Portada > Actualitat > Notícies > Mocions aprovades al Ple del Consell Comarcal del dijous 18 de març

Mocions aprovades al Ple del Consell Comarcal del dijous 18 de març

18/03/2021

El Ple del Consell Comarcal ha aprovat aquest dijous tres mocions presentades pel grup d'ERC. A continuació podeu trobar la informació del sentit dels vots de cada moció i adjunt els documents de les tres propostes aprovades.

En primer lloc s'ha aparovat la moció del grup comarcal d'ERC de la Campanya contra el Quart Cinturó en relació a la caducitat de l'expedient ambiental de tram Terrassa-Granollers a la qual s'ha adherit el grup d'En Comú Guanyem. Hi han votat favorablement els grups comarcals d'ERC, Junts per Catalunya, En Comú Guanyem i CAM-AMUNT. Hi han votat en contra els grups comarcals del PSC, Ciutadans, Tot per Terrassa i PP.

També s'ha aprovat una Moció d'ERC en suport a Pablo Hasél. Ha comptat amb els vots favorables dels grups comarcals d'ERC, Junts per Catalunya i CAM-AMUNT. S'han produit abstencions dels grups d'En Comú Guanyem i Tot per Terrassa. I hi han votat en contra els grups comarcals del PSC, Ciutadans i el PP.

Finalment la tercera moció aprovat ha estat la Moció d'ERC de suport a l'Amninistia. En aquest cas ha comptat amb els vots favorables dels grups comarcals d'ERC, Junts per Catalunya i CAM-AMUNT. S'han produit abstencions dels grups d'En Comú Guanyem i Tot per Terrassa. I hi han votat en contra els grups comarcals del PSC, Ciutadans i el PP.

Arxivat a: General
Ple del Consell Comarcal en format virtual del 18 de març de 2021

Arxius adjunts