Buscador per paraules clau
24 febrer 2021

Noves formacions gratuïtes pels professionals del sector del turisme en el nou escenari de la COVID-19 amb la mirada posada en la reactivació del sector, la sostenibilitat i la digitalització

El Consell Comarcal posa a disposició dels professionals del sector del turisme del Vallès Occidental un seguit de tallers dirigits tant al sector públic com privat per començar a dibuixar el nou escenari post Covid-19. La capacitació de professionals és una de les accions previstes al Pla de reconstrucció comarcal i al Pla de reactivació socioeconòmica del Vallès Occidental.

En aquest marc, el Consell Comarcal col·labora amb la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona per proposar una sèrie de tallers gratuïts impartits per professionals i formadors amb experiència contrastada. En concret es programen un total de 6 sessions formatives online per tal d’oferir eines que permetin al sector turístic adaptar-se a l’actual situació.

Els Tallers de Turisme són formacions gratuïtes adreçades a professionals del sector que tenen com a objectiu millorar tant la gestió dels negocis com la de la destinació dibuixant un escenari que incorpori la sostenibilitat i les noves tecnologies als productes turístics per a vincular-los  a les diferents tipologies de consum.

Atès que el turisme post-coronavirus suposa un canvi en la manera de fer turisme,  cal destacar dins d’aquesta programació la formació en sostenibilitat per anar avançant cap a un model més sostenible a nivell mediambiental, social i econòmic.

A banda de les formacions incloses als Tallers de Turisme, i en col·laboració amb les comarques veïnes del Vallès Oriental i el Maresme, també s’ha programat una formació específica per tractar els riscos en seguretat que implica la implantació de les noves tecnologies, amb la participació de la unitat en ciberseguretat del cos dels amb Mossos d’Esquadra.

Les formacions que s’ofereixen són:

Les sessions són gratuïtes i es realitzaran en format virtual. Per fer la preinscripció cal accedir a l’adreça  http://bit.ly/formacioturisme

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail