Buscador per paraules clau
22 setembre 2021

El Consell Comarcal assessora a productors i elaboradors artesanals per a desenvolupar estratègies i accions de negoci

En el marc del programa Xarxa Productes de la Terra, el Consell Comarcal ofereix a productors i elaboradors artesans de la comarca un assessorament professional per a desenvolupar estratègies i accions de negoci. S’ofereix a les empreses del programa Xarxa de Productes de la Terra del Vallès Occidental un assessorament de 8 hores individual, presencial i online, i gratuït. Actualment aquest programa compta amb un centenar d’activitats adherides.

L’assessorament professional vol ajudar a productors i elaboradors de la comarca a poder desenvolupar el seu negoci. Per això s’aborden estratègies per a poder potenciar les vendes, com innovar, com millorar el posicionament i com fer un pla financer o d’acció comercial. En finalitzar l’assessorament individualitzat es lliura un informe final, un pla d’acció i documentació d’interès.

Els assessoraments començaran a finals de setembre i es poden sol·licitar al servei de Turisme al correu  info@turismevallesoccidental.cat.

La Xarxa Productes de la Terra

La Xarxa Productes de la Terra és una agrupació voluntària de 12 ens locals d’àmbit supramunicipal impulsada per la Diputació de Barcelona l’any 2010 que agrupa més d’un miler d’empreses productores i elaboradores de productes alimentaris de qualitat de la demarcació de Barcelona. L’objectiu principal de la Xarxa és enfortir aquest teixit empresarial, per tal que les empreses siguin més competitives i sostenibles, i els territoris més atractius i de qualitat.

El Consell Comarcal, mitjançant aquest programa, es dona suport a les empreses de la comarca en aquests àmbit com la gestió empresarial, els processos productius, la comercialització o la cooperació entre empreses, entre d’altres.

A més, la Xarxa ha elaborat una llista de 55 productes singulars, que tenen unes característiques pròpies i excepcionals sovint arrelats a una comarca o territori molt concret. En el cas del Vallès Occidental, hi trobem la botifarra terregada, el tomàquet Mandó de Collserola, l’oli becarut les cols brotonera i de paperina, els vins del Vallès i per descomptat la Mongeta del Ganxet.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail