Portada > Actualitat > Notícies > Ampliat et termini de presentació de currículums per a cobrir 12 llocs de treball per a joves al Consell Comarcal

Ampliat et termini de presentació de currículums per a cobrir 12 llocs de treball per a joves al Consell Comarcal

19/07/2021

El Consell Comarcal del Vallès Occidental preveu contractar properament 13 joves per a cobrir 12 llocs de treball en règim temporal i de contracte laboral en practiques de joves en formació, destinats a persones beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya per incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. Els currículums es poden presentar fins el mes de setembre al Consell.

Els perfils demandats són els següents:

 • 1 TÈCNIC/A suport INFORMÀTICA I TELECOMUNICACIONS
 • 1TÈCNIC/A suport DINAMITZACIÓ JOVENTUT
 • 1 TÈCNIC suport SOSTENIBILITAT ALIMENTARIA
 • 1 TÈCNIC/A suport ENGINYER/A – AGÈNCIA ENERGIA I SERVEI DE BIOMASSA
 • 1 TÈCNIC/A suport ARQUITECTURA
 • 1 TÈCNIC/A suport ENGINYERIA
 • 1 TÈCNIC/A suport OBSERVATORI COMARCAL
 • 1 TÈCNIC/A suport GESTIÓ DOCUMENTAL I ARXIU
 • 1 TÈCNIC/A suport  PROMOCIÓ ECONÒMICA – ESTRATÈGIES I SISTEMES INFORMACIÓ
 • 1 TÈCNIC/A suport CONTRACTACIÓ, LOGÍSTICA I COMPRES
 • 1 TÈCNIC suport RECURSOS HUMANS
 • 2 ADMINISTRATIU/VA suport GESTIÓ ADMINISTRATIVA – ADMINISTRACIÓ  ELECTRÒNICA

La formalització del contracte per cobrir els llocs de treball estaran subjectes a resolució favorable de la sol·licitud de subvenció per part del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya. Les persones que hagin participat al programa a la convocatòria de l’exercici 2019 i 2020 no podran participar a la convocatòria d’enguany. Les condicions d’aquesta convocatòria i les fitxes per a cada perfil a la pàgina web del Consell Comarcal del Vallès Occidental: www.ccvoc.cat o al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Les persones aspirants  han de tenir 16 anys complerts i menys de 30 anys edat, constar com a demandant d’ocupació no ocupat (DONO) a l’oficina de treball i han de ser beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.  Aquelles persones que encara no estiguin inscrites al Programa de Garantia juvenil poden trobar informació sobre el procediment d’inscripció al web http://garantiajuvenil.gencat.cat   i presencialment a les oficines de cada municipi.

Arxivat a: General
S'ha ampliat el termini de presentació de currículums

Arxius adjunts