Portada > Actualitat > Notícies > En marxa dos nous processos selectius de tècnics i tècniques de gestió de l’àmbit social i d’ocupació al Consell Comarcal

En marxa dos nous processos selectius de tècnics i tècniques de gestió de l’àmbit social i d’ocupació al Consell Comarcal

01/09/2021

Ja s’han publicat les bases dels dos nous processos selectius iniciats al Consell Comarcal. Fins el dia 20 de setembre hi ha temps per a presentar la documentació per poder-hi participar. Es tracta de dues borses de treball de tècnic/a mig de gestió en els àmbits de Drets socials i d’Ocupació.

D’una banda es convoca el procés selectiu per a configurar una Borsa de treball de tècnics i tècniques mig de gestió de l’àmbit social per a la cobertura de llocs de treball de caràcter temporal que es puguin produir al Consell Comarcal,  ja sigui per a nous projectes o per a atendre necessitats urgents. Podeu trobar les bases en aquest enllaç.

D’altra banda es convoca el procés selectiu per a configurar una borsa de treball de tècnics i tècniques mig d’Ocupació. En aquest cas podeu trobar les bases en aquest enllaç.

 

Arxivat a: General
Busques feina?