Buscador per paraules clau
19 juliol 2021

Els socis del Hub b30, entre els quals hi ha el Consell Comarcal, es reuneixen per definir l’estratègia de futur

El projecte Hub b30, que aglutina els principals agents d'innovació ubicats a l'eix de la B-30, ha celebrat una jornada de treball presencial per valorar l'estat actual del projecte i definir les línies estratègiques de futur. El Consell Comarcal és una de les entitats sòcies del projecte i el president de l'ens, Ignasi Giménez, va assistir a la trobada celebrada a la UAB i presidida pel rector Javier Lafuente.

Tres anys després de la seva creació, el Hub b30, que va néixer com una xarxa d’innovació oberta per donar resposta als reptes del territori B30, especialment del teixit empresarial, posant al seu abast les capacitats tecnològiques i el coneixement científic, “avui és ja un projecte prou madur per consolidar-se i seguir creixent”, va destacar el rector de la UAB, Javier Lafuente.

L’objectiu del Hub b30 és impulsar el desenvolupament econòmic i social a l’àmbit de la B30 oferint solucions innovadores, basades en la interacció i la col·laboració entre entitats i experts, en un entorn de coideació i cocreació, multidisciplinari i multisectorial. El Hub actua com a connector del territori articulant-se a partir de quatre eixos: la innovació, la cooperació entre tots els agents, la resiliència per tenir la capacitat d’adaptar-se a la incertesa i la competitivitat del territori.

Els socis del Hub b30 que van assistir a la reunió del passat dia 12 de juliol van ser la UAB, el Parc de Recerca UAB, Eurecat, l’Associació Àmbit B30, el Sincrotró Alba, Esade Creapolis, ACCIÓ, la UPC Terrassa, el Consell Comarcal del Vallès Occidental, Sant Cugat Empresarial, Cerdanyola Empresarial, CECOT, UPIC i la Cambra de Sabadell. Va haver-hi unanimitat amb el valor que el Hub b30 aporta al territori així com amb la voluntat de seguir creixent i sumant membres. La pròxima sessió de treball serà al setembre per definir el model de governança i de finançament d’aquesta xarxa d’innovació.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail