Buscador per paraules clau
10 setembre 2021

1.414 alumnes del Vallès Occidental compten amb una plaça al Servei de transport escolar aquest curs

El curs 2021-2022 comença amb 1.414 alumnes amb plaça assignada al Servei de transport escolar, una xifra similar al curs passat, quan van iniciar el curs un total de 1.439 alumnes. Enguany, del total dels alumnes, 448 són alumnat d’escoles, 335 d’instituts i 631 d’escoles d’educació especial. El servei començarà dilluns excepte per l’alumnat de Castellar del Vallès, que comença les classes dimarts, per la Festa Major del municipi.

El curs s’inicia amb el servei 96 rutes de transport escolar, de les quals 29 són adaptades per a persones amb mobilitat reduïda. Es dona servei a 28 centres educatius: 7 escoles, 9 instituts i 12 escoles d’educació especial. L’alumnat beneficiari és de tota la comarca menys Gallifa (aquests està escolaritzat a municipis del Vallès Oriental) i els centres educatius de destí es troben als municipis de Cerdanyola, Castellbisbal, Rubí, Sant Cugat, Sant Quirze, Vacarisses, Viladecavalls, Terrassa, Castellar del Vallès, Santa Perpètua i Sabadell.

L’import de preu públic que han d’abonar les famílies usuàries del servei en modalitat no obligatòria es manté constant des del curs 2013-2014. També es mantenen les reduccions d’aquesta tarifa per als segons, tercers i més germans usuaris també del servei. Actualment estan subjectes a l’abonament d’aquesta tarifa un total de 480 alumnes usuaris.

El passat mes de juny, la Comissió Permanent del Consell Comarcal va adjudicar els diferents contractes administratius de servei del transport escolar pel curs 2021-2022, amb possibilitat de pròrroga per als següents quatre cursos escolars més, el valor estimat de la contractació va ser de 3.721.119,19€.

El 82% dels vehicles adscrits a la prestació del servei compten amb el Distintiu de Garantia de Qualitat Ambiental atorgat per la Generalitat de Catalunya, amb el que es reconeixen els serveis i productes que superen determinats requeriments de qualitat ambiental més enllà dels establerts com obligatoris per la normativa vigent.

Mesures de prevenció davant la COVID-19 als vehicles

Pel que fa a les mesures de prevenció davant la COVID-19 en el Servei de Transport escolar, es mantenen les següents accions:

 

 

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail