Buscador per paraules clau
24 març 2021

El Consell Comarcal farà a l’abril un Cicle d’Orientació educativa en tecnologia i indústria coincidint amb el període d’inscripcions de formació post obligatòria

Durant el mes d’abril el Consell Comarcal del Vallès Occidental oferirà un cicle d’orientació educativa per impulsar la inscripció en formacions post obligatòries vinculades a les vocacions tecnològiques i industrials. Aquest cicle vol proporcionar eines a l’alumnat i les famílies a l’hora d’escollir els estudis un cop acabada l’ESO. Per això les sessions estan especialment recomanades per l’alumnat de 4t curs d’ESO.

L’objectiu és apropar els sectors tecnològics i industrials a l’alumnat en procés de transició educativa. Es portarà a terme a  través de demostracions vivencials, presentació de resultats d’experiències innovadores i informació d’interès vinculada a l’orientació, impuls i transmissió de les innovacions en indústria i  tecnologia entre el jovent. 

El cicle es configura a partir de 5 xerrades informatives i  3 taules de debat participatives, que abordaran diferents temàtiques com innovació, canvi continuo, resiliència, la presa de decisions, l’impacte de la tecnologia en els àmbits sanitaris, industrials i de comunicació. Totes elles mantindran com a fil conductor la transmissió vocacional de professionals, empreses, experts/es i alumnat de formacions postobligatòries i agents vinculats al sector tecnològic i industrial.

Els destinataris de les sessions seran els instituts d’educació secundària de la comarca i els centres d’orientació formativa juvenil del Vallès Occidental:  alumnat, professorat, famílies i agents d’orientació.

Aquesta acció del Consell Comarcal del Vallès Occidental s’emmarca en el Pacte per la Reindustrialització del Vallès Occidental i el Pla de Reactivació Socioeconòmica.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail