Portada > Actualitat > Notícies > Oberts tres nous processos de selecció al Consell comarcal per a borses de Treballadors i treballadores socials i per a una plaça de perfil tècnic de Transició Ecosocial

Oberts tres nous processos de selecció al Consell comarcal per a borses de Treballadors i treballadores socials i per a una plaça de perfil tècnic de Transició Ecosocial

08/10/2021

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha obert tres processos selectius per a cobrir diferents necessitats de l’administració comarcal. Es convoquen dues borses del perfil professional de Treballador social –per l’Equip d’Atenció a la Infància i l’Adolescència i per a l’Àrea Bàsica de Serveis Socials-. També es convoca una plaça de perfil tècnic de transició ecosocial a l’àrea de Desenvolupament Econòmic.

Fins el 26 d’octubre hi ha temps per a presentar les instàncies per a participar als processos selectiu de borses de treballadors i treballadores socials. Una d’aquestes borses és per a  cobrir necessitats actuals i futures urgents i sobrevingudes, així com possibles vacants temporals i substitucions que es puguin produir en el Consell Comarcal del Vallès Occidental. Ja es poden consultar les bases de la convocatòria.

L’altra borsa de treballadors i  treballadores socials és per a cobrir llocs de treball  de l’Àrea Bàsica de Serveis Socials del Consell Comarcal del Vallès Occidental. Les bases ja estan publicades i el termini de presentació d’instàncies, que ja és obert, s’allarga fins el 26 d’octubre.

D’altra banda, ja s’han publicat les Bases específiques reguladores de la convocatòria del procés selectiu amb l’objecte de crear una borsa de treball de Tècnic/a mig de Transició Ecosocial. L’objectiu d’aquest lloc de treball és Impulsar línies actuació per coordinar les polítiques de desenvolupament socioeconòmic amb les polítiques de desenvolupament sostenible. Les bases ja es poden consultar i les instàncies es poden presentar fins el 28 d’octubre.

Arxivat a: General
S'han obert tres nous processos selectius al Consell Comarcal