Buscador per paraules clau
27 setembre 2021

Explotacions agrícoles i restaurants de proximitat obren les portes de casa seva per acollir visitants i mostrar-los el seu dia a dia durant el cap de setmana Benvinguts a Pagès

Els propers 2 i 3 d’octubre torna el Benvinguts a Pagès La Festa, el cap de setmana de la pagesia que enguany recupera la presencialitat. Durant aquest primer cap de setmana d’octubre, les explotacions de Catalunya obren les portes de casa seva per acollir visitants i mostrar-los el seu dia a dia. En aquesta edició es compta un any més amb participació del Vallès Occidental i es proposen diferents activitats.

Des del Consell Comarcal es coordina la participació de productors i elaboradors i es fa la difusió de l’esdeveniment. En aquest enllaç podeu trobar el video que s’ha començat a difondre a les xarxes. Al Canal de You Tube i a les xarxes socials Viu el Vallès aquesta setmana es donaran a conèixer els participants d’enguany.

En aquesta edició, a la comarca es pot visitar la Masia la Muntada, la Finca Alavedra i el Viver Tres turons i la Masia Ca n’Oliveró, així com degustar productes de la terra als restaurants La Taverna del Ciri, el Restaurant Capicua i el Restaurant Masia Can Campanyà. A més, la Masia Can Deu i el Molí d’en Rata ofereixen visites i tallers als seus espais per complementar aquestes jornades de Benvinguts a Pagès.

Benvinguts a Pagès La Festa és un cap de setmana en què les explotacions de tot Catalunya obren les portes de casa seva per ensenyar-nos els camps, els ramats i els obradors. Dos dies únics per redescobrir on neix tot allò que mengem i conèixer de prop les persones que fan els aliments que ens arriben a casa. Una oportunitat per viure una gran experiència i per omplir el rebost comprant directament a pagesos i productors.

L’oferta del primer cap de setmana d’octubre es complementa amb la participació de restaurants, que treballen amb productes de proximitat, allotjaments rurals i activitats complementàries. Per garantir la màxima seguretat, cal reservar prèviament les visites a través d’aquesta mateixa web i respectar les mesures sanitàries vigents.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail