Buscador per paraules clau
12 març 2021

Més de 200 persones han assistit a les sessions del cicle de webinars Indústria 4.0: Connecta’t al present

Aquesta setmana ha finalitzat el cicle de jornades virtuals en Indústria 4.0, vinculada a identificar i conèixer els principals ajuts, subvencions i programes d’àmbit comarcal de suport a la transformació digital del teixit productiu. Aquest cicle s’ha emmarcat dintre de les actuacions urgents del Pla de Xoc Covid19 per la Reactivació Socioeconòmica del Vallès Occidental. Hi ha participat més de 200 persones.

El cicle s’ha organitzat en 5 sessions i en la seva darrera jornada, celebrada ahir dijous, s’han exposat els principals ajuts i subvencions que les empreses poden sol·licitar per iniciar processos de digitalització, per implementar noves tecnologies o desenvolupar projectes innovadors per accelerar la transformació digital. Aquesta presentació ha anat a càrrec de Roger Font, director de consultoria tecnològica d’Eurecat.

També s’ha presentat el directori de recursos comarcals, amb el recull dels diferents programes a desplegar durant 2021 per part d’entitats o ens locals del Vallès Occidental. La finalitat del Directori de Recursos és donar a conèixer i divulgar el conjunt de serveis, programes i iniciatives per facilitar i donar suport per a la transformació digital del teixit productiu, per part dels diferents agents públics i privats de la comarca. A part d’aquest Directori de recursos, es poden consultar els serveis que ofereixen les principals entitats d’innovació de lacomarca: Ecosistema d’innovació del Vallès Occidental. 

Aquest cicle ha estat possible gràcies a la col·laboració i implicació de diferents entitats i referents en el territori, que han ajudat a aportar valor, contingut de qualitat i una gran expertesa, com són la Roser Salvat (hubb30), l’Aintzane Arbide (IAM3HUB), el Xavier Gallardo (Novatec Advisors), la Bea Domenech (Quantion), el Roger Font (Eurecat)  i d’altres entitats com el Nodus Tech Space, Leitat, Esade Creapolis, el Clúster del Packaging, i l’empresa Digiprocess de Castellar del Vallès.

Podeu accedir al directori de recursos comarcals en el següent enllaç.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail