Buscador per paraules clau
18 juny 2021

El Vallès Occidental obre el portal Xarxa Jove Vallès que aglutina tota la informació pel jovent de la comarca

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha presentat avui els nous espais virtuals de la Xarxa Jove Vallès, un nou portal web i un compte d’Instagram que aglutinen tota la informació destinada al jovent. El portal recull informació dels diversos serveis d’informació juvenil que hi ha a la comarca, així com dels recursos existents a cada municipi. S’hi pot trobar informació i recursos sobre Educació i treball, Habitatge, Igualtat i drets socials, Lleure cultura i participació i Salut i consums. També hi ha una agenda d’activitats dels diferents municipis pel jovent.

Aquest projecte és fruit de  la necessitat de compartit recursos, informacions i serveis amb el propi col·lectiu jove, i amb els i les professionals de joventut de la comarca: tècnics i tècniques, dinamitzadors i dinamitzadores, informadors i informadores, educador i educadores de carrer… i en definitiva tothom qui treballa amb el jovent.

La consellera comarcal de Drets Socials, Míriam Casaramona, ha assegurat que “aquest espai és un projecte viu, que s’anirà alimentant de totes les informacions dels ajuntaments i les entitats amb la voluntat que els i les joves puguin trobar a la web i a l’Instagram la informació que necessiten, però també consells, documentació d’interès i altres recursos”.

Aquest portal és un espai virtual on el i la jove trobarà el més destacat de la informació juvenil de la comarca i serà la seva porta d’entrada alhora de cercar un servei més proper al seu territori. Permet al i la jove estar al dia dels temes que més li poden interessar, com formació, ocupació, habitatge, cultura i oci i salut i esdevé una eina bàsica perquè el jovent acabi arribant a la persona referent de la seva zona i l’hi permeti contactar per rebre una atenció més propera i de qualitat.

D’altra banda, per al conjunt de professionals de joventut, aquest web serà un espai on obtenir recursos i eines que li permetin desenvolupar la seva tasca professional. Disposa, alhora,  d’una intranet que permet obtenir informació més concreta i alhora fer xarxa amb la resta de professionals i serveis que existeixen al territori.

 

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail