Buscador per paraules clau
24 novembre 2021

El Consell Comarcal ha signat un crèdit d’2’4 milions d’euros amb la Diputació de Barcelona per a necessitats de tresoreria

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha signat un crèdit per un valor de 2.425.441,06 euros amb la Diputació de Barcelona dins el Pla d’Operacions de Tresoreria per a Consells Comarcals i per seguir complint els terminis de pagament a proveïdors que marca el Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques.

La Diputació de Barcelona ha aprovat concedir crèdits, per valor de 7.405.022,06 €, a sis consells comarcals de la província. Els crèdits s’emmarquen dins del Pla d’Operacions de Tresoreria per a Consells Comarcals per tal de donar liquiditat a aquestes entitats locals i garantir les seves actuacions competencials.

La Diputació destina aquests 7,4 milions d’euros a donar crèdits a curt termini, sense interès. D’altra banda, el préstec s’ha d’amortitzar en dues quotes, el 50% als sis mesos del lliurament i, l’altre 50%, al cap d’un any. El pla es va iniciar l’any 2013 amb la finalitat de donar liquiditat a aquests ens supramunicipals i el Vallès Occidental s’hi ha acollit cada any des de llavors.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail