Buscador per paraules clau
22 juny 2021

El Consell Comarcal inicia el procés per contractar 13 joves de fins a 29 anys en el marc del programa de Garantia Juvenil

El Consell Comarcal del Vallès Occidental preveu contractar properament 13 joves per a cobrir 12 llocs de treball en règim temporal i de contracte laboral en practiques de joves en formació, destinats a persones beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya per incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. El proper dia 8 de juliol es farà una sessió informativa online, per explicar la convocatòria i els perfils sol·licitats a les persones interessades.

Per tal de poder assistir a la sessió informativa cal enviar un correu electrònic a ccvoc.rh@ccvoc.cat i es farà arribar a l’enllaç per accedir a la plataforma Zoom. Durant la sessió es presentarà la convocatòria, els requisits i es resoldran dubtes sobre els perfils demandats.

La formalització del contracte per cobrir els llocs de treball estaran subjectes a resolució favorable de la sol·licitud de subvenció per part del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya. Les persones que hagin participat al programa a la convocatòria de l’exercici 2019 i 2020 no podran participar a la convocatòria d’enguany. Les condicions d’aquesta convocatòria i les fitxes per a cada perfil a la pàgina web del Consell Comarcal del Vallès Occidental: www.ccvoc.cat o al correu ccvoc.rh@ccvoc.cat.

Les persones aspirants  han de tenir 16 anys complerts i menys de 30 anys edat, constar com a demandant d’ocupació no ocupat (DONO) a l’oficina de treball i han de ser beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.  Aquelles persones que encara no estiguin inscrites al Programa de Garantia juvenil poden trobar informació sobre el procediment d’inscripció al web http://garantiajuvenil.gencat.cat   i presencialment a les oficines de cada municipi.

 

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail