Portada > Actualitat > Notícies

Notícies

Opcions

Notícies per data

Notícies per temàtica

 1. Ple ordinari del 19 de setembre de 2019
  19/09/2019
  El Ple del Consell Comarcal ha aprovat avui dues mocions del grup comarcal d'ERC. La primera en referència a la 3a Vaga pel Clima del 27 de setembre i per l'emergència climàtica, que s'ha aprovat per majoria, amb el vot afirmatiu de tots els grups excepte Ciutadans i PP que s'han abstingut. La segona, una moció en suport a les ONG que treballen en el rescat i salvament al Mediterrani, que s'ha aprovat per unanimitat de tots els grups comarcals.
  Arxivat a: General
 2. Un dels vehicles híbrids del Consell Comarcal
  17/09/2019
  El Consell Comarcal es suma aquesta setmana a la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible, que es celebra del 16 al 22 de setembre. Coincidint amb aquesta commemoració, el Consell ha anunciat que treballa per fer possible que durant el 2020 el recinte de la institució compti amb un punt de càrrega per a vehicles elèctrics per tal de facilitar que tant el personal com les visites puguin accedir al Consell d’una forma més sostenible.
  Arxivat a: General
 3. Consell d'alcaldies de la comarca del Vallès Occidental
  17/09/2019
  Avui s’ha aprovat també el canvi de denominació de l’òrgan. Segons el ROC, i en referència a la Llei d’organització comarcal de Catalunya, aquest òrgan es denomina formalment Consell d’alcaldes. Es dona el fet que al Vallès Occidental fa anys que s’anomena Consell d’alcaldes i alcaldesses. Avui s’ha aprovat formalment el canvi de denominació: Consell d’alcaldies i demanant al Consell Comarcal que canvi aquest nom i que l’apliqui a partir d’ara.
  Arxivat a: General
 4. Consell d'alcaldies del mandat 2019-2023
  17/09/2019
  El Consell d’alcaldies del Vallès Occidental ha aprovat avui declarar l’emergència climàtica a la comarca. Aquesta declaració vol ser el marc on activar, el més aviat possible un Pla Supramunicipal d’Acció per a la Millora de la Qualitat de l’Aire i la creació d’una taula política comarcal i totes les accions que se’n derivin, incidint també en la sensibilització a la ciutadania. Aquest és un dels acords del Consell d'alcaldies d'avui, que també ha aprovat el canvi de denominació d'aquest òrgan i que ha reafirmat que els ajuntaments de la comarca no pagaran el deute de les companyies elèctriques. Aquest ha estat el primer Consell d'alcaldies del mandat 2019-2023.
  Arxivat a: General
 5. El president del Consell Comarcal amb les alcaldies de les cocapitals
  16/09/2019
  El Consell d’alcaldies hamanifestat avui que els ajuntaments del Vallès Occidental no assumiran els deutes generats per les companyies energètiques. També s’ha aprovat un acord on s’insta el govern de la Generalitat a prendre el lideratge polític en la defensa dels drets energètics, especialment dels i les ciutadanes més vulnerables, treballant de manera transversal per fer complir la llei.
  Arxivat a: General
 6. Lliurament de premis a institucions als Corporate Games
  16/09/2019
  El Consell Comarcal ha participat aquest cap de setmana als Corporate Games 2019, que s'han celebrat a Terrassa i que han aplegat més de 1.900 jugadores i jugadors de diferents empreses i entitats. L'equip del Consell Comarcal ha participat en diferents disciplines i ha aconseguit la medalla d'or en la categoria de pàdel +30 femení. En l'àmbit institucional, El Consell ha estat guardonat com a institució implicada en la Responsabilitat Social Corporativa.
  Arxivat a: General
 7. Podeu consultar la guia completa a l'enllaç
  13/09/2019
  La proposta d’activitats educatives del Consell Comarcal del Vallès Occidental creix per aquest curs 2019-2020 i incorpora noves activitats. En destaca un nou paquet de propostes de sensibilització i prevenció per aconseguir unes relacions lliures de violències masclistes i abordar les desigualtats, així com un taller d’autoprotecció per a noies dirigit als instituts, per prevenir les violències a l’espai públic.
  Arxivat a: General
 8. Coporate Games Terrassa 2019
  12/09/2019
  Aquest cap de setmana Terrassa serà l'escenari dels Corporate Games, uns jocs esportius on participen empreses i institucions en 13 disciplines esportives. Enguany, al voltant de 1.900 treballadores i treballadores de més d’un centenar d’empreses i institucions hi prenen part. Entre elles, el Consell Comarcal del Vallès Occidental. D’aquesta manera el Consell vol fomentar la pràctica esportiva entre el personal i donar valor a les accions de construcció d’equip a la feina (team Building).
  Arxivat a: General
 9. Carnet de transport escolar 2019 - 2020
  12/09/2019
  Aquest matí s'ha iniciat el Servei de Transport Escolar que ofereix el Consell Comarcal del Vallès Occidental per a alumnes de la comarca. En iniciar el curs es dona servei a 1.473 alumnes. Es dona servei a 28 centres educatius ubicats a 12 municipis.
  Arxivat a: General
 10. Fotografia de la presentació de les dades de beques menjador
  06/09/2019
  El proper 12 de setembre, un total de 14.594 alumnes d’Educació Infantil, Primària i Secundària del Vallès Occidental començaran el curs escolar amb una beca de menjador adjudicada. En comparació amb l’inici de curs de l’any passat, els ajuts adjudicats han pujat un 5,84% fins al moment –cal recordar que la convocatòria resta oberta durant tot l’any-. Una vegada més, augmenta la necessitat de les famílies de rebre un ajut per garantir la suficiència alimentària dels infants. De fet, aquest curs, la meitat de les famílies que reben beca viuen amb una situació extrema de pobresa, amb una renda familiar inferior a 7.000 euros.
  Arxivat a: General
Pàgina 1 de 72 Següent