Portada > Actualitat > Notícies > 19 establiments turístics del Vallès Occidental han obtingut el segell de seguretat sanitària homologat internacionalment SAFE TRAVELS

19 establiments turístics del Vallès Occidental han obtingut el segell de seguretat sanitària homologat internacionalment SAFE TRAVELS

19/07/2021

Un total de 19 establiments turístics de la comarca han obtingut el segell Safe Travels arrel del treball realitzat en el marc del distintiu Compromís per la sostenibilitat Biosphere. Des del Consell Comarcal del Vallès Occidental, ens gestor del Compromís per la sostenibilitat Biosphere a la comarca, s’ha impulsat el Segell Travels entre els establiments distingits a Biosphere arrel de la incorporació d’un pla de contingència davant de la COVID-19 com a requisit obligatori per a l’obtenció d’aquest distintiu.

Des del Consell s’ha fet  la difusió i la gestió de la sol·licitud del segell  de totes les empreses que han volgut acreditar els protocols de seguretat i prevenció que han implementat. Amb aquest distintiu el sector turístic comarcal vol transmetre un missatge de confiança als viatgers que tenen la tranquil·litat de poder gaudir de viatges segur.

Aquest compromís dels establiments inclou:

-       Mesures que garanteixen la seguretat dels treballadors i dels clients.

-       Actuacions a dur a terme en cas de que un client o treballador mostri símptomes.

-       Pla de neteja adequat a les mesures de desinfecció necessàries depenent dels riscos.

-       Mesures a adoptar per assegurar un subministrament dels proveïdors conforme.

-        Pla de manteniment adequat amb  mesures de manteniment dels equips per prevenir el contagi (gels, mampares, filtres climatització,...)-

-       Comunicació de les mesures establertes (mascareta, aforament,....).

 

SAFE TRAVELS és un segell per reconèixer els protocols de viatge segur a nivell mundial. Aquest distintiu permet als viatgers reconèixer a qualsevol país del món les empreses, entitats i destinacions que hagin adoptat protocols normalitzats de mesures de seguretat i prevenció

front la COVID-19 . El segell és promogut per The World Travel & Tourism Council (WTTC), i a la destinació Barcelona, l’entitat gestora és Turisme de Barcelona. Les empreses i entitats del sector turístic de la província de Barcelona poden optar a aquest segell  mitjançant si compleixen amb algun dels següents requisits:

-          Acreditar documentalment certificació o segell de mesures de prevenció front la  COVID-19  atorgat per una empresa de certificació oficial.

-          Haver estat reconeguda amb el Compromís per la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere amb posterioritat a setembre del 2020 o haver obtingut la renovació amb posterioritat a aquesta data. 

Els establiments amb segell són:

Hotel Don Cándido

MNACTEC

Trencadís Difusió

Museu Art Cerdanyola

Seu d'Ègara

Casa Alegre Sagrera

l'Olivera (Can Calopa)

Creative Rural

Hotel Campanille

Nodus Barberà

Granja Aventura Park

El Generador

Masia Egara

Can Vinyers

OT Terrassa

Can Campanyà

Hotel QGAT Suites & Events

ESPAI NATURA, Museu de la vida al camp

ESPAI CULTURA Fundació Sabadell 1859

 

 

Arxivat a: General
Consulta el llistat d'establiments que han obtingut el segell