Buscador per paraules clau
25 març 2021

Entitats, empreses i institucions del Vallès Occidental presentaran els projectes del territori als Fons Next Generation en un Fòrum virtual el proper 8 d’abril

El Fòrum Next Generation Vallès és un espai de trobada entre empreses i institucions per posar en comú projectes i informacions relatives als Fons de recuperació europeus Next Generation.

Es celebrarà el proper 8 d’abril en format híbrid: les ponències es realitzaran des del Teatre Principal de Sabadell i tothom qui ho vulgui el podrà seguir a través de la plataforma zoom, prèvia inscripció gratuïta. Les inscripcions ja es poden realitzar en aquest enllaç.

El Fòrum compta amb la participació de la Secretaría General de Industria y de la Pequeña y Mediana Empresa del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo,  la Diputació de Barcelona i el Comitè Assessor de la Generalitat de Catalunya per als fons Next Generation.

Es presentaran els projectes de les següents entitats, institucions i empreses: el Clúster de Bioenergia de Catalunya, la Universitat Autònoma de Barcelona, Eurecat, SUEZ, Banc Sabadell, l’Ajuntament de Sabadell, l’Ajuntament de Terrassa, el Consell Comarcal del Vallès Occidental, el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental, el Consell General de Cambres de Catalunya, CECOT i l’empresa DOBERT.

Cada una presentarà els projectes que estan ultimant davant la convocatòria Next Generation EU en unes sessions molt dinàmiques. Podeu consultar el programa complert de la jornada aquí.

Els Fons Next Generation són un instrument aprovat el 21 de juliol pel Consell Europeu que té com a finalitat contribuir a la reconstrucció dels membres de la Unió Europea,  reparant els efectes econòmics, socials i sanitaris de la pandèmia de la COVID-19 i alhora impulsar la transició ecològica i digital dels països de la Unió Europea. Aquests fons suposen una oportunitat de finançament extraordinària i sense precedents pels territoris, que pot tenir un impacte important en les futures generacions.

En aquest marc, des del Consell Comarcal es treballa en dues línies.  D’una banda, en diferents projectes territorials per a presentar a la convocatòria Next Generation, uns projectes que tenen la voluntat de ser el màxim de participats pel territori, des del sector públic i privat, per aconseguir el màxim impacte. D’altre banda, posant disposició de tots els ajuntaments el suport comarcal des de l’Oficina comarcal Next Generation per tal que els municipis puguin disposar de tota la informació i valorar la seva adhesió als diferents projectes.

 

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail