Buscador per paraules clau
01 desembre 2021

Engega una nova edició del Concurs Piula per fomentar la lluita envers les violències masclistes entre la joventut

Coincidint amb el 25N el Consell Comarcal ha posat en marxa una nova edició del “Concurs Piula”. Per novè any consecutiu es convida els centres educatius i entitats juvenils i feministes de la comarca a treballar amb el jovent la lluita contra les violències masclistes i a “piular” per unes relacions igualitàries i lliures de violències.

El període de participació en la 9a edició del Concurs “Piula contra la violència masclista” s’inicia el 25 de novembre de 2021, Dia Internacional per a l’Erradicació de la Violència masclista i finalitza el 8 de març de 2022, Dia Internacional de les Dones, ambdós inclosos. Qui hi participi ha de tenir entre 12 i 29 anys i fer una obra multimèdia, artística o musical que expressi un missatge per unes relacions igualitàries i lliures de violències masclistes.

Es podran presentar obres creatives en una de les següents modalitats. D’una banda, obres multimèdia: pel·lícules i productes multimèdia.  També es poden presentar Obres musicals  amb una gravació de durada màxima de tres minuts. Pel que fa a les obres artístiques poden ser  dibuixos, pintures, fotografies, vinyetes fent ús de qualsevol tècnica.

Les bases del concurs i tot el material per a fer-ne difusió entre el jovent es pot trobar en aquest enllaç de la pàgina web del Consell Comarcal del Vallès Occidental.

Altres  activitats relacionades

Els centres educatius i equipaments per a joves de la comarca també acullen accions puntuals de sensibilització i informació de recursos de diversitat sexual i identitat de gènere, així com atenció a les violències masclistes.

Es porten a terme diferents tallers als instituts de la comarca i altres centres educatius i/o equipament per a joves en favor de les relacions igualitàries i lliures de violències masclistes.
La Guia d’Activitats educatives del Consell Comarcal proposa activitats de feminisme i per lluitar contra les violències masclistes per a totes les edats, des d’Educació infantil fins a Batxillerat.

 

 

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail