Portada > Actualitat > Notícies > General

General

Opcions

Notícies per data

Notícies per temàtica

 1. .
  20/09/2017
  Davant la situació que viu aquests dies Catalunya i els fets que aquest matí han desembocat en l’escorcoll d’edificis del Govern de la Generalitat i en les detencions practicades, el Govern del Consell Comarcal del Vallès Occidental vol manifestar el seu ferm suport a les institucions catalanes i a la democràcia. Des del Govern del Consell Comarcal reafirmem el nostre compromís amb el diàleg entre les institucions com a única via per assolir acords i solucions polítiques, deixant de banda la violència i la repressió policial i la intervenció de les institucions catalanes. Les actuacions policials i de la Fiscalia a diferents seus de la Generalitat, empreses i domicilis particulars de càrrecs del Govern Català i altres ens públics impedeixen la resolució d’aquest conflicte polític.
  Arxivat a: General
 2. .
  19/09/2017
  Ja està oberta la convocatòria de la quarta edició del Concurs d´idees innovadores per a reptes socials i es poden presentar sol•licituds per participar-hi fins el proper 20 d’octubre. El concurs vol identificar, fer emergir i accelerar la posada en marxa d’idees innovadores que tinguin potencial de crear ocupació de manera sostenible i que es plasmin en una proposta inicial de projecte empresarial. S’hi poden presentar associacions, entitats i/o fundacions, ciutadans/es, cooperatives i empreses, universitats i centres de recerca, i escoles de formació professional, entre d’altres.
  Arxivat a: General
 3. Mesa de la Formació pel Treball celebrada avui a Rubí
  18/09/2017
  Aquest matí s’ha presentat a Rubí la Mesa de la Formació pel Treball del Vallès Occidental, formada pels ajuntaments, el Consell Comarcal del Vallès Occidental, els sindicats, les patronals, cambres de comerç i universitats, i els diferents consells locals de la formació professional. Aquesta Mesa treballa en la millora i impuls de la formació pel treball (FP) a la comarca, com una mesura del Pacte per la Reindustrialització del Vallès Occidental. La Mesa aposta per l’agilitat i flexibilitat en l’adaptació de la formació professional als canvis socioeconòmics i reclama millores en la gestió.
  Arxivat a: General
 4. Integrants de la Taula de fiscalitat del Pacte per la Reindustrialització
  15/09/2017
  Aquest migdia s’ha constituït a Sant Cugat del Vallès, la Taula de Fiscalitat Industrial Local, configurada per regidors i regidores d’economia i finances i de promoció econòmica dels ajuntaments i oberta a la participació de la resta d’agents socials i econòmics del Pacte. La primera trobada ha tingut com element principal la presentació i debat del document Recomanacions i millores en l’elaboració de les ordenances i la fiscalitat local amb afectació a l’activitat industrial. Anualitat 2018. La finalitat de la Taula és disposar d’un marc estable d’intercanvi d’informació i coneixement i d’un espai de concertació polític que permeti fer efectives propostes de millores en les ordenances i la fiscalitat local per del d’incentivar l’activitat industrial.
  Arxivat a: General
 5. .
  14/09/2017
  La Guia d’Activitats Educatives aplega una quarantena d’activitats dirigides a la comunitat educativa que ofereix el Consell Comarcal, el Consorci de Turisme, el Consorci per a la Gestió de Residus i l’Arxiu Comarcal del Vallès Occidental. Aquest curs escolar en destaca la incorporació d’activitats de sensibilització sobre l’assetjament i el ciberassetjament, les addiccions i sobre els trastorns alimentaris. I en un altre àmbit, s’incorpora una activitat sobre l’Economia Circular, per un model de consum i producció més sostenible. També, com a novetat, es presenta una proposta formativa per al professorat per abordar diferents casuístiques i situacions que es poden donar a l’aula. El curs 2016-2017 van passar per les activitats organitzades pels ens comarcals més de 12.500 alumnes d’escoles de molts municipis de la comarca.
  Arxivat a: General
 6. Menjador d'una escola del Vallès Occiddental
  08/09/2017
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha fet públiques aquest migdia les dades provisionals de beques de menjador atorgades per aquest inici de curs 201-2018. Aquestes són el resultat del creuament realitzat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i poden anar variant al llarg del curs. D’inici, el curs escolar començarà dimarts amb 12.283 alumnes amb una beca de menjador. Això significa un augment de 2.036 beques respecte l’inici de curs passat.
  Arxivat a: General
 7. Carnet del transport escolar per aquest curs 2017-2018
  08/09/2017
  A banda de la gestió de les beques de menjador, el Consell Comarcal també gestiona el transport escolar. Aquest curs comença dimarts amb 1.550 alumnes de tots els municipis de la comarca transportats, de 27 centres educatius ubicats a 12 municipis
  Arxivat a: General
 8. Seu del Consell Comarcal
  08/09/2017
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental contractarà properament 12 llocs de treball en règim temporal i de contracte laboral en practiques de joves en formació, destinats a persones beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. Aquests llocs de treball responen a la convocatòria del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya de concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.
  Arxivat a: General
 9. Entitats, empreses i escoles que participen al Reccooperem es van trobar ahir a la Fundació Alícia
  08/09/2017
  El Consell Comarcal i el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental porten a terme el projecte Recooperem, cuina per compartir, d’aprofitament alimentari a les escoles de la comarca. Actualment hi participen 11 escoles de 7 municipis. El projecte Recooperem té dues vessants: la social i la mediambiental. Amb aquest projecte es dóna cobertura a famílies de la comarca que es troben en situació de vulnerabilitat –ja sigui per dependència com per la seva situació econòmica-, ja que poden disposar d’àpats cuinats a les escoles i amb les màximes garanties sanitàries. A més, el Recooperem evita la generació de residus i el malbaratament alimentari.
  Arxivat a: General
 10. Dol per l'atemptat de Barcelona
  17/08/2017
  Demà a les 12 del migdia, els treballadors i treballadores del Consell Comarcal que es troben treballant aquests dies faran cinc minuts de silenci, tal com han proposat les entitats municipalistes ACM i FMC. La institució es suma també al dol baixant les banderes institucionals a mig pal. Des del Consell es condemna fermament qualsevol expressió de violència i terrorisme i es vol donar suport als familiars i amics de les víctimes, així com destacar la tasca dels serveis d'emergència que estan treballant en el dispositiu engegat a Barcelona.
  Arxivat a: General
Pàgina 1 de 32 Següent