Buscador per paraules clau
15 setembre 2021

El Ple del Consell Comarcal es renova amb la substitució de tres electes i la regidora de Rubí Mari Carmen Cebrian assumeix la cartera de Serveis Generals

El Ple del Consell Comarcal s’ha renovat avui amb la incorporació de tres conselleres i conselleres comarcals que han pres possessió després de la renúncia voluntària de diferents regidores i regidors els darrers mesos. Els canvis als grup del PSC també han comportat la modificació del cartipàs de govern. A partir d’ara, la regidora de l’Ajuntament de Rubí, Mari Carmen Cebrian serà la nova consellera de Serveis Generals en substitució d’Eva Candela. Cebrian és consellera comarcal des de 2019.

 Noves cares al Ple

En el grup comarcal del PSC ha pres possessió al càrrec de conseller comarcal el regidor de l’Ajuntament de Terrassa Javier Garcia Romero, en substitució d’Eva Candela López.

Pel que fa al grup comarcal de Junts per Catalunya avui ha pres possessió al càrrec de consellera comarcal d’aquesta Corporació el regidor de l’Ajuntament de Castellar del Vallès Pau Castellví i Canet, en substitució de Lourdes Ciuró i Buldó.

Pel grup comarcal de CAM-AMUNT, ha pres possessió del càrrec de consellera comarcal la regidora de l’Ajuntament de Sant Llorenç Savall,  Núria Fernando Roig, en substitució de Margarita Oncins Casanova

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail