Portada > Actualitat > Notícies > El Consell Comarcal busca empreses i entitats turístiques compromeses amb la sostenibilitat que vulguin acreditar la seva gestió sostenible amb el segell Biosphere Sustainable Lifestyle

El Consell Comarcal busca empreses i entitats turístiques compromeses amb la sostenibilitat que vulguin acreditar la seva gestió sostenible amb el segell Biosphere Sustainable Lifestyle

21/01/2022

El Compromís per la Sostenibilitat Biosphere és un programa adreçat a empreses, serveis i entitats públiques de les comarques de la província de Barcelona que volen acreditar i millorar la seva gestió en sostenibilitat i el seu posicionament turístic. Actualment hi ha uns 40 establiments acreditats al Vallès Occidental i més de 600 empreses i entitats del sector turístic de la província de Barcelona que ja han apostat per una gestió sostenible.

El Consell Comarcal del Vallès Occidental aposta fermament per al desenvolupament i la gestió sostenible de l’activitat turística al Vallès Occidental i és per això que des del mes de gener ha iniciat el període de sensibilització i adhesió al programa Biosphere i dilluns 31 de gener a les 12h es realitza una sessió informativa online per a donar a conèixer els beneficis d’incorporar la sostenibilitat a la gestió turística i desenvolupar un turisme responsable. Les inscripcions es poden fer aquí: Inscripcions: https://bit.ly/infoBiospherePIT

El Compromís per la Sostenibilitat Biosphere reconeix les bones pràctiques que, alineades amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides, tenen en compte la lluita contra el canvi climàtic, el medi ambient, el retorn social, les pràctiques econòmiques i l’entorn cultural en el qual es troben. L’impulsen la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona i l’ens gestor encarregat de la implantació a la nostra comarca, el Consell Comarcal del Vallès Occidental.

En aquesta sessió informativa prevista pel dia 31 de gener també s’explicarà el funcionament d’un altre programa de competitivitat turística que s’implanta a la comarca. Es tracta del projecte Punts d’Informació Turística que té com a objectiu dotar als equipaments turístics d’informació i coneixements sobre atenció al client i l’oferta turística de la comarca així com crear xarxa entre els agents que hi participen. El programa està dirigit a un ampli ventall d’activitats vinculades al sector turístic: allotjaments, restauració, empreses de turisme actiu, museus i centres d’interpretació, serveis d’atenció ciutadana, etc.

Per a més informació també es pot contactar  amb el Consell Comarcal al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e),

Arxivat a: General
Ja estan obertes les inscripcions a la sessió informativa