Portada > Actualitat > Notícies > El Consell Comarcal i la Federació de Municipis de Catalunya posen en marxa el Servei Info Europa per acompanyar els ajuntaments en la recerca de fons europeus

El Consell Comarcal i la Federació de Municipis de Catalunya posen en marxa el Servei Info Europa per acompanyar els ajuntaments en la recerca de fons europeus

18/01/2022

El Consell Comarcal i la Federació de Municipis de Catalunya posen en marxa el Servei Info Europa (SIE) que té com a objectiu facilitar assistència tècnica, assessorament, orientació i acompanyament als ajuntaments de la comarca en relació als fons europeus, especialment en relació al Next Generation EU.

El Consell Comarcal gestiona directament les consultes d’assistència tècnica als municipis menors de 20.000 habitants. amb la voluntat de crear una xarxa de suport als ajuntaments, que apropi als municipis les oportunitats que ofereix el pressupost europeu.

Aquest servei constarà dels següents oferiments:

- Un sistema d’informació i alerta sobre fons europeus.

- Un punt d’assistència tècnica als governs locals membres de l’FMC.

- Un acompanyament estratègic als governs locals.

El canal d’entrada per a qualsevol dubte que cada ajuntament necessiti resoldre serà omplint el formulari que els ajuntaments trobaran en aquest enllaç. Amb això es vol garantir l’acompanyament en tot el procés en relació amb els dubtes que puguin sorgir, des d’aquells més puntuals fins a l’acompanyament estratègic als governs locals, en el cas que sigui necessari.

Arxivat a: General
Nou servei pels municipis de la comarca