Portada > Actualitat > Notícies > Els cursos de primera acollida tornen a la presencialitat amb una formació per obtenir el Certificat d'Acollida a Palau-solità i Plegamans

Els cursos de primera acollida tornen a la presencialitat amb una formació per obtenir el Certificat d'Acollida a Palau-solità i Plegamans

04/10/2021

Durant el mes d'octubre es realitzaran les sessions de formació del Mòdul C de coneixements de la societat catalana, que forma part de les activitats formatives per a persones nouvingudes perquè puguin obtenir el Certificat d'Acollida.

Aquest curs es realitza en format presencial i l'imparteix l'Associació Noves Vies en la Masia de Can Cortès de Palau-solità i Plegamans els dies 11, 14, 18, 21 i 28 d’octubre de 16:00 a 19:00.

El Servei de Primera Acollida

El Servei de primera acollida comarcal pretén dotar d’autonomia a les persones nouvingudes per tal de que es puguin integrar i conèixer la societat d’acollida que és Catalunya. Aquest servei és un conjunt d’accions i recursos que responen a les necessitats inicials de formació i informació de les persones que ho sol·licitin. Inclou l’acompanyament, la formació i la certificació d’uns coneixements mínims per facilitar el viure i treballar a Catalunya.

El servei va adreçat a les persones estrangeres immigrades, les sol·licitants d’asil o de protecció subsidiària, les refugiades, les apàtrides i les retornades. Les persones interessades poden posar-se en contacte amb el Servei de Primera Acollida, on se’ls orienta sobre el programa més adequat a les seves necessitats i on poden consultar sobre altres dubtes i consultes. S’ha de demanar cita prèvia al telèfon 93.727.35.34 o bé per correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

 

Arxivat a: General
Curs Mòdul C Acollida