Buscador per paraules clau
01 desembre 2021

Activitats relacionades amb la commemoració del 3 de desembre, Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional, al Vallès Occidental

El 3 de desembre es commemora el Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional. Diferents ajuntaments de la comarca han organitzat activitats entorn aquesta data amb la col·laboració i el suport de les entitats i serveis d’aquest àmbit. En el cartell adjunt podeu consultar algunes de les activitats que es porten a terme a Castellar del Vallès, Rubí, Sabadell o Sant Cugat del Vallès.

El Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional va ser declarat l’any 1992 per l’Assemblea General de les Nacions Unides, mitjançant la resolució 47/3. L’objectiu d’aquesta jornada és promoure els drets i el benestar de les persones amb diversitat funcional en tots els àmbits de la societat i conscienciar sobre la seva situació al conjunt de la ciutadania.

El Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional es commemora enguany amb el lema El teu coneixement és la nostra normalitat, escollit per les pròpies entitats i serveis de l’àmbit. Amb aquestes paraules, les persones amb discapacitat reivindiquen la necessitat que tota la societat conegui la seva realitat per garantir-ne una bona atenció i també per entendre que, si tenen els suports necessaris, poden fer la seva vida de forma autònoma.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail