Buscador per paraules clau
19 març 2021

Mocions aprovades al Ple del Consell Comarcal del dijous 18 de març

El Ple del Consell Comarcal ha aprovat aquest dijous tres mocions presentades pel grup d'ERC. A continuació podeu trobar la informació del sentit dels vots de cada moció i adjunt els documents de les tres propostes aprovades.

En primer lloc s’ha aparovat la moció del grup comarcal d’ERC de la Campanya contra el Quart Cinturó en relació a la caducitat de l’expedient ambiental de tram Terrassa-Granollers a la qual s’ha adherit el grup d’En Comú Guanyem. Hi han votat favorablement els grups comarcals d’ERC, Junts per Catalunya, En Comú Guanyem i CAM-AMUNT. Hi han votat en contra els grups comarcals del PSC, Ciutadans, Tot per Terrassa i PP.

També s’ha aprovat una Moció d’ERC en suport a Pablo Hasél. Ha comptat amb els vots favorables dels grups comarcals d’ERC, Junts per Catalunya i CAM-AMUNT. S’han produit abstencions dels grups d’En Comú Guanyem i Tot per Terrassa. I hi han votat en contra els grups comarcals del PSC, Ciutadans i el PP.

Finalment la tercera moció aprovat ha estat la Moció d’ERC de suport a l’Amninistia. En aquest cas ha comptat amb els vots favorables dels grups comarcals d’ERC, Junts per Catalunya i CAM-AMUNT. S’han produit abstencions dels grups d’En Comú Guanyem i Tot per Terrassa. I hi han votat en contra els grups comarcals del PSC, Ciutadans i el PP.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail