Portada > Actualitat > Notícies > General

General

Opcions

Notícies per data

Notícies per temàtica

 1. El president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, durant la seva intervenció a l'acte.
  19/04/2018
  La comarca compta actualment amb 140 polígons, 2.000 ofertes de naus i 12.000 establiments disponibles per donar cabuda a la demanda industrial del territori. La informació es troba permanentment actualitzada al Portal de Polígons del Vallès Occidental, una eina viva que disposa de dades específiques sobre les característiques i serveis dels polígons, l’oferta industrial disponible i la informació de les empreses localitzades. Aquesta acció s’emmarca en el Pacte per la Reindustrialització del Vallès Occidental. La presentació ha tingut lloc aquest matí en un acte celebrat al centre empresarial Nodus de Barberà del Vallès. Han assistit una seixantena de persones de diferents àmbits econòmics, sindicats, ajuntaments, empreses i la Diputació de Barcelona entre d’altres organismes.
  Arxivat a: General
 2. Núria Colomé i Montserrat Rueda inaugurant el curs a Sentmenat.
  18/04/2018
  La formació “Coneixements de la societat catalana i el seu marc jurídic” correspon al Mòdul formatiu C de 15 hores de durada, emmarcat en el Servei de Primera Acollida per a persones estrangeres del Consell Comarcal del Vallès Occidental. La inauguració del curs va tenir lloc ahir a la tarda a càrrec de l’alcaldessa de Sentmenat, Núria Colomé, i la consellera de l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal, Montserrat Rueda.
  Arxivat a: General, Immigració
 3. 30 anys12
  18/04/2018
  L’acte del 30è aniversari del Consell Comarcal del Vallès Occidental ha tingut lloc aquest dimarts a les 18 hores a la seu comarcal. Ha estat una trobada entranyable del món local comarcal i un agraïment a totes les persones que han format part d’aquest Consell i dels ajuntaments vallesans al llarg dels darrers 30 anys. Hi han assistit alcaldes i alcaldesses de la comarca, així com les persones que al llarg dels 30 anys d’història han estat consellers o conselleres i han format part d’una manera o altra de l’ens. També han assistit representants d’entitats de la comarca i treballadors/es i extreballadors/es de la institució.
  Arxivat a: General
 4. Assistents al curs de Vacarisses durant una de les visites realitzades.
  13/04/2018
  Recentment ha finalitzat la formació sobre “Coneixements de la societat catalana i el seu marc jurídic”a Vacarisses emmarcada en el Servei de Primera Acollida per a persones estrangeres del Consell Comarcal del Vallès Occidental. L’objectiu del curs és aportar eines que facilitin la incorporació a la societat catalana de les persones nouvingudes, així com el coneixement de la societat acollidora.
  Arxivat a: General, Immigració
 5. El SeTi busca ampliar la seva borsa d'intèrprets i traductors.
  12/04/2018
  Les llengües que es requereixen actualment per necessitats del servei són l’àrab oriental (sirià), tamazight (berber), panjabi, urdú, xinès (mandarí), kurd, romanès, hindi i tamil.
  Arxivat a: General
 6. Observatori Comarcal
  11/04/2018
  L’Observatori Comarcal ha publicat l’informe Infoatur del mes de març, que recull les principals dades de l’evolució del mercat de treball i fa una radiografia de les persones desocupades i la seva evolució. El Vallès Occidental ha registrat 354 aturats menys respecte el mes de febrer amb una taxa d’atur de l’11,94%, molt a prop de la xifra de Catalunya.
  Arxivat a: General
 7. Consitució del grup de garantia de rendes
  06/04/2018
  Aquesta setmana s’ha constituït el Grup de treball de garantia de rendes de la Comissió mixta d’observació de la pobresa i les desigualtats al Vallès Occidental impulsat per l’Observatori Comarcal. Hi han participat representats dels Serveis Socials dels ajuntaments de Terrassa, Sabadell, Sant Cugat del Vallès i de l’Àrea Bàsica comarcal i les entitats socials Creu Roja i Càritas, que han compartit taula de debat amb experts investigadors en la matèria provinents de l’Ajuntament de Barcelona, Universitat Autònoma de Barcelona i Universitat Pompeu Fabra. Així s’ha combinat la visió més acadèmica amb les dels professionals ocupats de l’atenció directa a les persones en situació de pobresa.
  Arxivat a: General
 8. Observatori Comarcal
  05/04/2018
  La comarca registra 52.229 persones aturades el mes de març, 354 aturats menys que el mes de febrer, i la taxa d’atur registral se situa en un 11,9%. Interanualment, l’atur cau un 8,2%. L’atur cau en catorze dels vint-i-tres municipis respecte el mes de febrer. Interanualment, la xifra de desocupats cau en la pràctica totalitat dels municipis de la comarca.
  Arxivat a: General
 9. .
  03/04/2018
  Aquest 2018 el Consell Comarcal del Vallès Occidental commemora el 30è aniversari de la seva constitució. Des de l’ens comarcal s’estan organitzant diverses activitats que es portaran a terme al llarg d’aquest any, i que s’inauguraran amb un acte institucional el dia 17 d’abril. L’acte vol ser un homenatge a les persones que van fer possible la creació del Consell, així com posar en valor la feina realitzada des de la institució durant aquestes tres dècades. Per això es vol comptar amb totes les persones que al llarg d'aquestes tres dècades han format part del Consell, ja sigui com a consellers i conselleres comarcals, càrrecs electes dels ajuntaments, personal de casa, entitats i associacions de la comarca, etc.
  Arxivat a: General
 10. Tasques amb joves durant la visita a l'entitat TOM (Tailor Made Program).
  29/03/2018
  L’ens comarcal ha realitzat una visita de coneixement i d’intercanvi de bones pràctiques en el marc del Programa europeu Erasmus + KA2 “NO NEETs – New Opportunities for the Not in Employment Education or Training” durant els dies 21, 22 i 23 de març a Holanda. La finalitat del programa és millorar el treball en xarxa entre organismes europeus per la transferència de bones pràctiques adreçades a joves desocupats.
  Arxivat a: General
Pàgina 1 de 45 Següent