servei donarà cobertura als municipis de menys de 20.000 habitants de l’Àrea Bàsica de Serveis Socials del Vallès Occidental.
  Arxivat a: General
 3. La sessió sobre mobilitat internacional tindrà lloc a l'Espai Jove
  16/04/2019
  El Consell Comarcal està realitzant diferents xerrades sobre mobilitat internacional adreçades als i a les joves d’entre 13 i 30 anys per donar a conèixer les diverses oportunitats existents per a fer estades a l’estranger: intercanvis juvenils, en famílies, Erasmus+, camps de treball internacionals, cursos d’idiomes, voluntariat internacional... La propera sessió serà a Sentmenat el 26 d’abril a les 19h. El 3 de maig es farà a Ullastrell.
  Arxivat a: General
 4. Reunió de la Taula de comerç celebrada divendres
  15/04/2019
  La Taula comarcal de comerç acaba el mandat amb una proposta de model territorial de comerç al Vallès Occidental que vol ser una estratègia conjunta per la preservació del teixit comercial i la cooperació territorial en l’impacte de grans implantacions al Vallès Occidental. Aquesta proposta s’elevarà al Consell d’alcaldes i alcaldesses a l’inici del proper mandat municipal, un cop constituïts els ajuntaments i el Consell Comarcal.
  Arxivat a: General
 5. Seu del Consell Comarcal
  12/04/2019
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental té per missió contribuir al progrés, desenvolupament, benestar i millora de la qualitat de vida de la comarca. Per aquest motiu, el Consell Comarcal i la Creu Roja han signat un conveni de col·laboració per quatre anys per dur a terme accions conjuntes de desenvolupament de projectes i activitats de suport a les persones, de promoció i formació de voluntariat, etc.
  Arxivat a: General
 6. Sessions de coaching per a joves del projecte Singulars
  10/04/2019
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha iniciat set de les nou formacions professionalitzadores del projecte Singulars: “Industrialitza’t i transforma el teu futur al Vallès Occidental”. També han començat les sessions grupals de coaching amb cavalls amb l’associació EPONA, una altra de les accions que incorpora el projecte per tal de treballar de forma transversal el creixement de la persona jove i la seva dimensió emocional, a través d’una metodologia innovadora. El Projecte Singulars té com a objectiu fomentar les vocacions industrials entre la població jove del territori, contemplant diferents nivells d’especialització i formació.
  Arxivat a: General
 7. GIFT Biarritz
  10/04/2019
  L’Equip d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (EAIA) del Vallès Occidental ha iniciat la seva col·laboració amb el projecte europeu Grow in family today (GIFT). Aquest projecte té per objectiu promoure el desenvolupament de les relacions positives entre progenitors -o persones que tenen la guarda- i els infants i adolescents en els seus nuclis familiars. Aquest projecte de recerca compta amb finançament de la Unió Europea i vol treballar bones pràctiques en infància i adolescència en situació de vulnerabilitat.
  Arxivat a: General
 8. Curs a Vacarisses
  05/04/2019
  La formació “Coneixements de la societat catalana i el seu marc jurídic” és un curs de 20 hores de durada, emmarcat en el Servei de Primera Acollida per a persones estrangeres del Consell Comarcal del Vallès Occidental. En aquestes sessions es tractarà el coneixement sobre la cultura catalana i l’àmbit normatiu, així com temes corresponents a la legislació d’estrangeria. L’assistència i aprofitament d’aquesta formació donaran accés al certificat de primera acollida per a persones estrangeres.
  Arxivat a: General
 9. Cartell Programa Socialització i Alfabetització
  05/04/2019
  Al Vallès Occidental s’ha posat en marxa un nou programa de socialització i alfabetització digital, per tal que la ciutadania pugui disposar de coneixements bàsics sobre les TIC i evitar l’exclusió social provocada pel fet de no poder accedir o no saber com emprar les noves tecnologies: no poder cercar feina, no poder comunicar-se a través de les xarxes socials, no poder realitzar tràmits electrònics amb l’administració, etc. Els municipis on s’està portant a terme són: Castellar del Vallès, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Sant Quirze del Vallès i Rellinars.
  Arxivat a: General
 10. Grup impulsor del Pacte per la Reindustrialització
  04/04/2019
  El 29 de març ha tingut lloc la vuitena sessió del Grup impulsor del Pacte per la Reindustrialització, que ha permès fer el seguiment de les accions de lobby i de desplegament de les mesures realitzades des de l’anterior trobada realitzada al mes d’octubre de 2018. Durant la sessió s’ha presentat la memòria d’activitats de 2018. El Pacte es troba en una fase de consolidació en la qual s’ha posicionat com a referent fora de la comarca.
  Arxivat a: General
Pàgina 1 de 65 Següent