Portada > Actualitat > Notícies > El Ple del Consell Comarcal aprova definitivament el nou Programa d’Actuació comarcal pel període 2021-2024

El Ple del Consell Comarcal aprova definitivament el nou Programa d’Actuació comarcal pel període 2021-2024

19/03/2021

El Ple comarcal ha aprovat definitivament el Programa d’Actuació Comarcal 2021-2024, concebut com el full de ruta per l’ens pels propers anys. El PAC ha estat aprovat per unanimitat.

L’estructura del PAC s’articula i ordena en funció de 4 eixos que volen respondre a quatre grans àmbits d’intervenció i actuació comarcal: Governança, Inclusió i cohesió social, Reactivació econòmica i Transició ecològica. Aquest eixos contemplen 24 línies i 83 programes per abordar els nous reptes i necessitats territorials així com també guiar l’acció comarcal i avaluar l’impacte de les polítiques de la institució.

En el passat Ple del 19 de novembre de 2020 es va procedir a l’aprovació inicial del PAC COMARCAL 2021-2024. Aquest expedient ha estat exposat al públic durant 20 dies hàbils sense que es presentessin al·legacions.  Amb posterioritat el Consell d’Alcaldies en sessió de data 22 de gener de 2021 el va informar favorablement. Ara, un cop realitzats tots aquests tràmits legals preceptius es procedeix a la seva aprovació definitiva i entrada en vigor fins el 31 de desembre de 2024.

El document del PAC es pot consultar al web comarcal a través d’un document interactiu  que vincula les actuacions a realitzar amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Es pot trobar a:

http://www.ccvoc.cat/consell-comarcal/consell-comarcal-del-valles-occidental/pla-d-actuacio-comarcal-pac

 

 

Arxivat a: General
El PAC és vigent fins el 2024