Portada > Actualitat > Notícies > El Consell Comarcal ha signat un crèdit d’2’4 milions d'euros amb la Diputació de Barcelona per a necessitats de tresoreria

El Consell Comarcal ha signat un crèdit d’2’4 milions d'euros amb la Diputació de Barcelona per a necessitats de tresoreria

24/11/2021

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha signat un crèdit per un valor de 2.425.441,06 euros amb la Diputació de Barcelona dins el Pla d’Operacions de Tresoreria per a Consells Comarcals i per seguir complint els terminis de pagament a proveïdors que marca el Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques.

La Diputació de Barcelona ha aprovat concedir crèdits, per valor de 7.405.022,06 €, a sis consells comarcals de la província. Els crèdits s’emmarquen dins del Pla d’Operacions de Tresoreria per a Consells Comarcals per tal de donar liquiditat a aquestes entitats locals i garantir les seves actuacions competencials.

La Diputació destina aquests 7,4 milions d'euros a donar crèdits a curt termini, sense interès. D'altra banda, el préstec s'ha d'amortitzar en dues quotes, el 50% als sis mesos del lliurament i, l'altre 50%, al cap d'un any. El pla es va iniciar l’any 2013 amb la finalitat de donar liquiditat a aquests ens supramunicipals i el Vallès Occidental s’hi ha acollit cada any des de llavors.

Arxivat a: General
Seu del Consell Comarcal